Ik mis het bloggen

on

Heel langzaam aan komen er steeds minder blogs online. De reden? Ik heb er geen zin meer in. De lol is eraf. Waar bloggen een jaar geleden nog de reden was om uit bed te stappen, moet ik me er nu iedere keer toe aanzetten. Maar ik mis het! Ik mis het in de ochtend uit bed springen, koffie zetten en beginnen met schrijven. Alleen, wat doe je eraan?

De eerste poging om het bloggen nieuw leven in te blazen is mijn lay out weer eens lekker veranderen. De komende dagen zullen jullie waarschijnlijk heel wat verschillende lay outs voorbij zien komen. Het is altijd zoeken en uitproberen wat het mooiste is en wat het fijnste werkt. Ik ben overgestapt op een premium account. Klein cadeautje aan mezelf. Een premium account bij WordPress houdt in dat je je eigen domeinnaam hebt, er geen advertenties op je blog verschijnen en dat je kan kiezen uit meer dan 100 verschillende thema’s waar je normaal voor zou moeten betalen. Je kan eindeloos variΓ«ren en dat ga ik de komende dagen dan ook eens lekker uittesten. Terwijl iedereen geniet van het heerlijke warme weer, is dat voor mij de hel. Ik blijf dus lekker binnen en ga rustig aan mijn blog werken. Hopelijk krijg ik dan de schrijfspirit weer een beetje te pakken. β™₯

23 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Rob Alberts schreef:

  Succes en sterkte

  Ik kijk wel uit naar je nieuwe opmaak.

  Zonnige groet,

 2. yvonne schreef:

  Vind dit al heel anders maar wel mooi. Fijn om weer wat van je te lezen.

 3. levelieze schreef:

  Het viel me direct op, ziet er mooi uit!

 4. mariellemarielle schreef:

  Fijn iets te lezen!
  Ik hoop dat het weer net zo’n fijne uitlaatklep wordt als het was!

  Deze lay out is prachtig!

  Fijne avond en succes ermee!

 5. dansenindestorm schreef:

  Ik hoop dat het weer net zo fijn voor je wordt als het was!
  Succes πŸ€

 6. Lot schreef:

  Mooi maar ik mis wat kleur nog.

 7. alifewithmarvel schreef:

  Ik hoop dat je het weer kunt gaan voelen. ❀️

 8. Saar schreef:

  Bij mij helpt het ook altijd om eens van lay-out te veranderen om weer zin te krijgen in bloggen. Dus ik hoop dat het jou ook iets oplevert. Het is alvast leuk πŸ˜€

 9. Lonneke Rempt schreef:

  Soms is een time out nemen niet verkeerd, het kan je nieuwe energie geven. Ik hoop voor jouw dat je toch weer de passie gaat terug vinden. Nu lekker verstand op nul en snuffelen tussen alle nieuwe layouts en mogelijkheden bij WordPress!

 10. Anuscka schreef:

  Ik heb er bij tijd en wijle ook helemaal geen zin (meer) in. Er is een tijd geweest dat ik me dan schuldig voelde dat het me niet lukte iets zinnigs te schrijven, daar baalde ik dan van, want ik MOEST…. en toen heb ik bedacht: ik MOET helemaal niks. Als het even niet wil, dan wil het even niet en jammer dan. Het zijn van die golfbewegingen. Soms gaat het bijna vanzelf, soms niet, meestal ergens daar tussenin. Maar ik schrijf omdat ik het leuk vind, niet omdat het moet… want dan gaat de lol er (bij mij) gauw af. Dus laat je door niks of niemand opjutten… X!

 11. Sabine schreef:

  aahhh ja ik zag het meteen: een nieuwe lay-out! Kom maar op met al die lay-outs, vind ik altijd zo leuk om de verschillen te zien! Hopelijk helpt het je het plezier terug te krijgen.

 12. chucky1012 schreef:

  Prachtige layout!
  Wat ben jij goed bezig met je blog πŸ˜‰

  Xoxo

 13. De layout ademt rust uit – prachtig!

  Wat dat bloggen betreft… Je hebt de laatste paar maand zoveel meegemaakt (negatief, dan) dat ik me kan voorstellen dat je in een dipje zit. Komt goed!

 14. als je inkakt moet je eigenlijk juist gaan schrijven. πŸ™‚ en een nieuwe jas is altijd fijn want die jas moet goed zitten en als je trots bent op die nieuws jas zul je het ook meer gaan dragen.

 15. Koningskrabbels schreef:

  Wat een prachtig layout, wordt dit ‘m?
  Hoop dat je je fijn in schrijven weer terug vindt.. X

 16. Koningskrabbels schreef:

  Prachtige layout zo, word dit β€˜m?
  Hoop dat je je fijn in schrijven weer terug vindt.. X

  1. Marion schreef:

   Nou, voorlopig even wel denk ik. Ik vind het wel lekker rustig zo zonder sidebar en zo 😊

 17. Roos schreef:

  Iets missen maar er toch geen zin in hebben, klinkt als… 😦 Take care! β™₯

   1. Roos schreef:

    Ik dacht niet zozeer aan ‘raar’. Herken het gevoel meer van mijn depressieve momenten. Maar om nou ‘klinkt als depressie’ neer te zetten vond ik iets te snel geconcludeerd.
    Zo raar is het niet; soms wil je iets heel graag maar kun je je er gewoon niet toe zetten, helaas.

    1. Marion schreef:

     Oh zo. Nee zo is het gelukkig niet. Ik kon juist heel goed schrijven toen ik depressief was. Ik schreef alles van me af. Het schrijven was waar ik nog voor mijn bed uitkwam. Nu heb ik veel meer leuke dingen om te doen en komt het schrijven er niet van. Het is ook niet meer zo van belang. Dat was het toen het wel. Wie weet komt er binnenkort een nieuwe drive en anders niet. Om nou te hopen dat ik weer depressief word lijkt me geen goed plan πŸ˜‰

     1. Roos schreef:

      Fijn om te horen dat ‘depressie’ niet de reden is! Hoop ook zeker niet dat je daar weer terecht komt.
      Meer leuke dingen om te doen is ook veel waard natuurlijk. Je kan eventueel ook weer een plogweek doen, misschien kom je dan weer in the mood. Kun je gelijk je leuke activiteiten showen. πŸ™‚

      1. Marion schreef:

       HΓ© een plog….. wie weet πŸ˜†

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.