Loving Lazy Sundays

Loving Lazy Sundays #124


LLSzomer

Alweer vier weken geleden dat er een LLS online kwam, maar vandaag is het dan zover. Een echte, heuse, ware Loving Lazy Sundays. Massa’s sport op tv, hele dag op de bank hangen, beetje slap ouwehoeren tegen Peter, eten naar binnen schuiven en weer naar bed. Hoe loving en lazy wil je het hebben?

Sunday Sports
Vandaag gaat het dak eraf in de eredivisie. Wat een spannende dag gaat het worden. Om 12:30 uur beginnen we met de, voor mij, niet zo boeiende wedstrijd Utrecht-Roda. Om 14:30 uur speelt mijn clubje tegen Feyenoord, de koploper van de eredivisie. Om 16:45 uur is het dan tijd voor PSV-Ajax. Het ideale scenario hier in huize Peter en Marion zou zijn dat zowel Vitesse als Ajax wint. Dat is natuurlijk altijd zo hier, maar in dit geval zou dat betekenen dat Ajax aan het einde van deze dag koploper is in de eredivisie. Het zal dus een extra beladen middag worden in Arnhem. Dan is er vanmiddag ook nog de tweede halve finale van de FA Cup tussen Arsenal en Manchester City. Die laat ik echter even aan me voorbijgaan, net als El Classico en Celtic – Rangers. Allemaal topwedstrijden, maar enough is enough. Vanavond om 21:00 uur sluiten we af met de Moto GP in het Amerikaanse Austin. Als ik dan nog wakker ben tenminste.

Happy Stuff
Een nieuwe tweedehands tv die we kregen van mijn zus ♥ Kreukelfriet uit de oven ♥ Een geweldig mooi Chinees kastje op de kop tikken ♥ Nieuwe edelstenen ♥ Veel lezen en nieuwe dingen leren ♥ Netflix herontdekken ♥ Veel spullen wegdoen ♥ Het boek Hallo Witte Mensen bestellen en niet één, maar twee ♥

Wazzup?
Afgelopen week heb ik vooral op bed gelegen en dat zal komende week niet anders zijn. Ik moet de rust pakken om te herstellen van de ontstekingen in mijn lichaam, maar het duurt lang en dat valt dus niet mee. Na een paar dagen op bed liggen ben je het echt wel zat en ik moet eigenlijk een paar weken plat. Het is fucking frustrerend, maar ik moet het ermee doen. Lang leve alle mogelijkheden die we tegenwoordig hebben. Wifi. Laptop. Smartphone. Tablet. Boxsprings. Geurkaarsen. Koptelefoons. Thermoskannen vol thee. Het leven is zelfs zo slecht nog niet als je verplicht bedrust moet houden.

Photochallenge
Gisteren ben ik begonnen met een photochallenge. Nah, niet echt een challenge, maar ik vind het leuk om vaker foto’s te maken en te plaatsen op instagram. Ik heb zo weinig te doen dat het lekker is om even een ”verplichting” te hebben. Ieder uur een foto plaatsen en dan aan het einde van de dag scroll ik door de foto’s en denk ik: Nou, ondanks alles toch best een leuke dag gehad. En dat beurt me op. Ik wou het eigenlijk één dag doen, maar het bevalt zo goed, ik ga er vandaag gewoon lekker mee door. Het is een soort plogweek, maar dan op instagram en een stuk minder werk. Het staat meteen online. Je hoeft er geen artikel omheen te schrijven en de foto’s hoeven amper of niet bewerkt te worden. Ideaal dus!

One To Watch
Weer eens een video van Percy. Hij neemt ons mee naar een echte Taoïstische tempel. Hij filmt zowel binnen als buiten de tempel en echt, het is compleet anders dan ik mij had voorgesteld. Kijk mee.

Rest mij nog jullie een hele fijne zondag toe te wensen! ♥

16 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s