Kladbloggen, Persoonlijk

Goedemorgen, lieve mensen!


Het is maandag. Een nieuwe week. Veel mensen zijn alweer onderweg naar hun werk. Ik mag dan afgekeurd zijn om te werken, uitslapen is nog steeds niet aan mij besteed. Ik vind het niet lekker, ik vind het niet tof, ik vind er niets aan. Vroeg naar bed gaan daarentegen vind ik heerlijk. Omgekeerd uitslapen, zeg maar.

23 juni begon de ellende. Na gisteren nog een ellendige dag op bed, vandaag dan eindelijk goede moed dat het weer de betere kant op gaat. Het zal voor velen niet voor te stellen zijn hoe het is om vier weken bijna niets te kunnen en dan nu nog ruim twee weken heel kalm aan doen, maar geloof me, het sucks big time. Het is zo frustrerend, zeker ook omdat je conditie gigantisch afneemt en je nog minder energie krijgt dan je al hebt. Op het laatst is zelfs een wandeling naar de supermarkt (1 minuut hier vandaan) een uitputtingsslag. Vandaag ga ik dan ook heel langzaam aan beginnen met opbouwen. Dat betekent, ongeacht hoe het gaat, vanmiddag weer naar bed. In de loop van de week steeds een uurtje langer opblijven tot ik over twee weken helemaal ontstekingsvrij ben en weer de hele dag op kan zijn. Waag het eens, meneer of mevrouw de Weerregelaar, om het boven de 25 graden uit te laten komen!!!

En terwijl je op zoek gaat naar de weersverwachting voor de komende 14 dagen, lees je:

Auto vol explosieven rijdt in op bus. 35 doden.

Laat maar. Who cares about the weather?

12 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s