Kladbloggen

Het Saaie Leven Van …


Getagd: , .

Goedemorgen allemaal! Ik blijf maar records breken. Nu al zes dagen op rij geen blog van mijn hand. Binnenkort zal dan de uiteraard de eerste blogloze week volgen. Gevolgd door twee weken en voor ik het weet heb ik een maand doorgebracht zonder op mijn blog te kijken. Ja, het zit er wel aan te komen.

Saai
Ja, mijn leven is saai. Geen werk. Geen sociaal leven. Geen eetstoornis. Geen psychische shit. Ja, ik heb nog wel van alles, maar als je er niets mee moet, merk je er ook niet zoveel van. Daarnaast is de HS, door de warme dagen van vorige week, volop aanwezig en daardoor ben ik het grootste deel van de dag aan mijn bed gekluisterd. Ik kan niet lang zitten of  lopen, staan is ook zo saai, dus liggen is eigenlijk de enige optie en zelfs dat is niet comfortabel met het gigantische abces wat ik nu heb. Maar ja, je doet er niets aan, dus je kan er maar beter het beste van maken.

De Tour
De Tour is gisteren begonnen en ik heb een prachtig mooi overzicht naast mij liggen met de 22 ploegen en alle 198 renners, waar er op dit moment nog 196 van in competitie zijn. HS en de Tour gaan heel goed samen. Wie weet ben ik over drie weken wel de grootste Tourkenner aller tijden.

Vinyl
Jaaaaa, het is bijna zover! Er komt weer een platenspeler terug in huis. Mensen, jullie hebben geen idee hoe gelukkig dit mij maakt. Als kind zat ik al uren, dagen, weken, maanden op mijn kamertje LP’s te draaien en ik genoot met volle teugen. Don McLean, Melanie, Abba, Creedence Clearwater Revival, ze komen allemaal z.s.m. terug. Een aantal heb ik nog. Ik zal straks eens gaan kijken welke precies. Er zijn al een aantal LP’s onderweg hier naartoe. Fleetwood Mac. Bob Marley. Herman Brood (speciaal voor Peter). Joan Baez. Jimi Hendrix. Abba. Op Marktplaats zijn veel LP’s te vinden en ik hoop dat ik binnenkort een keertje goed genoeg ben om naar Arnhem te gaan. Daar zitten twee of drie zaken waar je LP’s kunt kopen en ik denk dat het wel leuk is om daar eens lekker te gaan neuzen samen met mijn vader. Op mijn verlanglijstje staan nog Don McLean en Melanie, maar het zou kunnen dat ik die zelf nog heb hier. Ik heb in ieder geval de dubbel LP van The Mama’s & The Papa’s nog. Zalig! Wat heb ik daar vroeger immens veel naar geluisterd.

De kans is groot dat jullie de komende tijd, als er al wat te zien is hier op mijn blog, vooral muziek om jullie oren gaan krijgen. Laten we maar meteen beginnen. Jennie Muldaur met Dearest Darlin’. Fijne zondag allemaal! ♥

15 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s