Ik zit

on

Tijd voor een update. Ik zit. Scheef, dat wel, maar ik zit. En zonder ringkussen. Hiep hiep hoera! Wat een genot. Op bed liggen is lekker hoor, maar niet zoveel en zo lang. Ik kan op één manier zitten nu. Op mijn rechter bil. Dat betekent dat mijn linkerbeen op tafel ligt en mijn rechtervoet ondersteunt mijn linker bovenbeen dusdanig dat de ontsteking net niet de stoel raakt. Briljant. Ben benieuwd hoe lang ik deze houding volhoud.

De shit is wel dat het vandaag en morgen weer zo warm wordt. Warmte is echt funest voor deze ziekte en dat betekent nog even afzien en volhouden met niets doen. Ik heb mezelf daarom een groot cadeau cadeau gedaan. Ik heb een vrij grote partij orakelkaarten, tarot, spirituele boeken en klankschalen gekocht. Ik doe dit wel vaker. Het is even investeren, maar vaak hou je er wel een leuk extraatje aan over.

Ik vind het heerlijk om alle kaarten te bekijken. Gewoon omdat ik hou van orakelkaarten en tarot. Soms hou ik een deck, maar meestal verkoop ik alles door. Ik vind het geweldig leuk om uit te zoeken hoe oud de decks zijn, waar ze vandaan komen en wat hun waarde is. Iedere keer als ik zo’n partij binnen krijg dan geniet ik en ben ik er dagen mee in de weer. Ik begin er ondertussen redelijk wat kijk op te krijgen. Zou ik wat harder en zakelijker zijn, dan had ik al een paar flinke klappers kunnen maken. Maar ja, dat ben ik niet en ik vind het ook niet tof om mensen uren lang tegen elkaar op te laten bieden, waardoor ze eigenlijk veel teveel betalen voor iets. Aan de andere kant ben ik al wel harder geworden, want er zijn ook mensen die misbruik van je maken. Daar ben ik onlangs helaas achter gekomen. Mensen die, als ze hun zin niet krijgen, als een blad aan de boom omdraaien en heel naar kunnen worden. Ik heb nu twee mensen geblokkeerd en ik hoop dat het daarbij blijft. Het is een hele leuke hobby, maar het moet wel leuk blijven natuurlijk.

De partij die ik gisteren opkocht bevat dus ook een aantal klankschalen. Ik wilde er zelf al een poosje één hebben, maar vond ze toch vrij prijzig. Nu heb ik er dan toch eentje. Supertof! Verder zit er één deck in wat al bijna het hele aankoopbedrag waard is. Ik was blij dat ik hem spotte, want daardoor heb ik toch nog één keer een hoger bod gedaan en dat was precies genoeg. Het ging nog bijna niet door, omdat de spullen opgehaald moesten worden. Het is meer dan 20 kilo. Niet even een pakketje wat je zo afgeeft bij het postkantoor, maar uiteindelijk is het toch gelukt. Een uur heen en een uur terugrijden was voor mij nu gewoon geen optie geweest.

Mensen, ik ben even helemaal happy. Ik zit! Ik zit gewoon! ♥

14 reacties Voeg uw reactie toe

 1. yvonne schreef:

  Geniet van het zitten! x

 2. Christine schreef:

  Fijn te horen Marion, je klinkt zo opgewekt! Ben blij voor je! Liefs

 3. Rob Alberts schreef:

  Geniet er maar lekker van …

  Warme groet,

 4. mariellemarielle schreef:

  Wat fijn dat er iets vooruitgang lijkt, ik bewonder je geduld!! Het lijkt me zo ontzettend (onvoorstelbaar) zwaar!

  Wat leuk zeg dat je zo bezig bent met je hobby! Leuk om dat uit te zoeken en wat te handelen (ik ben daar zo’n kluns in, iets verkopen via mp). Je maakt anderen blij en krijgt een zakcentje (hoop ik voor je).

  Sterkte met de warmte, denk aan je!

  X

 5. Leuk weer iets van je te horen, en zeker als het signaal positief is.
  Volhouden, zo!

 6. Joyce J schreef:

  Fijn dat je weer op je rechterbil kan zitten! 😉

 7. katrienottermans schreef:

  Je geduld wordt beloond! Hopelijk kan je de komende dagen steeds ietsje meer en kan je weer iets buitenshuis ondernemen en er voluit van genieten!

 8. MoJuffie schreef:

  Marion, wat fijn! Nieuwe inspirerende spulletjes en weer (scheef😅) kunnen zitten. Ben blij dat je weer langzaam uit het dal klimt.

  Liefs,
  Mo

 9. Jolanda schreef:

  Dat jij dat ook hebt, met warmte meer last, akelig he, bij mij was het vooral in de linkerlies….

 10. Fijn te lezen dat je zit…
  Ik vind tarotkaarten er altijd zo mooi uitzien. Ik ken niks van de dingen zelf, maar de illustraties alleen al zijn geweldig…

  1. Marion schreef:

   Mooi, hè? Ik moet het ook nog allemaal leren. Heb een enorm dik boek gekocht en ga daar de komende maanden rustig aan mee aan de gang.

   1. Ben benieuwd… ik heb wel een vriendin die lessen volgt. ☺

 11. Lot schreef:

  Doe je geen Lazy Sundays meer?

  1. Marion schreef:

   Ik heb er even aan gedacht gisteren, maar ik voelde me niet oké genoeg. Vandaag maken we er maar een Loving Lazy Maandag van 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.