Spirituele Challenge Juni 2017

on

Het is weer bijna 1 juni en rond de eerste van de maand vliegen de aanstaande challenges je altijd om de oren. Het leek me wel leuk om er ook eentje te gaan doen. Wie weet krijg ik daardoor weer een beetje de blogspirit te pakken. Het is een challenge gericht op mijn spirituele zaken, dus als je daar niets mee hebt, dan heb je een beetje pech de komende maand.

Wat ga ik doen?

De eerste week laat ik jullie zien welke kaartendecks ik allemaal heb. Dat zijn er veel. Teveel wellicht. Alhoewel, wat is teveel? Het is mijn hobby, dus eigenlijk kunnen het er nooit teveel zijn. Ik koop veel kaartendecks, maar verkoop ook veel. Ik moet een binding hebben met het deck wil ik ermee kunnen werken. Het gebeurt echter even vaak dat ik die binding niet heb. 50% van mijn decks verkoop ik dus weer door. Hallo, dat mag wat kosten? Dat klopt. Ondertussen heb ik echter behoorlijk wat kennis van decks en ben ik een redelijk goede spotter geworden. Om de verzendkosten eruit te halen let ik op koopjes. Zo kocht ik onlangs een deck voor € 5,- en verkocht die binnen twee dagen weer voor € 35,- en kocht ik een edelsteen voor € 10,- die ik weer voor € 40,- doorverkocht. Op die manier haal ik de verzendkosten er weer uit en kost het me dus eigenlijk niets.

Ik ben veel bezig op Marktplaats de laatste tijd en ik vind het ontzettend leuk. Niet alleen om te neuzen tussen alle mooie decks, edelstenen en andere spirituele zaken, maar ook om dingen te verkopen. Als ik de kans krijg pak ik de boel mooi in, doe ik er een leuk kaartje of een presentje bij. Het is ontzettend leuk om vervolgens de reacties van mensen binnen te krijgen. Ze kopen iets wat ze mooi vinden en krijgen dat in de vorm van een cadeautje. Dat brengt een glimlach teweeg en daar doe ik het voor. Ik heb tenslotte weinig om handen zo op een dag en op deze manier kan ik het voor mezelf (en anderen) toch een beetje leuker maken.

Maar terug naar de challenge. In week 1 laat ik jullie zien welke kaartendecks ik heb. In week 2 gaan we door naar de edelstenen en mijn persoonlijke favorieten. In week 3 ga ik wat dieper in op spiritualiteit op zich en in week 4 komen er een paar leuke winacties. Zo kan je een edelsteen uit mijn persoonlijke collectie winnen, geef ik een kaartendeck weg én kan je een persoonlijke reading winnen. Naast dat dit leuk is om te doen, kan ik meteen ook helder krijgen met welke decks ik verder wil en met welke niet. Op dit moment heb ik 40 decks. En dan te bedenken dat ik er de afgelopen weken al een stuk of 20 heb verkocht. Tja, het is een hobby. Dan krijg je dat.

Goed, een overzicht van wat jullie kunnen verwachten de komende maand.

Spirituele Challenge Juni 2017

 1. Donderdag: Deck 1 tot en met 8
 2. Vrijdag: Deck 9 tot en met 17
 3. Zaterdag: Deck 18 tot en met 26
 4. Zondag: Rustdag
 5. Maandag: Deck 27 tot en met 35
 6. Dinsdag: Deck 36 tot en met ….
 7. Woensdag: Antwoorden op vragen en verzoekjes
 8. Donderdag: Mijn favoriete kaartendecks I
 9. Vrijdag: Mijn favoriete kaartendecks deel II
 10. Zaterdag: Vragen en Verzoekjes
 11. Zondag Rustdag
 12. Maandag: Mijn collectie edelstenen
 13. Dinsdag: Mijn favoriete edelstenen en hun betekenis
 14. Woensdag: Antwoorden op vragen en verzoekjes
 15. Donderdag: Mijn favoriete spirituele items
 16. Vrijdag: Mijn favoriete spirituele boeken
 17. Zaterdag: Vragen en verzoekjes
 18. Zondag: Rustdag
 19. Maandag: Wat betekent spiritualiteit voor mij?
 20. Dinsdag: Een reading, hoe werkt dat? Deel I
 21. Woensdag: Antwoorden op vragen en verzoekjes
 22. Donderdag: Een reading, hoe werkt dat? Deel II
 23. Vrijdag: Ik denk dat ik wel uitgeluld ben ondertussen
 24. Zaterdag: Vragen en verzoekjes
 25. Zondag: Rustdag
 26. Maandag: Winactie kaartendeck
 27. Dinsdag: Winactie edelstenen
 28. Woensdag: Antwoorden op vragen en verzoekjes
 29. Donderdag: Winactie persoonlijke reading
 30. Vrijdag: Afsluiting en bekendmaking prijswinnaars

Nou, ik heb er zin in. Ik hoop jullie ook. Fijne dag vandaag. ♥

13 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Jenn schreef:

  He, weer reageren! (Sorry, ik loop een beetje achter). Leuk, ik ben benieuwd!

 2. joorloveswriting schreef:

  Wat tof dat je het gaat doen! Ben benieuwd!! 🙂

 3. sjroughsedge schreef:

  Leuk, ben benieuwd! Maar wanneer krijgen we deck 18 t/m 26 te zien?

  1. Marion schreef:

   Hahahaha heb ik die over geslagen? 😅😅😅

 4. Lot schreef:

  Ik denk dat ik met veel plezier de blogjes zal gaan lezen.

 5. mariellemarielle schreef:

  Leuk dat je hier zo mee bezig bent, deze hobby.
  Grappig zeg dat je ook dingen verkoopt etc.

  Succes met de challenge!

 6. Saar schreef:

  Ik ben heel benieuwd naar al jouw decks. Ik zie op instagram vaak heel mooie plaatjes voorbij komen.

 7. Spontanity schreef:

  Oke, ben benieuwd!

 8. MoJuffie schreef:

  Top idee, Marion 😘 Ik ga het met veel belangstelling volgen. Komt precies op een moment dat ik me hierover dingen begon af te vragen. Bijzonder weer😇

  Liefs💞

  1. Marion schreef:

   De planning is iets gewijzigd, maar dat geeft niet. Het begin om meer over spirituele zaken te schrijven is er en ik vind het heerlijk. Fijn dat je meeleest 😙

 9. kaardawn schreef:

  Het lijkt wel alsof je stilaan een job hebt in het handelen en verhandelen van decks… Just saying 😉

  1. Marion schreef:

   Ben een slechte handelaar in dat geval, want haal er net de verzendkosten uit hahaha!

   1. kaardawn schreef:

    Haha, oefening baart kunst 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.