Kaarten update, spelfouten en maat 46

Ik wou eerst voor de grap een blog schrijven met de titel: ”En weer verder met therapie”, maar bij nader inzien heb ik dat toch maar niet gedaan. Voor je het weet snap ik het zelf niet meer. Het is tenslotte al ingewikkeld genoeg allemaal. 

Ondertussen lig ik al de hele middag op bed. Verveel ik me de pleuris. Heb ik Piet, Hein, Jan en Klaas een beetje lopen etteren op Twitter en nu had ik de behoefte om toch nog even wat meer te schrijven dan die 140 tekens die je in één tweet kwijt kunt. Ik zag net trouwens dat ik al meer dan 15.000 tweets getweet heb. 15.000!!! Mijn hemel. Dat is echt heel erg veel. Alhoewel? Wat is veel? 15.000 pannenkoeken is een hoop, maar zouden er maar 15.000 mensen op wereld honger hebben, dan tekenen we daarvoor.

Morgen komt de laatste proefdruk binnen van de ansichtkaarten. Ik had een fout gemaakt in het ontwerp, dus moest alles opnieuw. Deed ik verdomme weer iets fout. Gelukkig kwam ik daar na ongeveer 10 kaarten al achter. Gisteravond was dan eindelijk alles klaar en nu kan ik morgen dus zien of de boel helemaal goed is. Laten we het hopen, want als ik heel eerlijk ben is de energie om alles nog een keer opnieuw te doen heel erg ver te zoeken. Pijn verneukt je concentratievermogen en pijn heb ik. Hou op, schei uit. Ik kreeg niet eens mijn avondeten op en dat zegt heel wat tegenwoordig.

Over eten gesproken: Hoe gaat dat eigenlijk? Goed. Gewoon geen woorden meer aan vuil maken. Ik ben happy. Voel me prima met mijn 90 kilo en maat 44 of 46. Als ik in de spiegel kijk snap ik niet wat ik altijd zo afzichtelijk heb gevonden aan mezelf. Oké, die ontstoken plekken en littekens zijn niet allemaal even charmant, maar het gekke is, dat is me destijds nooit opgevallen. Het enige wat ik zag was een beetje meer vet hier en een cellulietje daar. Ik snap het niet. Ik snap het echt niet. Maar goed, gelukkig is dat allemaal verleden tijd. Ik heb zo lang mijn uiterste best gedaan om zo dun mogelijk te zijn, ik heb het idee dat ik nu, nu ik trots ben op mijn maat meer, in de hemel ben beland en daar wil ik graag zo lang mogelijk blijven.

Het zal de komende dagen wellicht redelijk wat gelul in het luchtledige worden hier, maar u zult het moeten verdragen. Ik verveel me kapot. Dat op bed liggen de godganse dag is echt strontvervelend. Morgen zal het nog hetzelfde verhaal zijn en woensdag hoop ik heel even naar mijn ouders te kunnen. Gewoon in mijn pyjama, maar even de deur uit. Even iets anders zien dan mijn eigen voeten aan het einde van mijn bed. De waslijn waar Peter de was op een voor compleet onlogische wijze heeft opgehangen. Die vaas bovenop de tv waarvan ik geen idee heb hoe dat ding daar ooit gekomen is. Ik heb nog nooit bloemen op de slaapkamer gezet. Hoe komt die vaas hier? Waarom staat die vaas daar in vredesnaam bovenop de tv? Een tv die overigens niet eens is aangesloten en daar dus ook voor Jan met de korte achternaam staat.

Hoppa. Dat was het. Fijne avond! ♥

9 gedachten over “Kaarten update, spelfouten en maat 46

 1. Nogmaals sterkte en klets maar lekker van je af als je die behoefte hebt!
  Ik zei het net al maar kon ik maar iets doen (als het zo is…zeg je het maar hoor).

  Wat een ellende zeg!!

  Sterkte met alles en mbt je maat, mooi dat je dit geaccepteerd hebt en je bent natuurlijk ook lang dus dan is een wat grotere maat helemaal niet gek!

  XX

  1. Dat zeg ik weer dom, want alsof het anders wel “gek” is, zo bedoel ik het uiteraard niet! IEdereen is uniek welke maat men ook heeft!

 2. Vaas op de tv? Hahaha, ik moest zo hard lachen. Vind het zo knap dat jij nooit je gevoel voor humor kwijt lijkt te raken. Misschien die tv aansluiten in de hoop iets van de verveling tegen te gaan?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.