Kladbloggen

Het Mysterie van de Bewegende Struik


Ik zit rustig koffie te drinken, kijk een beetje glazig voor me uit, nog niet helemaal wakker, als ik ineens de takken van de struiken aan de overkant van het water op een onnatuurlijke manier zie bewegen. De weg gaat daar meteen over in struiken. Er is geen stoep of zo. In de zomer vallen er nog wel eens dronken fietsers in. In het meest ernstige geval rollen ze naar beneden. Het water in. 

Maar het is op dit moment 5:55 uur. Dronken fietsers? Ik kan het me haast niet voorstellen. Kan wel dat er iemand even zijn blaas staat te legen. Daar is het ook wel een ideale plek voor. En dan zie ik iemand lopen aan de overkant. Kwam die dan uit de struiken? Het zal wel. Maar net als ik me weer wil omdraaien, beweegt de struik weer. En niet een klein beetje ook! Mijn god, daar moet een enorme kat of misschien wel een hond zitten. Weer bewegen de struiken heen en weer. Dan schiet er iets vreselijks door mijn hoofd. Er zal toch niemand…?

Die gedachte duurt maar heel even, want dan zie ik wat er werkelijk gaande is. Oh mijn god, het zal toch niet, hè? Jawel hoor….

Het zijn Henk & Ria. ♥

10 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s