Kladbloggen

Ik zit


Tijd voor een update. Ik zit. Scheef, dat wel, maar ik zit. En zonder ringkussen. Hiep hiep hoera! Wat een genot. Op bed liggen is lekker hoor, maar niet zoveel en zo lang. Ik kan op één manier zitten nu. Op mijn rechter bil. Dat betekent dat mijn linkerbeen op tafel ligt en mijn rechtervoet ondersteunt mijn linker bovenbeen dusdanig dat de ontsteking net niet de stoel raakt. Briljant. Ben benieuwd hoe lang ik deze houding volhoud.

De shit is wel dat het vandaag en morgen weer zo warm wordt. Warmte is echt funest voor deze ziekte en dat betekent nog even afzien en volhouden met niets doen. Ik heb mezelf daarom een groot cadeau cadeau gedaan. Ik heb een vrij grote partij orakelkaarten, tarot, spirituele boeken en klankschalen gekocht. Ik doe dit wel vaker. Het is even investeren, maar vaak hou je er wel een leuk extraatje aan over.

Ik vind het heerlijk om alle kaarten te bekijken. Gewoon omdat ik hou van orakelkaarten en tarot. Soms hou ik een deck, maar meestal verkoop ik alles door. Ik vind het geweldig leuk om uit te zoeken hoe oud de decks zijn, waar ze vandaan komen en wat hun waarde is. Iedere keer als ik zo’n partij binnen krijg dan geniet ik en ben ik er dagen mee in de weer. Ik begin er ondertussen redelijk wat kijk op te krijgen. Zou ik wat harder en zakelijker zijn, dan had ik al een paar flinke klappers kunnen maken. Maar ja, dat ben ik niet en ik vind het ook niet tof om mensen uren lang tegen elkaar op te laten bieden, waardoor ze eigenlijk veel teveel betalen voor iets. Aan de andere kant ben ik al wel harder geworden, want er zijn ook mensen die misbruik van je maken. Daar ben ik onlangs helaas achter gekomen. Mensen die, als ze hun zin niet krijgen, als een blad aan de boom omdraaien en heel naar kunnen worden. Ik heb nu twee mensen geblokkeerd en ik hoop dat het daarbij blijft. Het is een hele leuke hobby, maar het moet wel leuk blijven natuurlijk.

De partij die ik gisteren opkocht bevat dus ook een aantal klankschalen. Ik wilde er zelf al een poosje één hebben, maar vond ze toch vrij prijzig. Nu heb ik er dan toch eentje. Supertof! Verder zit er één deck in wat al bijna het hele aankoopbedrag waard is. Ik was blij dat ik hem spotte, want daardoor heb ik toch nog één keer een hoger bod gedaan en dat was precies genoeg. Het ging nog bijna niet door, omdat de spullen opgehaald moesten worden. Het is meer dan 20 kilo. Niet even een pakketje wat je zo afgeeft bij het postkantoor, maar uiteindelijk is het toch gelukt. Een uur heen en een uur terugrijden was voor mij nu gewoon geen optie geweest.

Mensen, ik ben even helemaal happy. Ik zit! Ik zit gewoon! ♥

14 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s