Waarom geen ansichtkaarten?

Van een flink aantal mensen heb ik de opmerking gekregen dat ze het jammer vinden dat de kaarten alleen als compleet kaartendeck verkrijgbaar zijn. Ze hebben daar namelijk niet zoveel mee, maar vinden de kaarten wel heel erg mooi. Waarom geen ansichtkaarten? Ja, inderdaad! Waarom geen ansichtkaarten?

Ja, zo makkelijk gaat dat. Vanaf nu zijn de kaarten dus ook als ansichtkaarten te bestellen. Ze zijn te bestellen in A6 formaat (105 x 148 mm). Het gaat om dubbel gevouwen kaarten, dus een kaart die je kunt openklappen en waar je aan de binnenzijde je eigen tekst kunt schrijven.

Prijzen
De kaarten kosten € 1,25 per stuk. Om de prijzen laag te houden zitten er geen enveloppen bij. Die zijn namelijk een stuk goedkoper als je die gewoon in een pakje in de winkel koopt. Verzendkosten voor 1 kaart zijn € 0,78. 2-3 kaarten € 1,56. 4-8 kaarten € 2,34. 9-20 kaarten € 3,12. Meer dan 20 kaarten kost € 3,95.

De kaarten
De kaarten zijn te krijgen zonder tekst of met mijn tekst. Voor € 0,50 extra kun je je eigen tekst laten drukken op de voorkant van de kaart. Dit kost € 0,50 ongeacht hoeveel kaarten je bestelt en ongeacht hoeveel verschillende teksten je erop wilt. Je kunt dus bijvoorbeeld 6 verschillende kaarten met 6 verschillende teksten bestellen voor € 9,25. Zo kun je dus je eigen beterschap- of verjaardagskaart maken. Alle teksten zijn mogelijk. Je mag er zelfs een gedicht op zetten als je wilt. Heb je speciale wensen? Vraag het gewoon, ik kijk wat er mogelijk is.

Giro555
Ook voor deze kaarten geldt, hoe meer ik verkoop, hoe goedkoper de kaarten zullen worden. Deze prijzen zijn gebaseerd op de verkoop van 50 kaarten (jaja, ik ben een optimist). Zodra ik meer verkoop gaan de prijzen omlaag en het geld wat ik daardoor overhoud zal wederom naar Giro555 gaan. In de sidebar van mijn blog staat ondertussen een teller met de tussenstand van hoeveel met z’n allen opgehaald hebben.

Bestellen
Wil je kaarten bestellen? Stuur mij dan een mailtje via marion11777@gmail.com. Ik stuur je dan in een bestandje alle kaarten toe. Je kunt ze dan op je gemak bekijken en uitkiezen welke kaarten je wilt hebben en met welke tekst. Je zit natuurlijk nergens aan vast. Je bent nooit verplicht om de kaarten te kopen ook al heb ik je het bestandje al toegestuurd. Ik zou het alleen wel tof vinden als je mijn ontwerpen niet voor andere doeleinden gebruikt. Dat zou echt een klotestreek zijn.

Tot wanneer?
Net als voor het kaartendeck geldt ook voor de ansichtkaarten dat je kunt bestellen tot en met woensdag 29 maart a.s. Op die dag is ook de nationale radio- en TV-actie voor Giro555. Donderdag gaan alle bestellingen de deur uit en dan weten we ook definitief wat we samen opgehaald hebben voor de noodhulp voor Afrika.

Ik wens jullie een hele mooie vrijdag toe! ♥

6 reacties Voeg uw reactie toe

 1. chucky1012 schreef:

  Zo leuk….
  Ik hoop dat dit velen zullen kopen…..

  Xoxo

 2. joorloveswriting schreef:

  Wauw wat super leuk!!! Succes met de verkoop 🙂 x

 3. Koen | 10100.nl schreef:

  Goed idee. Zo steun je het goede doel nog meer. Succes met de verkoop. Ik hoop dat je er veel verkoopt.

 4. mariellemarielle schreef:

  Wat leuk!!! Ik ga eens kijken

 5. Lot schreef:

  Ik maak wel op 555 over want ook bij mij zouden mooie kaarten in een la terecht komen en dat is zonde.

  1. Marion schreef:

   Zonde ja! Van de kaarten, de moeite en het geld. Beter rechtstreeks

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.