Chronisch ziek

Ondraaglijke pijn


Getagd: , .

Gisteravond was de pijn zo erg dat ik zonder pardon eigenhandig een schaar in een abces heb gezet. Weer. En weer stom natuurlijk, want een schaar is niet steriel. Maar ik hield het niet meer. Ik zag, zonder iets te voelen, de punt van de schaar er aan de ene kan ingaan en aan de andere kant weer uitkomen. 

De pijn van zo’n abces is zo erg, dat je dus de pijn van een mes of schaar in je lichaam zetten niet voelt. Daarnaast is ook je verstand uitgeschakeld, want iedereen weet dat een schaar of een mes wat je in huis hebt, niet steriel is. Toch doe je het. De pijn is te erg. De pijn is ondraaglijk op zo’n moment.

Nu ben ik geen complete randdebiel en heb ik wel een apart schaartje daarvoor die ik altijd zo goed en zo kwaad als het kan ontsmet, maar helemaal clean is het natuurlijk niet. Buiten dat kan je er zelf nooit dusdanig goed bij dat je echt de kern raakt. Het is een oppervlakkige snee. Je krijgt in het ziekenhuis niet voor niets meestal een plaatselijke verdoving. Hoe dan ook, ik kan nu maar op één ding hopen en dat is dat de wond zelf niet ook gaat ontsteken. Gelukkig heb ik alles in huis om de kans zo klein mogelijk te houden.

Ik ben op. Ik ben klaar met deze ziekte. Ik trek het even echt niet meer. Fijne Koningsdag allemaal. ♥

38 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s