Persoonlijk

Ik mis het bloggen


Getagd: .

Heel langzaam aan komen er steeds minder blogs online. De reden? Ik heb er geen zin meer in. De lol is eraf. Waar bloggen een jaar geleden nog de reden was om uit bed te stappen, moet ik me er nu iedere keer toe aanzetten. Maar ik mis het! Ik mis het in de ochtend uit bed springen, koffie zetten en beginnen met schrijven. Alleen, wat doe je eraan?

De eerste poging om het bloggen nieuw leven in te blazen is mijn lay out weer eens lekker veranderen. De komende dagen zullen jullie waarschijnlijk heel wat verschillende lay outs voorbij zien komen. Het is altijd zoeken en uitproberen wat het mooiste is en wat het fijnste werkt. Ik ben overgestapt op een premium account. Klein cadeautje aan mezelf. Een premium account bij WordPress houdt in dat je je eigen domeinnaam hebt, er geen advertenties op je blog verschijnen en dat je kan kiezen uit meer dan 100 verschillende thema’s waar je normaal voor zou moeten betalen. Je kan eindeloos variëren en dat ga ik de komende dagen dan ook eens lekker uittesten. Terwijl iedereen geniet van het heerlijke warme weer, is dat voor mij de hel. Ik blijf dus lekker binnen en ga rustig aan mijn blog werken. Hopelijk krijg ik dan de schrijfspirit weer een beetje te pakken. ♥

23 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s