Persoonlijk

Draag wat je wilt


Getagd: , .

“Friendly reminder: het is heerlijk warm vandaag en iedereen mag dragen wat ie wil. Jij ook!” Deze tweet kwam net voorbij. Ik reageerde erop met: “Maat 46, kort jurkje aan, bubbelbenen, ongeschoren zelfs en onder de blauwe plekken. En oh my god…. zonder beha.”

De tekst op de afbeelding hierboven deed me denken aan een akkefietje op mijn blog een poosje geleden. Dat het echt niet kan dat dikke vrouwen een bikini dragen. Natuurlijk kan dat wel en sinds die discussie ben ik daar alleen maar zekerder van geworden. Waarom moet ik mij of iemand anders zich aanpassen, omdat een ander iets liever niet wil zien? Dat is de omgekeerde wereld natuurlijk. Het vervelende is, dit soort uitspraken worden min of meer geaccepteerd en dus gaan dikke mensen zich er ook maar naar gedragen. Trekken ze toch maar die lange broek aan met 30 graden, want ja, niemand wil die blubber benen zien toch? Trekken ze toch maar een oversized t-shirt over hun bikini aan onder het mom van: “Ik verbrand nu eenmaal heel snel.” Het is allemaal fucking bullshit, mensen! Dik, dun, kort, lang of zo gemiddeld dat je nooit uit de toon valt:

TREK AAN WAT JE AAN WILT TREKKEN!

En dat is in mijn geval een iets te kort jurkje met daaronder een stel ongeschoren, zéér witte, blubber benen mét een paar prachtige blauwe plekken om de boel op te sieren. Oh, en ik droeg ook nog eens geen bh. Shame on me. ♥

18 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s