Loving Lazy Sundays #126

De laatste Loving Lazy Sundays dateert van 7 mei 2017. Time flies, also when you are not having fun. De zomer was nog niet eens begonnen toen en nu is hij alweer op zijn retour. Hoop ik tenminste. Toch nog even mijn header aangepast met een zomers tafereeltje. Here we go! Loving Lazy Sundays! 

Sunday Sports
Gisteravond leed Vitesse de eerste nederlaag van het seizoen. Ik zag een deel van de wedstrijd en hoewel het een rommelige wedstrijd was, was AZ wel de bovenliggende partij. Het werd 1-2 en daarmee een terechte uitslag. Twente verloor weer en moet gaan oppassen dat het niet de HSV van de eredivisie gaat worden. Over HSV gesproken; die wonnen wederom en hebben na twee wedstrijden al de helft van de punten binnen waar ze vorig jaar een heel seizoen over deden. Dortmund staat op saldo bovenaan in Duitsland. Voor hoe lang weten we natuurlijk nooit. Bayern hijgt hen alweer in de nek.

Vandaag een mooie sportdag. Om 14:00 uur begint Formule 1 en we rijden rondjes op Spa-Francorchamps. Hamilton staat op pole en Max start vanaf P5. Dan is er om 17:00 uur nog een prachtige Engelse wedstrijd, namelijk Liverpool-Arsenal.

Happy Stuff
Een paar mooie nieuwe decks ontvangen ♥ Muziek luisteren ♥ Dagelijks mediteren ♥ Eerste twee weken van de training Chakra Wisdom afronden ♥ Jai-Jagdeesh ♥ Annapurna Living ♥ De eerste stappen zetten richting het ontwerpen van een nieuw deck ♥

Last Week
Veel op bed gelegen en dat leek me goed te doen. De ontsteking, die door een autorit van 45 minuten afgelopen zaterdag op was komen zetten, leek af te zakken. Helaas kwam hij gisteren binnen twee uur tijd weer opzetten. Misschien de warmte. We gingen toch weer richting de 25 graden en dat blijkt echt de grens te zijn. De komende dagen wordt het nog warmer, dus ik voorspel niet veel goeds. De cursus die ik aan het doen ben, de Chakra Wisdom Journey, bevalt heel erg goed. Ik heb nu twee weken achter de rug. Nog 50 te gaan en ik ben ontzettend blij dat ik eraan begonnen ben. Ik hoop er binnenkort een artikel over te schrijven. Verder was het veel op bed liggen, dus saai, saai, saai.

Next Week
Komende week wacht ons weer een spannende dag. Een poosje terug is er weer ”iets” gevonden bij mijn vader op de scan. Vorige week hebben ze een biopt genomen en de arts was al zo eerlijk om te zeggen dat hij geen goede uitslag verwacht. Die uitslag krijgen we dinsdag. Dankzij de openheid van de arts konden we dit nieuws de afgelopen week langzaam en vrij rustig laten bezinken. Dan nog zal de klap hard zijn als we dinsdag definitief te horen krijgen dat hij weer kanker heeft. Zelfs het nu zo opschrijven is toch al zwaarder dan er alleen over nadenken. Laten we in ieder geval hopen met zijn allen dat het goed te behandelen is, want het bericht “we kunnen niets meer voor u doen”, daar ben ik absoluut nog niet klaar voor.

One To Watch
Onderstaande video is van Vera Camilla. De meeste van jullie zullen haar misschien niet kennen, omdat ze een generatie jonger is dan ons, maar ik wil deze video toch delen. Vera Camilla is een populaire beauty blogger die onlangs met een hele leuke serie is gestart op YouTube. De serie heet Lichaamstaal. Vera doet niet mee aan alle fitgirl rages en laat de nieuwste diëten links liggen. Ze richt zich sinds kort meer op bodypositivity en dat is iets waar ik zelf ook heel erg mee bezig ben. Ik kijk eigenlijk nooit filmpjes van beauty bloggers, want het is niet iets waar mijn interesse ligt, maar voor deze video’s van Vera maak ik een uitzondering. Tijdens het opmaken praat ze met je en in deze serie gaat het dus vooral over dingen die met ons lichaam te maken hebben. In onderstaande video gaat het bijvoorbeeld over het niet in maat 36 passen, niet meedoen met fitgirl rages en over schaamte. Ze is een voorbeeld voor heel veel meiden en jonge vrouwen en ik vind het echt geweldig dat ze dit doet. Als ik 20 jaar geleden zo’n rolmodel had gehad, dan weet ik zeker dat me dat enorm geholpen zou hebben.

Ik snap dat deze video voor mijn mannelijke lezers niet zo interessant is, maar het zij zo. Ik vind het belangrijk om te delen. Voor nu wens ik jullie allemaal een hele fijne zondag. ♥

7 reacties Voeg uw reactie toe

 1. bentenge schreef:

  Die verdemde K-ziekte is overal om ons heen. Elke keer als ik “iets” voel denk ik dat het zo ver is. Pffff.
  Spa-Franchorchamps en onzen Belg start als allerlaatste. Pfff.

  1. Marion schreef:

   Dat heb ik ook een poosje gehad, maar oeh, ik hoop dat er een moment komt dat je dat weer los kunt laten. Je hebt er verder geen invloed op. Mijn vader heeft nooit gerookt, nooit veel gedronken, altijd gezond geleefd en toch… dus je weet het gewoon niet. Straks ga je dood omdat je uitglijdt over een bananenschil en verkeerd terecht komt. Al die zorgen voor niks. Beter uitkijken voor bananenschillen 😆

 2. chucky1012 schreef:

  Ik bid voor jou dat jouw vader goed te behandelen is en dat hij te genezen is.
  Ook voor jou hoop ik dat je opknapt en genieten kan van het prachtige weer.
  Leuk dat jij bezig bent om een nieuw dek te ontwerpen…..

  Fijne dag en lieve groeten Xoxo

 3. mariellemarielle schreef:

  Pff Marion, wat heftig dat je weer een ontsteking had en weer zoveel op bed moest liggen. Ik vind dit zo erg voor je!!
  Ook het nieuws van je vader is heftig zeg!
  Ik denk aan je en bid voor je!

  Overigens wel heel leuk om weer een LLS te lezen! Fijn dat je plezier hebt aan de cursus en je decks!

 4. christine schreef:

  Lieve Marion, ook ik hoop van harte dat je vader een positieve uitslag krijgt en mocht dit niet zo zijn dan hoop ik dat het goed te behandelen is! Vervelend voor je dat je zoveel op bed hebt gelegen door je lichamelijke ongemakken! Ik hoop ook voor jou op betere tijden meis!! Een fijne zondag en veel plezier met de sport! liefs

 5. Evelyne schreef:

  Ik duim voor jullie ivm je vader! Fijne zondag nog!

 6. Sabine schreef:

  Ik duim voor je vader dat het goed nieuws gaat zijn, en zo niet dat het tenminste goed te behandelen is. Wat een vreselijke rotziekte is dat toch… Knuffels en liefs xx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.