Het Saaie Leven Van …

on

Goedemorgen allemaal! Ik blijf maar records breken. Nu al zes dagen op rij geen blog van mijn hand. Binnenkort zal dan de uiteraard de eerste blogloze week volgen. Gevolgd door twee weken en voor ik het weet heb ik een maand doorgebracht zonder op mijn blog te kijken. Ja, het zit er wel aan te komen.

Saai
Ja, mijn leven is saai. Geen werk. Geen sociaal leven. Geen eetstoornis. Geen psychische shit. Ja, ik heb nog wel van alles, maar als je er niets mee moet, merk je er ook niet zoveel van. Daarnaast is de HS, door de warme dagen van vorige week, volop aanwezig en daardoor ben ik het grootste deel van de dag aan mijn bed gekluisterd. Ik kan niet lang zitten of  lopen, staan is ook zo saai, dus liggen is eigenlijk de enige optie en zelfs dat is niet comfortabel met het gigantische abces wat ik nu heb. Maar ja, je doet er niets aan, dus je kan er maar beter het beste van maken.

De Tour
De Tour is gisteren begonnen en ik heb een prachtig mooi overzicht naast mij liggen met de 22 ploegen en alle 198 renners, waar er op dit moment nog 196 van in competitie zijn. HS en de Tour gaan heel goed samen. Wie weet ben ik over drie weken wel de grootste Tourkenner aller tijden.

Vinyl
Jaaaaa, het is bijna zover! Er komt weer een platenspeler terug in huis. Mensen, jullie hebben geen idee hoe gelukkig dit mij maakt. Als kind zat ik al uren, dagen, weken, maanden op mijn kamertje LP’s te draaien en ik genoot met volle teugen. Don McLean, Melanie, Abba, Creedence Clearwater Revival, ze komen allemaal z.s.m. terug. Een aantal heb ik nog. Ik zal straks eens gaan kijken welke precies. Er zijn al een aantal LP’s onderweg hier naartoe. Fleetwood Mac. Bob Marley. Herman Brood (speciaal voor Peter). Joan Baez. Jimi Hendrix. Abba. Op Marktplaats zijn veel LP’s te vinden en ik hoop dat ik binnenkort een keertje goed genoeg ben om naar Arnhem te gaan. Daar zitten twee of drie zaken waar je LP’s kunt kopen en ik denk dat het wel leuk is om daar eens lekker te gaan neuzen samen met mijn vader. Op mijn verlanglijstje staan nog Don McLean en Melanie, maar het zou kunnen dat ik die zelf nog heb hier. Ik heb in ieder geval de dubbel LP van The Mama’s & The Papa’s nog. Zalig! Wat heb ik daar vroeger immens veel naar geluisterd.

De kans is groot dat jullie de komende tijd, als er al wat te zien is hier op mijn blog, vooral muziek om jullie oren gaan krijgen. Laten we maar meteen beginnen. Jennie Muldaur met Dearest Darlin’. Fijne zondag allemaal! ♥

15 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Lijkt me geen saai, maar eerder een boeiend leven waar je weer naar buiten komt en dingen doet die je blij maken. Met uitzondering van die medische klachten dan uiteraard.

 2. Rob Alberts schreef:

  Sterkte met de ongemakken.
  Maar ook veel plezier met het muzikale.
  Bemoedigende groet,

 3. bentenge schreef:

  Een dagelijks tourverslag met een andere inval zou wel leuk zijn 😉

  1. Marion schreef:

   Wie weet, wie weet 😊

 4. Christine schreef:

  De Tour is genieten voor je! En de muziek… ik ken ze ook allemaal Marion. Sterkte met je lijf want dat is minder leuk! Liefs en een fijne dag!

 5. yvonne schreef:

  Ik denk dat het vooral rustig is en dat ook weleens fijn is. Het niks moeten. Natuurlijk is de HS ruk alleen even denk ik dat de rust wel heel fijn is?

 6. chucky1012 schreef:

  Hoe kom je erbij….
  Het is helemaal niet saai.
  Zo leuk een platenspeler zodat jij mooie platen kan draaien en ik ben ontzettend benieuwd naar je muziek….

  Fijne dag en lieve groeten…

  Xoxo

 7. josien79 schreef:

  Ik miste wel je blog. Zonder jouw blog is het pas saai.

  1. Marion schreef:

   Oh mijn hemel, dat is echt lief! Thanks 😊

 8. Sabine schreef:

  Saai?? Welnee meid, jij hebt een alles behalve saai leven! 😀 Maarre kom maar op met die muziek hoor, ook daar geniet ik van!

 9. mariellemarielle schreef:

  Leuk een blog te lezen!! Het blijft leuk om te lezen (ik ben voorzichtig met dit te zeggen want het moet geen druk geven… 😉 ).
  Saai leven, ik vind het vooral heel naar voor jou!! Ik gun je zoveel meer!

  Wat leuk van die LP’s! Ik hoop dat je er veel plezier aan zult beleven!

  Lieve groetjes

 10. kaardawn schreef:

  Dat mis ik soms in mijn volwassen leven – de tour, want man, wat ben ik mijn hart verloren in Frankrijk en wat een mooie beelden krijg je daarbij. Helaas, werken geblazen, en tegen dat ik moet bevallen, zit de tour er alweer op natuurlijk! 🙂

 11. Joyce J schreef:

  Het is juist leuk om te lezen waar je druk mee bent. Deks, stenen, Peter, de cavia’s… en de minder leuke dingen horen daar gewoon bij. Lekker blijven bloggen hoor!

 12. Spontanity schreef:

  Ik heb ook nog flink wat LP’s.
  Maar ben benieuwd!
  Leuk.

 13. Astrid schreef:

  Best herkenbaar dat je leven saai is en je hierdoor weinig blogt. Rot voor je dat ook de HS zo is gan opspelen en je hierdoor weinig kan. Wel supergaaf dat je een platenspeler hebt aangeschaft. Ik wil wel je muzieksmaak wat beter leren kennen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.