Ik mis het bloggen

Heel langzaam aan komen er steeds minder blogs online. De reden? Ik heb er geen zin meer in. De lol is eraf. Waar bloggen een jaar geleden nog de reden was om uit bed te stappen, moet ik me er nu iedere keer toe aanzetten. Maar ik mis het! Ik mis het in de ochtend uit bed springen, koffie zetten en beginnen met schrijven. Alleen, wat doe je eraan?

De eerste poging om het bloggen nieuw leven in te blazen is mijn lay out weer eens lekker veranderen. De komende dagen zullen jullie waarschijnlijk heel wat verschillende lay outs voorbij zien komen. Het is altijd zoeken en uitproberen wat het mooiste is en wat het fijnste werkt. Ik ben overgestapt op een premium account. Klein cadeautje aan mezelf. Een premium account bij WordPress houdt in dat je je eigen domeinnaam hebt, er geen advertenties op je blog verschijnen en dat je kan kiezen uit meer dan 100 verschillende thema’s waar je normaal voor zou moeten betalen. Je kan eindeloos variëren en dat ga ik de komende dagen dan ook eens lekker uittesten. Terwijl iedereen geniet van het heerlijke warme weer, is dat voor mij de hel. Ik blijf dus lekker binnen en ga rustig aan mijn blog werken. Hopelijk krijg ik dan de schrijfspirit weer een beetje te pakken. ♥

23 gedachten over “Ik mis het bloggen

 1. Bij mij helpt het ook altijd om eens van lay-out te veranderen om weer zin te krijgen in bloggen. Dus ik hoop dat het jou ook iets oplevert. Het is alvast leuk 😀

 2. Soms is een time out nemen niet verkeerd, het kan je nieuwe energie geven. Ik hoop voor jouw dat je toch weer de passie gaat terug vinden. Nu lekker verstand op nul en snuffelen tussen alle nieuwe layouts en mogelijkheden bij WordPress!

 3. Ik heb er bij tijd en wijle ook helemaal geen zin (meer) in. Er is een tijd geweest dat ik me dan schuldig voelde dat het me niet lukte iets zinnigs te schrijven, daar baalde ik dan van, want ik MOEST…. en toen heb ik bedacht: ik MOET helemaal niks. Als het even niet wil, dan wil het even niet en jammer dan. Het zijn van die golfbewegingen. Soms gaat het bijna vanzelf, soms niet, meestal ergens daar tussenin. Maar ik schrijf omdat ik het leuk vind, niet omdat het moet… want dan gaat de lol er (bij mij) gauw af. Dus laat je door niks of niemand opjutten… X!

 4. aahhh ja ik zag het meteen: een nieuwe lay-out! Kom maar op met al die lay-outs, vind ik altijd zo leuk om de verschillen te zien! Hopelijk helpt het je het plezier terug te krijgen.

   1. Ik dacht niet zozeer aan ‘raar’. Herken het gevoel meer van mijn depressieve momenten. Maar om nou ‘klinkt als depressie’ neer te zetten vond ik iets te snel geconcludeerd.
    Zo raar is het niet; soms wil je iets heel graag maar kun je je er gewoon niet toe zetten, helaas.

    1. Oh zo. Nee zo is het gelukkig niet. Ik kon juist heel goed schrijven toen ik depressief was. Ik schreef alles van me af. Het schrijven was waar ik nog voor mijn bed uitkwam. Nu heb ik veel meer leuke dingen om te doen en komt het schrijven er niet van. Het is ook niet meer zo van belang. Dat was het toen het wel. Wie weet komt er binnenkort een nieuwe drive en anders niet. Om nou te hopen dat ik weer depressief word lijkt me geen goed plan 😉

     1. Fijn om te horen dat ‘depressie’ niet de reden is! Hoop ook zeker niet dat je daar weer terecht komt.
      Meer leuke dingen om te doen is ook veel waard natuurlijk. Je kan eventueel ook weer een plogweek doen, misschien kom je dan weer in the mood. Kun je gelijk je leuke activiteiten showen. 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.