Koop mijn kaarten en steun Giro555

Gisteren zat ik te denken hoe ik mijn kaarten kan inzetten om geld in te zamelen voor Giro555. Eigenlijk was de oplossing heel eenvoudig: zoveel mogelijk kaarten verkopen. Dat ga ik dan ook doen. Hoop ik. Wellicht willen jullie een handje helpen. Dat hoeft overigens niet perse door de kaarten te kopen.

De hongersnood in Afrika. Gisteren schreef ik er al kort even over. Zaterdag start Giro555 een actie vijfdaagse voor de Nationale Actie Help Slachtoffers Hongersnood. Woensdag 29 maart sluit die vijfdaagse met een landelijke radio- en TV-actie. Ik wil ook mijn steentje bijdragen en dat ga ik doen door zoveel mogelijk kaarten te verkopen.

Hoe dan? Je kaartendeck kost toch gewoon € 15,-? Tot aan de 20 decks is de kostprijs van mijn kaarten ongeveer € 12,50. Er zit echter geen verpakking omheen, dus die heb ik er apart bij moeten kopen. Daarmee komt de daadwerkelijke kostprijs rond de € 15,- te liggen. Echter, vanaf het moment dat ik meer dan 20 decks verkoop wordt de prijs steeds lager. Als ik in totaal 50 decks zou verkopen zou de kostprijs (zonder verpakking) nog maar € 7,50 zijn. Ik blijf gewoon € 15.- vragen en maak daarmee tot € 7,50 winst per deck. Die winst gaat volledig naar Giro555.

50 decks zijn helaas niet zomaar verkocht. Daarom wil ik jullie vragen om voor deze ene keer dit artikel zoveel mogelijk te delen op social media. Of heb je mensen in je omgeving waarvan je denkt dat ze wel eens interesse zouden kunnen hebben in mijn kaarten? Breng het dan even onder de aandacht in combinatie met deze actie. Ze houden er niet alleen een mooi kaartendeck aan over, je steunen ook meteen een goed doel!

Het deck bestaat uit 44 kaarten met mooie, rustige afbeeldingen en inspirerende en motiverende teksten. De kaarten zijn zowel in het Engels als in het Nederlands te verkrijgen. Meer informatie over de kaarten en hoe je kunt bestellen vind je hier.

Ik hou jullie uiteraard op de hoogte over het aantal verkochte decks en de tussenstand voor Giro555. Je kunt de kaarten bestellen tot en met 29 maart a.s., de dag waarop ook de nationale radio- en TV-actie is. Donderdag 30 maart gaan alle bestellingen door naar de drukker. De levertijd is 3-5 werkdagen. Je kunt de kaarten dus al begin april verwachten. Koop een setje voor € 15,- en je steunt direct de mensen in Afrika. Zij hebben onze hulp zo hard nodig. ♥

17 reacties op ‘Koop mijn kaarten en steun Giro555

 1. Marion, gefeliciteerd met je deck, het is echt prachtig geworden! Dat is dan ook niet de reden dat ik er geen koop, maar de prioriteiten liggen gewoon wat anders nu voor mij. Ik heb helaas kort geleden mijn kat onverwachts in moeten laten slapen. In mijn voorafgaande pogingen om hem er weer bovenop te krijgen is het opgebouwde buffertje grotendeels richting dierenarts gegaan. Dat is niet erg, hij was het meer dan waard, maar ik moet nu gewoon weer even opletten. Ik zit er echter ook wel over te denken iets over te maken naar 555. Het contrast tussen hoe wij hier leven en onder welke omstandigheden zij daar leven kan niet groter zijn. Het is echt bizar. Ik hoop dat je actie wat op gaat leveren voor de mensen daar. Een mooi initiatief weer.

  Geniet van je mooie resultaat!

  Lieve groet,
  Alice

  1. Oh Alice, want ontzettend naar om te horen van je kat. Diertjes zijn zo waardevol. Dat is niet in geld uit te drukken, maar de harde realiteit is dat het wel veel geld kost. Goed dat je prioriteiten stelt. Altijd eerst goed voor jezelf zorgen en dan pas kan je anderen helpen. Dat is iets wat ik de laatste jaren echt geleerd heb. Je bent een lief en mooi mens. Dank je wel voor je berichtje en ik hoop het ook.

   Heel veel liefs, Marion

 2. Klopt het dat je bericht op Instagram hierover weer verdwenen is? Ik wilde het bericht versturen naar een vriendin, maar kan het niet meer terug vinden.

 3. Waw wat een mooie kaarten. Ik zou er eventueel wel willen bestellen maar zie dat de verzendkosten 6.65 zijn voor België. Is dat per kaartendek of blijft de prijs gelijk mocht ik er meerdere tegelijk bestellen. Zou een leuk cadeau voor mezelf en voor anderen zijn 😉

  1. Dan zou ik er een pakketje van kunnen maken. Dat is € 9,31 zonder track & trace en € 13,- met track and trace. Dat gaat tot 2 kilo, dus dan kan je flink tekeer gaan 😊 En dank je wel voor je compliment! Heel fijn om te horen!

 4. Wat een superlief gebaar van je!
  Ik moet even rustig aan doen maar ik ga zeker iets overmaken naar 555.

  Als ik eens kaarten cadeau wil geven aan iemand, ga ik zeker aan de jouwe denken!

 5. De kaarten overtreffen mijn verwachtingen. Mooi, heel mooi. Het zouden zelfs perfect mooie posters kunnen zijn om de woonkamer op te fleuren.
  Het feit dat je de opbrengst volledig wegschenkt maakt het allemaal nog een stuk meer bijzonder.
  Jammer dat ik het zelf niet zo heb voor die kaarten (die zouden bij ons in een lade terechtkomen voor de rest van hun bestaan), maar ik doneer wel rechtstreeks op doelen als deze…

 6. Je kaarten zijn mooi geworden zeg! Althans, degenen waar ik al een glimp van heb opgevangen dan. 😛 Mooi dat je er een goed doel aan koppelt. Hoop ook dat je kaarten flink verkopen! Zelf heb ik iets meer met tarot en nog geen ervaring met orakelkaarten, dus laat het nog even. Misschien over een tijdje… 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.