Loving Lazy Sundays #124

LLSzomer

Alweer vier weken geleden dat er een LLS online kwam, maar vandaag is het dan zover. Een echte, heuse, ware Loving Lazy Sundays. Massa’s sport op tv, hele dag op de bank hangen, beetje slap ouwehoeren tegen Peter, eten naar binnen schuiven en weer naar bed. Hoe loving en lazy wil je het hebben?

Sunday Sports
Vandaag gaat het dak eraf in de eredivisie. Wat een spannende dag gaat het worden. Om 12:30 uur beginnen we met de, voor mij, niet zo boeiende wedstrijd Utrecht-Roda. Om 14:30 uur speelt mijn clubje tegen Feyenoord, de koploper van de eredivisie. Om 16:45 uur is het dan tijd voor PSV-Ajax. Het ideale scenario hier in huize Peter en Marion zou zijn dat zowel Vitesse als Ajax wint. Dat is natuurlijk altijd zo hier, maar in dit geval zou dat betekenen dat Ajax aan het einde van deze dag koploper is in de eredivisie. Het zal dus een extra beladen middag worden in Arnhem. Dan is er vanmiddag ook nog de tweede halve finale van de FA Cup tussen Arsenal en Manchester City. Die laat ik echter even aan me voorbijgaan, net als El Classico en Celtic – Rangers. Allemaal topwedstrijden, maar enough is enough. Vanavond om 21:00 uur sluiten we af met de Moto GP in het Amerikaanse Austin. Als ik dan nog wakker ben tenminste.

Happy Stuff
Een nieuwe tweedehands tv die we kregen van mijn zus ♥ Kreukelfriet uit de oven ♥ Een geweldig mooi Chinees kastje op de kop tikken ♥ Nieuwe edelstenen ♥ Veel lezen en nieuwe dingen leren ♥ Netflix herontdekken ♥ Veel spullen wegdoen ♥ Het boek Hallo Witte Mensen bestellen en niet één, maar twee ♥

Wazzup?
Afgelopen week heb ik vooral op bed gelegen en dat zal komende week niet anders zijn. Ik moet de rust pakken om te herstellen van de ontstekingen in mijn lichaam, maar het duurt lang en dat valt dus niet mee. Na een paar dagen op bed liggen ben je het echt wel zat en ik moet eigenlijk een paar weken plat. Het is fucking frustrerend, maar ik moet het ermee doen. Lang leve alle mogelijkheden die we tegenwoordig hebben. Wifi. Laptop. Smartphone. Tablet. Boxsprings. Geurkaarsen. Koptelefoons. Thermoskannen vol thee. Het leven is zelfs zo slecht nog niet als je verplicht bedrust moet houden.

Photochallenge
Gisteren ben ik begonnen met een photochallenge. Nah, niet echt een challenge, maar ik vind het leuk om vaker foto’s te maken en te plaatsen op instagram. Ik heb zo weinig te doen dat het lekker is om even een ”verplichting” te hebben. Ieder uur een foto plaatsen en dan aan het einde van de dag scroll ik door de foto’s en denk ik: Nou, ondanks alles toch best een leuke dag gehad. En dat beurt me op. Ik wou het eigenlijk één dag doen, maar het bevalt zo goed, ik ga er vandaag gewoon lekker mee door. Het is een soort plogweek, maar dan op instagram en een stuk minder werk. Het staat meteen online. Je hoeft er geen artikel omheen te schrijven en de foto’s hoeven amper of niet bewerkt te worden. Ideaal dus!

One To Watch
Weer eens een video van Percy. Hij neemt ons mee naar een echte Taoïstische tempel. Hij filmt zowel binnen als buiten de tempel en echt, het is compleet anders dan ik mij had voorgesteld. Kijk mee.

Rest mij nog jullie een hele fijne zondag toe te wensen! ♥

16 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Niet dat voetbal mij een reet interesseert, maar ook in België staat een spannende match te gebeuren vandaag. Anderlecht tegen Club (wat dacht je?) Brugge.

  1. Marion schreef:

   Ja, dat is waar ook! Ik heb een die hard Anderlecht supporter onder mijn Facebook vriendinnen, maar stiekem ben ik natuurlijk voor Club!

 2. chucky1012 schreef:

  Nou hoop dat de club echt binnenkort in zijn stad staat om eens flink te juichen en ik hoop dat dan ook vanmiddag flink wat doelpunten gescoord zullen worden zodat het de laatste 2 wedstrijden een makkie zal worden 😉

  Xoxo

  1. Marion schreef:

   En dat is gelukt!

 3. Katrien schreef:

  Hier ook een lazy Sunday (pyjamas all day long) waarvan ik een beetje baal. Maar ik kan wel terugkijken op een mooie week dus dat verzacht de pijn letterlijk en figuurlijk. Ik sluit me hierbij ook aan bij al je “lang leve” opsommingen 🙂 !

  1. Marion schreef:

   Fijn dat je een mooie week hebt gehad!

 4. Sammie schreef:

  Oh jammie, kreukelfriet! Dat heb ik al heel lang niet meer op, vond het altijd heerlijk. Deed er dan wel altijd nog een beetje aromat overheen 😀

  1. Marion schreef:

   Lekker hè? En het voordeel is, Peter eet het niet, dus ik heb nog een keer 😊

 5. Lot schreef:

  Mijn favoriete kijksport is Snooker! Op dit moment is het Wereldkampioenschap aan de gang en dat is genieten!

  1. Marion schreef:

   Ja, kijken wij ook naar hier!

 6. bentenge schreef:

  Anderlecht-Club brugge is wel nog een optie, niet ?

  1. Marion schreef:

   Daar werd ik via via wel van op de hoogte gehouden! Jemig, wat zijn sommigen fanatiek 😀

 7. mariellemarielle schreef:

  Was je LLS fijn?
  Zo knap hoe je zo positief blijft!

  Sterkte weer en een fijne avond

  1. Marion schreef:

   Het was lekker chill 😊

 8. Spontanity schreef:

  Sport geef ik echt helemaal niets om.
  Hans gelukkig ook niet.
  Meer tijd over dus om dingen te doen die we samen wel leuk vinden.
  Zoals lezen, en…., en……, genoeg.
  Fietsen.
  Tuinieren.
  Kleinkinderen.
  Netflixen

 9. Roos schreef:

  Leuk idee, die photochallenge, vooral als je er een fijn gevoel aan over houdt. 🙂 Die tempel is echt zo mooi! Wil zo graag nog eens een rondreis door Azië maken om tempels en kloosters te bezoeken, lijkt me echt ‘machtig’.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.