Deskplanner

Soms raak ik een beetje het overzicht kwijt. Niet omdat ik zoveel te doen heb, maar juist omdat ik nog best wel veel moet doen, maar niet weet of ik het kan en of het me lukt. En waar zal ik mee beginnen? En wat als….? En dus begin ik maar nergens aan.

Vorig jaar kocht ik een hele handige deskplanner van de Hema. Die heb ik net onder het stof vandaan gehaald. Wellicht dat die me kan helpen even wat meer overzicht te creëren. Vandaag bijvoorbeeld. Ik moet twee pakjes versturen. De vader van Peter komt op bezoek. Het oud papier moet naar buiten. Alvin heeft een knipbeurt nodig, want morgen wordt het erg warm. Dat vind ik allemaal dingen die vanzelfsprekend zijn en dus kan daar nog wel wat bij. In mijn hoofd dan. Nu ik het op papier gezet heb, denk ik:

Dat is wel genoeg voor vandaag. Morgen weer een dag. 

Het helpt dus al meteen, die deskplanner. Fijn! ♥

9 gedachten over “Deskplanner

  1. Ja, herkenbaar. Ik vertel s avonds vaak aan mijn man wat ik die dag deed. En ik begin dan vaak met, ik heb niet veel gedaan of naar mijn gevoel niet genoeg. En dan som ik alles op. Oh ja, en dat ook, en dat ook nog. Kleine dingen, vandaar dat het als ‘niets’ aanvoelt. Maar dan zie ik zelf in dat ik best druk ben geweest, voor een chronisch zieke. Handig dus zo’n planner om even het overzicht te krijgen en om inderdaad te kunnen zeggen, zo is het wel genoeg.

  2. super handig inderdaad! Zelf heb ik ook zo ene ergens liggen in een kast.
    Ik ben laatst begonnen met een bullet journal. Het is even een theorie om te leren maar als je het eenmaal door hebt en een systeem voor jezelf hebt ontwikkeld is het heel fijn en ontspannend. Je kunt er echt jouw ding van maken en pagina’s maken die jij handig vind (bijvoorbeeld een bladzijde met boodschappen- of to-dolijstjes… Misschien ook wel iets voor jou?

  3. “Je hoofd is om na te denken, niet om te onthouden.” Dat is mijn mantra als ik weer een lijstje maak in het boekje dat ‘Esther’s brain’ heet. ❤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.