1 april 2017

Het kaartendeck is de deur uit. Maandag of dinsdag zal het gedrukt worden. Het zijn meer dan 2000 kaarten. Daar moet ik vervolgens setjes van gaan maken. De ansichtkaarten zijn bijna klaar. Nog een paar speciale wensen afmaken en dan kan maandag ook die bestelling de deur uit. 

Het heeft me veel gebracht, deze kaartenactie. Het was toeval dat het samenviel met de actie voor Giro555. Dat kwam ontzettend goed uit, want ook via die weg hebben mensen mijn kaarten weten te vinden en het heeft een ontzettend mooi bedrag opgeleverd wat ik kon doneren. Heel erg blij om. Maar wat het me vooral gebracht heeft is plezier. Het genieten van het proces om iets te maken waar je zoveel tijd en energie insteekt. Waar je een stukje van je hart en een stukje van je ziel inlegt. Het combineren van de foto’s en afbeeldingen lieten me zien wat ik nou zelf echt mooi vind. De teksten lieten me nadenken over wat nou echt belangrijk is in het leven. In mijn leven. Het zette me aan het denken over wat ik anderen mee zou willen geven. Proberende de angst over oordelen, meningen en kritiek van me af te zetten.

Wel heb ik me gehaast. Ik wilde zo graag. Ik wilde zo graag weten hoe het voelde om die kaarten te maken. Om ze te laten drukken. Om ze in mijn handen te hebben. Ik stelde een deadline. Die leverde me geen stress op, maar zorgde er wel voor dat ik minder secuur aan het werk ging. Dat wil ik de volgende keer anders doen. Ook wil ik het volgende deck echt helemaal zelf maken. Alleen maar eigen foto’s gebruiken en dat kost tijd en vooral energie. Stel je voor dat ik weer een deck met 44 kaarten zou maken en ik zou iedere week één foto maken, dan ben ik al bijna een jaar verder. Daarom heb ik het idee opgevat om dat deck uit te brengen vlak voor kerst 2018. Op die manier heb ik alle tijd en rust om dit project helemaal op mijn manier te volbrengen. In dit project wil ik onder andere de vijf elementen (water, vuur, lucht, aarde en ether) en edelstenen gebruiken. Hoe bijzonder is het dat ik gisteren iets zie op internet dat precies daarmee te maken heeft? Een doosje met edelstenen in verschillende vormen en iedere vorm vertegenwoordigt een element. Ik heb er meteen een paar besteld. Dat kan geen toeval zijn.

Daarnaast ben ik heel rustig aan het werk aan The Oracle Deck With A Twist. Het leven hoeft niet altijd serieus te zijn, ook niet in de spirituele wereld. Daar zal vast niet iedereen het mee eens zijn, maar humor is nu eenmaal een groot en belangrijk onderdeel van mijn leven. Kaarten als Go BananasFind a sheep and stare at it en Believe in whatever the fuck you want hebben sommigen van jullie waarschijnlijk al voorbij zien komen op Instagram. Die kaarten zullen onderdeel van dit deck worden. Dan zweeft er nog een bodypositive idee door mijn hoofd, maar hoe dat vorm gaat krijgen weet ik nog niet. Daar ben ik al eens eerder aan begonnen, maar dat werkte toen niet voor mijzelf omdat ik nog teveel struggles had met mijn eigen lichaamsbeeld. Wie weet wat dat nog gaat brengen in de toekomst. Als laatste ben ik bezig met het ontwerpen van een agenda voor 2018. In eerste instantie voor mijzelf, maar wellicht, als het iets moois wordt, dat ik deze ook in de verkoop gooi. Voor de kostprijs trouwens. Dat geldt voor zowel mijn decks als andere dingen die ik ontwerp en verkoop. Zolang ik nog met therapie bezig ben, zolang ik nog een uitkering ontvang, is dit een hobby. Een hele zinvolle hobby die mij heel veel levensenergie geeft.

Ik wens jullie een heel fijn weekend. Geniet ervan. ♥

27 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Je hebt veel tijd en energie in dit project gestopt, maar kreeg er blijkbaar veel voor terug. Indrukwekkend aantal bestellingen, ik ben heel blij voor jou!

  1. Marion schreef:

   Dank je wel! 🙂

 2. iertjeblog schreef:

  Leuk dat er zo positief is geageerd en zo snel en leuk dat je al bezig met een nieuw project op je eigen tempo. als ik het lees voel ik hoe gelukkig je er van wordt. en dat je iets tegen kwam wat je precies bedoelde is geen toeval het geluk komt op je pad eb dat verdien je

  1. Marion schreef:

   Ja, tof hè? Nooit gedacht dat er zoveel positiviteit uit voort zou komen. Zalig! Dank je wel. Dat zijn lieve woorden.

   1. iertjeblog schreef:

    Zeker tof graag gedaan

 3. Copysense schreef:

  Sjiek dat je je dromen volgt ondanks de obstakels op je weg! Geniet ervan 🙂

  1. Marion schreef:

   Ga ik doen. Dank je!

 4. chucky1012 schreef:

  Zo snel en leuk dat alles goed komt 😉

  Fijn weekend Xoxo

 5. Joycerdt schreef:

  Wat fijn om te lezen dat je er zo van hebt genoten en er zoveel plezier uit hebt gehaald! Je nieuwe deadline voor kerst 2018 is een mooi streven! Fijn weekend. Liefs.x

  1. Marion schreef:

   Ja, dat leek me ook. Zo heb ik rustig de tijd om in alle seizoenen te werken en op mijn gemak alle foto’s te maken. Dank je wel!

 6. Katrien schreef:

  Wauw, je hebt leuke projecten in het vooruitzicht. Veel plezier ermee en ik hoop dat je je creativiteit helemaal de vrije loop kan laten.

  1. Marion schreef:

   Dat gaat wel lukken denk ik! Dank je wel!

 7. Joyce schreef:

  Wat fijn dat je hobby je zo goed doet meis! Mss moet ik ook naar een hobby zoeken. Maar wat…? Wordt vervolgd.

  1. Marion schreef:

   Komt vanzelf op je pad! En vooral doen waar je blij van wordt. Al is het knikkeren (geen idee hoe ik hier nu ineens opkom). Gewoon doen!

 8. mariellemarielle schreef:

  Het doet me goed te lezen hoeveel dit je brengt!
  Zo fijn dat je iets gevonden hebt wat helemaal bij je past en wat jou vreugde en plezier geeft!!

  Heerlijk !!

  Mooie plannen!! Jou kennende komen er vast nog meer ideeën! Toevallig heb ik wat gelezen over de vijf elementen in relatie tot voeding etc. Wel weer interessant!

  Veel succes en een fijn weekend!

  ps hoe gaat het nu fysiek, merk je al enige verlichting?

  Take care

  1. Marion schreef:

   Dank je wel! Ja, het gaat weer iets beter. Ik rust veel en de ontstekingen nemen weer af. Ik ben gedoemd om rustig aan te doen, maar gelukkig ben ik liever lui dan moe hahaha!

 9. Myriam schreef:

  Ik wil ook een deck kopen lieverd

  1. Marion schreef:

   Maar dat kan natuurlijk. Nederlands of Engels? Ik heb van allebei 2 extra besteld, dus no problemos 😊

   1. Myriam schreef:

    Nederlands aub😊

    1. Marion schreef:

     Komt voor den bakker!

     1. Myriam schreef:

      Geef je je rekeningnummer(nog)eens door aub? En het bedrag?

 10. taraschrijft schreef:

  Toeval bestaat niet 😉 en ik…ik kijk vol verwachting uit naar mijn setjes ❤

 11. Sabine schreef:

  Ik vind het echt fantastisch dat je zoveel geld hebt opgehaald voor GIRO555! En dat het zo goed gaat met de kaarten en het deck! Krijg er helemaal zonnetjes van in mijn hoofd 😀

  1. Marion schreef:

   En ik van jouw reactie!!!! ❤❤❤

 12. Tamara Dutoit schreef:

  Ik heb net je prachtige Nature’s Beauty Orakelkaartendesck in ontvangst mogen nemen en omg Marion wat zijn ze echt heel mooi, geen woorden voor … Ik ben in ieder geval fan en kijk uit naar meer. Liefs & succes Tamara ps: wie er nog zou twijfelen alstublieft niet doen en koop deze pareltjes xoxo

  1. Marion schreef:

   Oh lieverd, ik las je supermooie reacties op instagram. Ik ben zo blij dat je ze zo mooi vindt! Dat maakt mijn dag weer helemaal goed. ❤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.