Uitzending over HS


Gisteravond was Wemco te zien in het programma Je Zal Het Maar Hebben. Wemco heeft, net als ik, hidradenitis suppurativa. Het is niet prettig om te zien en voor mij was het dan ook erg confronterend, maar ik hoop dat de uitzending weer voor extra bekendheid en begrip heeft gezorgd. 
Bedankt voor het kijken. 

http://programma.bnn.nl/jzhmh

12 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Jolanda schreef:

  Ik heb ook sinds mijn 18e HS, eindelijk openheid over deze pijnlijke, vermoeiende ziekte. Je komt er nooit van af, mijn ervaring is dat het naarmate ik ouder word, ben inmiddels 57, het helaas wel uitbreidt. Gepost op mijn fb, om meer begrip gevraagd, maar nauwelijks reactie, jammer…..voel me er nog steeds heel alleen in staan.

 2. Ciska schreef:

  Ik heb de uitzending gezien Marion en vind het fijn dat er eindelijk eens wat meer herkenning en begrip is voor deze aandoening.
  Zolang er aan de buitenkant weinig of niets te zien is vinden mensen het blijkbaar moeilijk dit begrip op te brengen.
  Ik kamp hier zelf ook elke dag mee, maar als ik met twee benen in het gips op een bed voor het raam ga liggen begrijpt iedereen wel waarom ik niet mobiel ben.
  Nou….geef mij maar voor 6 week gips dan. XX

 3. Sabine schreef:

  Heb het meteen gekeken: heel interessant en ook heel heftig! Het geeft een veel beter beeld van wat het precies is en hoe het leven daarmee is. Bedankt voor het delen van deze link!

  1. Marion schreef:

   Jij bedankt voor het kijken. Het voelt het fijn om te weten dat mensen meeleven en oprechte interesse hebben. ♥

 4. Jenn schreef:

  Ik heb hem niet gezien, maar ik ga hem terugkijken!

 5. mariellemarielle schreef:

  Dat hoop ik ook, meer bekendheid en meer begrip.

  Ik had er al best wat over gehoord en gelezen (mede door jou) maar vond het echt indrukwekkend, wat een vreselijke ziekte!

  Sterkte

 6. Heftig Marion, het onbekend zijn met maar
  vooral ook het onbegrip maakt het extra moeilijk ♥

 7. Roos schreef:

  50 tot 60 keer per jaar… Allemachtig, het ziet er ook echt ontzettend naar uit, pijnlijk. Nu had ik via jouw verhalen ook al wel door dat het k*t is, maar damn… Erg heftig.

  1. Marion schreef:

   Bedankt voor het kijken en je interesse. Dat is echt heel erg fijn. Thanks.

 8. Emily schreef:

  Ik wilde je nog laten weten dat ik de uitzending heb gekeken, omdat ik beter wilde begrijpen hoe het is voor jou. Ik kon me er wel wat bij voorstellen door je verhalen en had het idee dat ik ook begreep hoe klote het moet zijn, maar ik besefte me dat het pas echt goed binnen kwam toen ik de beelden zag. Wat moet dit vreselijk afschuwelijk pijnlijk en vermoeiend zijn. Wat bizar dat jij nog zo lang gewerkt hebt! Wauw. Ik wist wel dat je veel te hard voor jezelf geweest bent, maar nogmaals: het kwam nu pas echt binnen.
  Ik vind het heel knap hoe je ermee om gaat. Bizar welke opmerkingen jij naar je hoofd geslingerd hebt gekregen. Vond het best heftig om te zien, maar ben blij dat ik er een beter beeld bij heb. Knuffel!

  1. Marion schreef:

   Dit doet me echt heel erg veel. Dank je wel, Emilio. ❤❤❤

   1. Marion schreef:

    Emilio??? Wat is dat nou weer??? 😅😅😅

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.