Loving Lazy Sundays #125

on

Het is zondag 7 mei. Een mooie voetbaldag, want de kans is groot dat Feyenoord na 18 jaar weer eens landskampioen gaat worden. Verder is er rust in de tent. De reacties op mijn blog staan uit. Ik schrijf wat ik wil schrijven zonder me zorgen te maken over wat een ander daarvan vindt of denkt.

Sunday Sports
Ik zei het al; vandaag kan Feyenoord na 18 jaar weer de landstitel binnenhalen. Ze staan 4 punten voor op de nummer 2, Ajax. Dat betekent dat als ze winnen, de titel binnen is. Feyenoord speelt uit tegen Excelsior, de club die in 2007, in een krankzinnige wedstrijd, ervoor zorgde dat AZ de landstitel misliep. Laten we dus vooral niet te vroeg juichen. Stiekem hoop ik ook dat Excelsior wint. Niet omdat ik Feyenoord de titel niet gun, maar omdat we dan volgend weekend nog een gruwelijk spannende voetbalmiddag hebben. Vanmiddag om 17:00 uur nog een prachtige wedstrijd in Engeland: Arsenal – Manchester United.

Happy Stuff
Door schade en schande wijs worden ♥ Heerlijk in de tuin aan het water zitten ♥ De huldiging van Vitesse live op tv kijken ♥ Een bamischijf eten ♥ Mijn lieve cavia’s ♥ Een geweldig mooie steen ontvangen ♥ Heel langzaam aan weer wat opknappen ♥ Opruimen ♥ Werken met mijn kaarten ♥

Afgelopen Week
Het was niet de meest fijne week. Toch nog veel pijn gehad en veel middagen op bed doorgebracht. Daarnaast het gezeur op mijn blog. Net ook weer. Komt er een reactie binnen (je kan kennelijk nog reageren op alle oude artikelen) op een Share Some Happiness artikel, waarin ik schrijf over de kaarten die ik heb gekocht voor Stichting Leven Met Kanker. Of ik wel weet hoeveel er aan de strijkstok van de stichting blijft hangen? Hoeveel er naar de tussenpersoon gaat? Hoeveel er naar de drukkerij gaat? Nu weet ik dat toevallig, bijna niets, want als je maar genoeg kaarten drukt, kost het je ook bijna niets. Maar waarom? Waarom moeten Jan en alleman toch de hele dag iets te zeiken hebben tegenwoordig? Waarom zou je reageren op een artikel, op een blog waar je nog nooit een reactie hebt achtergelaten, puur en alleen om eens even te zeiken? En dan ook nog als reactie op een Share Some Happiness artikel. Dan gaat er iets volledig langs je heen of niet dan? Koop lekker zelf geen kaarten voor Stichting Leven Met Kanker als je er niet achter staat. Prima, maar laat mij lekker mijn eigen keuzes maken. Kortom, het was kennelijk de Week van het Zeiken en daarom heb ik lekker de reacties op mijn blog uitgezet en freaky frodo, that feels good!

Komende Week
Weer niet veel op de planning. Ik zou morgen naar een nicht van mij gaan, maar dat gaat niet door. Ik ben nog niet voldoende hersteld. Verder de wekelijkse trip naar de apotheek en ik heb een korte hoofdmassage geboekt bij mijn overbuurvrouw. Even een moment van ontspanning. Verder dus niets. Oh wacht, als het goed is komt er nog een pakje binnen deze week. Ik heb een kleinigheidje gekocht voor Moederdag. Ik heb ook nog een vette prijs gewonnen trouwens. Een QuietComfort 35 draadloze koptelefoon van Bose ter waarde van € 379,-! Echt supergaaf. Ik deed mee voor mijn vader, want die wordt komende zondag 70 en het leek me echt geweldig om dit voor hem te winnen. Hij is net zo’n grote muziekliefhebber als ik en Bose heeft echt het beste geluid van de hele wereld. Vind ik dan. Ik ben echt enorm blij dat ik gewonnen heb. Zelf kan ik zo’n headset natuurlijk nooit betalen, dus dit is echt te gek.

One To Watch (and read)
Lizzy Valesquez, The World’s Most Ugliest Woman, zoals ze ooit genoemd werd, is een grote inspiratiebron voor me. Onlangs schreef ze een boek, Dare To Be Kind, en dit boek komt volgende maand in Nederland uit. Ik kan niet wachten om het te lezen. Voor wie niet weet wie Lizzy is, bekijk onderstaand filmpje and be inspired.

Fijne zondag allemaal!