Storytel, Harry Potter en Stephen Fry

Mijn linkeroog is lui. Vroeger moest ik eigenlijk met zo’n pleister op lopen. Dat deed ik af en toe wel, maar komaan mensen, ik was al een fucking kermisattractie, er zijn grenzen. Dus meestal trok ik de pleister eraf zodra ik buiten het zicht van mijn moeder was. 

Het lijkt erop dat ik daar nu de nadelige gevolgen van ga ondervinden. Mijn luie oog doet pijn. Vaak is het ontstoken en staat er druk op. Komt dat doordat hij lui is? Geen idee, maar ik weet wel dat hij veel harder moet werken dan mijn rechter oog. Hoe dan ook, daar gaat dit artikel helemaal niet over. Dit artikel gaat over Storytel, Harry Potter en Stephen Fry.

Storytel is een app met luisterboeken. Ik heb al eerder een poosje een abonnement gehad en vond het heerlijk. Je kiest een boek uit, zet je koptelefoon op en luisteren maar. Omdat ik zo’n last heb van mijn oog besloot ik weer een abonnement te nemen. Leuke verrassing, en wellicht een tip voor anderen, als je al eerder een abonnement hebt gehad luister je de eerste maand voor € 0,99 cent. Daar kan niemand zich een buil aan vallen. Je kunt ook weer opzeggen wanneer je wilt, ook binnen een maand. Je zit nergens aan vast. Tenminste, als ik de kleine lettertjes goed gelezen heb en dat doe ik meestal wel. Heb je nog niet eerder een abonnement gehad, dan luister je de eerste 14 dagen gratis. Ook leuk. Daarna zijn de kosten € 9,99 per maand, maar je kan opzeggen wanneer je wilt.

Al heel erg lang vraag ik mij af wat in vredesnaam de Harry Potter hype is. Was. Hij is ondertussen voorbij. Films kijken heb ik geen zin meer in, maar met dit luisterboekenabonnement (yes, kill it!) zie ik mijn kans schoon. Ik werd helemaal brullend enthousiast toen ik zag dat de Harry Potter boeken voorgelezen worden door Stephen Fry. Ik hou van Stephen Fry. Zijn stem, zijn manier van praten. Love him. Ik raadde zijn documentaire “The Secret Life of the Manic Depressive” al eerder aan. Goed, de Harry Potter reeks. Ik ga eraan beginnen. Ik heb geen idee wat ik kan, mag of moet verwachten, dus ik verwacht maar gewoon lekker niets. Ik weet in ieder geval wel dat ik de komende dagen, weken, misschien wel maanden, heerlijk ontspannen boeken ga luisteren. Zalig.

Dit is trouwens geen gesponsorde blog of zo hoor. Gewoon een tip. Van mij voor jou. Fijne dag! ♥

12 gedachten over “Storytel, Harry Potter en Stephen Fry

 1. Dat is vervelend om zoveel last te hebben van dat oog.
  Was je naar de oogarts geweest?
  Dat zou ik zeker gaan doen.
  Leuk dat je op deze manier boeken kan lezen……

  Sterkte en een fijne dag Xoxo

 2. Fijne dag en geniet van de luisterboeken , ik hoop dat ze je veel plezier gaan brengen!! Sterkte met je oog en wel naar de oogarts gaan mocht je meer pijn krijgen , liefs

 3. Ik heb ook nog geen enkel boek van Harry Potter gelezen en geen enkele film gezien. Misschien toch ooit eens aan beginnen om te weten of de hype terecht is. Maar er zijn nog zoveel andere mooie boeken die ik eerst wil lezen.
  Luisterboeken heb ik nog nooit geprobeerd, ik heb zo het idee dat ik daar niet geconcentreerd naar kan luisteren en dan veel zou missen. Maar ik kan verkeerd zijn natuurlijk.

  1. Ik heb wel regelmatig dat ik in slaap val. Dat is alles behalve handig. Met een boek stop je automatisch met lezen, maar die gast die dat boek voorleest, die lult wel door. Dan is het even zoeken de volgende dag hahaha!

 4. Vervelend zo’n last hebben van je oog. Maar dat is echt een goed excuus om Harry Potter te luisteren. Ik heb die boeken zelf ontzettend graag gelezen, dus ik ben nu wel benieuwd of je er ook zo van zal houden 🙂

 5. Wat naar van je oog!
  Ik vraag me af, heb je recent de oogdruk wel eens laten meten? DIe mag niet te hoog worden (wil me er niet mee bemoeien maar is uit zorg).

  Wat leuk dat je nu via storytel kan luisteren naar deze boeken! Ik hoop dat je er van kunt genieten!

  Hoe gaat het nu verder?

  XX

 6. Ik ben stiekem een beetje jaloers, dat je de hele Harry Potter wereld voor het eerst gaat leren kennen! Ik ben groot fan en weet nog hoe ik werd meegetrokken in die magische wereld die me zonder moeite even uit deze wereld kon halen😁 I love it!!

 7. Oooh… ik ben benieuwd wat je van de HP boeken vindt. En wat dat betreft heeft Stephen Fry een geweldige stem! Luisterboeken zijn niets voor mij, ik lees ze liever. Maar voor jou is dit een geweldige oplossing. En je gaat beginnen met de HP boeken. Geweldig. Ik kan me mijn eerste aanraking nog goed herinneren en sindsdien ben ik fan. Het is was een hype, maar zeker met een reden. Nu is het meer dan een hype. Net zoals Starwars of LOTR. Het is gewoon een soort wereld die blijft bestaan en steeds nieuwe fans krijgt, ondanks dat er geen boeken meer worden uitgebracht. Bijzonder vind ik dat.

  Maar ook naar van je oog. Dat pijnlijke gevoel is verschrikkelijk. Ik hoop dat het snel over gaat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.