Kladbloggen

Buschauffeur, wat is het heet, hè?


Getagd: , .

De eerste 8 minuten van dit filmpje heb ik denk ik al 25 keer gekeken in mijn leven. Is het zo grappig dan? Ja, vind ik wel. Vooral omdat het zo herkenbaar is. Ik herken Peter erin en ik herken helemaal een vriendin van ons erin. Die is daadwerkelijk in de jaren ’70 onbemiddelbaar verklaart. Wil je effe lachen? Kijk de eerste 8 minuten van dit filmpje.

8 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s