Challenge, gezondheid en zin in de herfst

on

Bedankt voor alle lieve berichtjes die ik gisteren van jullie heb ontvangen. Ik had even niet de energie om overal persoonlijk op te reageren. Het was zo’n gigantisch stressvolle week. Ik heb gistermiddag dan ook de hele middag geslapen en vannacht er weer strak achteraan.

Alvin
Vandaag is het 1 september. We gaan de draad maar weer oppakken. Het plekje van Alvin is alweer schoon en opgeruimd. Dat vind ik het zelf het makkelijkste om meteen te doen. Nog even wat oude foto’s en filmpjes bekeken van toen ik hem net had en dan is toch weer duidelijk hoe snel hij achteruit is gegaan. Maar wat kon hij lekker eten zeg! Hij heeft echt lopen smullen van al het groenvoer wat hij het laatste jaar hier gekregen heeft. Het was echt een tof beestje.

Tarot Challenge
Vandaag ga ik voor het eerst meedoen aan een tarot challenge op Instagram. Ik kijk al een paar maanden mee en denk dat ik er nu wel klaar voor ben. Ik ga beginnen met een vrij makkelijk en eenvoudig deck: Sun and Moon Tarot van Vanessa Decort. Ondanks dat dit een echte tarot challenge is, blijf ik toch ergens in het midden hangen van de tarot en de orakelkaarten. Ik zal nooit een goede, ervaren tarot reader worden, omdat het me simpelweg niet helemaal past. Ik ga er daarom gewoon mijn eigen draai aan geven. Als ik vaker mee ga doen in de toekomst zal ik de challenge misschien ook een keer een maand lang op mijn blog delen. Eerst maar eens kijken hoe het deze maand op Instagram gaat.

Gezondheid
Gisteren de complete check up gehad in het ziekenhuis. Volgende week de uitslagen. Hopen dat alles in orde is. Mijn bloeddruk was in ieder geval goed. Gewicht ook, al moet ik niet heel veel zwaarder meer worden. Andere uitslagen ga ik volgende week even voor bellen. Bloedbezinking is altijd veel te hoog bij mij, maar dat is logisch door alle ontstekingen die ik altijd heb. Cholesterol was de vorige keer op het randje. Ben benieuwd of dat nu weer helemaal oké is. En er was nog iets, maar dat weet ik niet meer. We horen het volgende week wel.

Harry Potter
Ik vertelde eerder al dat ik weer een abonnement had genomen op Storytel en shit man, wat een goede keuze! Ik luister iedere middag en avond een uurtje naar Stephen Fry die op een geweldige manier Harry Potter voorleest. Het is echt genieten. Soms verveel ik me even en dan: Oh jaaaa! Harry Potter!!! Het is echt zo ongelooflijk genieten. Dit eerste boek duurt 8.5 uur en in totaal zijn er zeven boeken geloof ik. Ik kom de herfst en de winter wel door hahaha!

Volgende Deck
Ik ben er nog niet uit wat het gaat worden. Ik brainstorm heerlijk in het rond. Ga ik een alternatief tarot deck maken, toch weer een set orakelkaarten of ga ik echt iets heel anders doen? Wellicht toch The Oracle Card Deck With A Twist? Op dit moment blijft het nog bij brainstormen. Ik kijk uit naar de donkere maanden, dat ik in de vroege ochtend aan tafel het werk ben terwijl het buiten nog donker is. Dat zijn de uren en de dagen wanneer ik het meest creatief ben. Waarin er het meeste werk uit mijn handen komt. Echt, laat die herfst maar komen. Donker. Regen. Wind. Zalig!

Emmy Curl
Heb je net een platenspeler gekregen, heb je ineens vreselijk veel behoefte naar Emmy Curl te luisteren. Laat ik daar nou geen platen van hebben….

Ik wens jullie alvast een heel fijn weekend. ♥

6 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Annick Van Damme schreef:

  Bij hetlezen van jouw blog, dacht ik plots aan Carrie Paris. Je moet echt even haar blog/facebook bekijken; lijkt me iets voor jou! http://carrieparis.com/

  1. Marion schreef:

   Ga ik doen! Dank je!

 2. Jenn schreef:

  Ik hoop dat alles in orde is met je checkup. En voor je volgende deck: ik ben nog steeds voor de bananenkaart!!

 3. chucky1012 schreef:

  Ik hoop dat alles goed is…

  Good luck en alvast een heel fijn weekend Xoxo

 4. mariellemarielle schreef:

  Een goed weekend voor jou!
  Veel sterkte nogmaals en succes met de challenge!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.