Vertraging ansichtkaarten

on

Gisteren kreeg ik een bericht van de drukker dat er een fout zit in de ontwerpen voor de ansichtkaarten. Dat betekent dat ik alle kaarten zal moeten aanpassen en dat gaat wel een paar dagen duren. Er is dus een weekje vertraging. Mijn excuses daarvoor.

Over een uur heb ik een afspraak met mijn therapeute. Kijken hoe we nu verder moeten, nu duidelijk is dat de groepstherapie niet doorgaat. Mijn voorkeur gaat uit naar een zelfde soort behandeling als ik had bij mijn vorige therapeute. Eens in de twee weken een gesprek en dan het liefst een gesprek wat qua inhoud afgerond kan worden. Dus niet iets wat afgekapt moet worden omdat de tijd op is en ik vervolgens met een open wond naar buiten word gestuurd. Geen idee of dat een optie is. Het is wel hetgeen mij er het afgelopen jaar doorheen gesleept heeft. Intensieve therapie is voor mij gewoon geen optie meer. Als het aan mij ligt ben ik soort van uitbehandeld en kunnen we enkel aan schadebeperking doen. Graven en wroeten in het verleden heelt niet. Het brengt mij alleen maar meer schade toe. We gaan het bespreken straks.

Verder gaat het even niet zo goed op het moment. Ik heb veel ontstekingen. Gisteren weer een nieuwe erbij. Vanochtend weer. We zitten ondertussen op zes. Ik heb rust nodig. Heel veel rust. Mijn hoofd probeert daar een stokje voor te steken. Ze schreeuwt de godganse dag in de rondte hoe lui ik wel niet ben. Hoe waardeloos ik wel niet ben. Ik luister er niet naar, maar ik hoor het wel. De stem is gereduceerd tot een irritant achtergrondmuziekje bij de afhaalchinees. Zoiets. Nee, gelul. Ik maak het alweer mooier dan het is. Het is geen achtergrondmuziekje. Het is een fucking beatbox. Je kan je amper verstaanbaar maken aan de dame achter de toonbank en het gevolg is dat je met babi pangang thuiskomt in plaats van foe yong hai.

Waar haal ik het vandaan deze shit? Ik vraag het me soms echt af.

Maar nogmaals excuses voor de vertraging van de ansichtkaarten. Ik wil er wel de tijd voor nemen om ze goed om te zetten naar het juiste ontwerp. Daar ga ik de komende dagen aan werken. Maandag hoop ik dan de bestelling de deur uit te doen en dan is de levertijd 3-5 werkdagen. Dat betekent dat ik ze eind volgende week binnen zal krijgen en dan stuur ik ze direct jullie kant op. Ik hou jullie op de hoogte.

Fijne dag vandaag. β™₯

26 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Ilse Verhoeven schreef:

  Ik hoop dat je kan rusten… 6… dat is niet niks!

  1. Marion schreef:

   Dat rusten gaat me gelukkig heel goed af tegenwoordig. Komt goed. X

 2. Jenn schreef:

  Sterkte met je ontstekingen…

 3. chucky1012 schreef:

  Meid het is lastig die vertraging vasn de prachtige kaarten.
  Maar denk aan de eerste plaats aan jezelf……
  Je had alles al super snel ontworpen etc…..
  Hoe gaat het met de mooie huisdieren?

  Liefs van mij…..

  Xoxo

  1. Marion schreef:

   Dank je wel, meid.
   En met de beestjes gaat het goed. Soms ben ik bang dat ik ze te weinig aandacht geef, maar ik merk dat Alvin graag op zichzelf is. Hij laat zich af en toe aaien, maar rent vaak snel zijn huisje in. Hij vindt het wel gezellig als ik tegen hem praat. Hele verhalen terug heeft hij dan. Dus babbel ik gezellig iedere dag met hem. De andere twee vermaken zich goed samen. Jip komt regelmatig bij me op schoot. Vindt hij heerlijk, maar Mattie moet er niets van hebben. Dat respecteren we dan maar, of niet dan?
   Fijn weekend!

   Liefs!

 4. mariellemarielle schreef:

  Geen sorry kan gebeuren en ook geen haast, pas jij maar op jezelf!!!

  Veel sterkte vanmiddag en ook met de ontstekingen en..je bent niet lui!! Zeg het maar hardop tegen jezelf lieve Marion en take care

  1. Marion schreef:

   Het heeft inderdaad ook geen haast. Eigenlijk gaat het allemaal nog behoorlijk rap zelfs. Dank je wel hoor. Jij ook!

 5. Nathalie schreef:

  Vervelend dat je zo’n last hebt van de ontstekingen!
  Ik zou zeggen… eerst je gezondheid en dan pas de rest!

  1. Marion schreef:

   Zo is het en het is fijn om dat ook nog even van iemand anders te horen. Thanks.

 6. joorloveswriting schreef:

  Jeetje meid wat vervelend zeg met die ontstekingen!! 😦 Doe rustig aan en ik ben erg benieuwd naar je kaarten!!!

  1. Marion schreef:

   Ik ben druk aan het inpakken op het moment. De grootste lading zal vandaag en maandag de deur uitgaan!

 7. Alice schreef:

  Jij bent belangrijker dan de kaarten Marion. Wat mij betreft geen deadline, enkel wat goed is voor jou.

  Liefs,
  Alice

  1. Marion schreef:

   ❀❀❀

 8. Een Murphy-dagje, dus. Snel vergeten en morgen herpakken!

 9. Bianca Ronday schreef:

  Je maakt de deadline zwaarder voor jezelf. Ik durf te zweren dat 90 al dan niet de complete 100% van je klanten jou niks zal verwijten. Dit is buiten jou om. Denk om jezelf. Probeer te rusten, je hoofd weer leeg te maken en morgen weer opnieuw beginnen met een schone lei en een fris hoofd.

  1. Marion schreef:

   Je hebt helemaal gelijk. Dank je.

 10. Geri schreef:

  Dat stemmetje….. jij lui?? Ik dacht in het begin te hebben gelezen dat je 2 jaar zou nemen om een kaartendeck te maken. Herinner ik me dit nu verkeerd? Maar dan heb je in razende vaart een deck gemaakt. Je merkte hoeveel energie en blijheid het je gaf en ja zat in een Flow. Dit is toch het tegenovergestelde van lui zou ik zeggen. Maar ik heb die stemmetjes ook. Ze wegkrijgen lukt me niet. Ik lach er tegenwoordig maar een beetje om. Werkt beter dan boos worden.

  Ik denk dat inlezen in het Boeddhisme je helpt met al die impulsen in je hoofd. Toen ik me ging realiseren dat al die gedachten en gevoelens voorbijgaand zijn als wolken aan de hemel was dat voor mij echt een belangrijk inzicht. Dat ik niet zelf mijn gedachten ben.

  Je leert al doende tegelijkertijd ook veel van werken met een drukkerij. Vind ik interessant om te lezen.

  1. Marion schreef:

   Die twee jaar is voor een ander deck. Deze heb ik inderdaad erg snel gemaakt. Ik was zo benieuwd. Ik kon niet het geduld vinden met deze.

   Het lezen over het boeddhisme is geweldig. Het is zo natuurlijk allemaal. Voor mijn gevoel veel meer zoals het leven zou moeten zijn. Mooi is dat om te ervaren.

 11. Is toch helemaal niet erg, van die kaarten en de vertraagde deadline? Het is hier geen bol.com of zo. En je kan er niet eens iets aan doen.

  Het gevoel uitbehandeld te zijn, daar kan ik me zo weinig bij voorstellen. Het klinkt zo erg, maar ik meen ook te lezen dat het je meer opluchting brengt dan opnieuw te gaan graven en wroeten.
  Hoe dan ook wens ik je veel sterkte toe bij het gesprek.

  Liefs.

  1. Marion schreef:

   Hahaha, die vond ik wel leuk. Het is geen bol.com.

   Wat betreft de behandeling ga ik het toch nog een keer proberen. Daar komt nog een artikel over, maar we hebben besloten dat ik dan maar in mijn pyjama op mijn yogamatje ga deelnemen. Ik heb aan de ene kant heel veel behoefte aan rust in mijn hoofd, niet meer wroeten, maar aan de andere kant voel ik al vanaf het begin dat juist die groep me van een boel angsten af kan helpen. Toen de therapeute vorige week voorstelde om dan gewoon in joggingbroek te komen en voor mij een matras neer te leggen (dat ging me iets te ver, maar met een yogamatje heb ik vrede) voelde dat eigenlijk wel okΓ©. Dit is wel echt de laatste poging, maar dan hebben we ook alles eruit gehaald wat erin zit.

   1. Wat een geweldig, dapper, sterk, openhartig nieuws is dat. NIET dat je minder sterk, openhartig, dapper en geweldig bent als persoon als je GEEN nieuwe pogingen ondernam.
    Maar stel dat het in deze vorm wΓ©l zou werken, en dat jij een haalbare combinatie vindt van rust, veiligheid Γ©n een paar van je demonen een kopje kleiner te maken: wat geweldig zou dat zijn voor jou…
    Ik steun je in gedachten, echt waar.

 12. Bernadette schreef:

  Ook ik vind het helemaal niet erg om een beetje langer te wachten op de ansichtkaarten. Geen enkel probleem.
  Ik hoop dat je je snel weer beter voelt en je de gewenste therapie kunt gaan volgen. Ik wens je veel sterkte .
  Veel liefs,

  1. Marion schreef:

   Dat vind ik erg fijn om even te lezen, Bernadette. Dat stelt gerust. Dank je wel.

   Liefs!

 13. Roos schreef:

  Het eeuwige zeikstemmetje… Je bent absoluut niet lui! Je zorgt voor jezelf, en dat is knap omdat je daar moeite mee hebt en dat pas recentelijk meer ontwikkeld. Laat dat stemmetje maar lullen, diep vanbinnen weet je wel beter. En nee, dat lost het niet op, I know, maar moest het toch zeggen. Take care, hoop dat de abcessen snel wegtrekken! X

 14. Sterkte en beterschap! Alles op z’n tijd ❀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.