De pillen werken weer

Vanochtend was het dan zover. Ik had weer zin om op te staan. Dat is zeker een maand geleden en als ik zo terug reken wanneer het mis is gegaan met mijn medicatie, klopt dat precies. Ik heb nu weer de juiste dosis. Ik voel me weer steeds beter en dat is zo verschrikkelijk fijn.

Gisteren was een mooie dag. Vermoeiend, maar mooi. Ik ging voor het eerst het nieuwe huis van mijn zus en zwager bekijken. Daarnaast kwamen mijn ouders weer terug van een vier weken lange vakantie in Amerika, was het Moederdag én werd mijn vader 70 jaar. Gelukkig waren mijn ouders ook bij mijn zus en kon ik de bezichtiging, Moederdag en de verjaardag van mijn vader combineren.

Nu is het bijkomen vandaag. Zo’n dag (nou ja, twee uurtjes) hebben meteen een nieuwe ontsteking tot gevolg. Weer op een nieuwe plek. Waar ik voorheen enkel oude plekken had die continue opnieuw gingen ontsteken, krijg ik nu de hele tijd nieuwe plekken erbij. Dat is vervelend, maar het voordeel is dat die nieuwe plekken, mits je direct je rust pakt, vrij snel weer weg zijn. Hier ben ik in een week weer vanaf, terwijl die oude plekken vier tot zes weken duren voor ze weer kalm zijn. Kalm, want weg gaan die dus nooit.

Komende zondag ga ik weer eens naar een klankconcert. Dat is lang geleden en ik heb er erg veel zin in. Even helemaal ontspannen. Het is hier vlakbij en voor mij dus goed te doen. Daarnaast lig je gewoon anderhalf uur op een matje op de grond, dus dit is iets wat ik nooit hoef af te zeggen. Ook dat is al zo’n geruststellend idee.

De komende dagen gaat het echt geweldig mooi weer worden. Ik zie zelfs voor overmorgen een belachelijke 27 graden staan. Het kan hier ook nooit normaal, hè? Meteen, klabam, 27. Om de dag daarna meteen weer terug te knallen naar 17.

Over knallen gesproken, gisteren ging er hier een paar keer flink wat vuurwerk de lucht in. Gevolgd door een “donder op met je kut Feyenoord”. Lachen. Geen Feyenoord supporters hier in huis, maar ik gun het Feyenoord wel. Dat viel me op trouwens, hoe hoog de gunfactor was voor Feyenoord. En voor Kuyt natuurlijk. Vandaag de huldiging. Die wordt live uitgezonden vanaf 11:30 uur. Maar even een stukje kijken straks. Ik moet toch rustig aan doen vandaag.

Maar ik voel me weer wat beter!!! Het zwarte randje is weer grijs aan het worden en hoewel het nooit helemaal weg zal gaan, zijn er dagen dat ik niets merk van mijn dysthymie en die dagen koester ik.

Fijne week allemaal. ♥

10 gedachten over “De pillen werken weer

 1. Nog van harte gefeliciteerd met je vader!
  Fijn dat jullie allen naar het nieuwe huis van je zus geweest waren.
  Het wordt heerlijk genieten van het prachtige weer de komende dagen.
  Dat word veel ijsjes kopen……
  Fijne dag Xoxo

 2. Na een weekje weg heb ik gisteren bijgelezen en dat was prettig om te doen. Fijn dat de reacties weer aanstaan ook. Het is gewoon leuk om te reageren als je iets zinnigs te zeggen hebt tenminste en daarop is ook geen reactie van jou nodig, en dat kan natuurlijk ook gewoon sterkte wensen zijn.
  Fijn dat de medicatie zijn goede werk weer doet en komt er een zonnig randje bij in de komende week.

 3. Nog gefeliciteerd met je vader!
  Wat fijn dat je er even bij kon zijn! Wel heel naar dat je meteen weer een onsteking te pakken hebt.
  Sterkte daarmee!
  Liefs!

 4. Ja die temperaturen zijn echt absurd! Gisteren zweette ik ’t huis uit en nu is het gewoon frisjes. Het is inderdaad ook nooit goed, hehe.
  Fijn ook dat het wat beter gaat; je zei het gisteren inderdaad maar mijn blog-bij-leesschema is nogal traag, hehe. 😛

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.