14 september 2017

Zo, en nu is het tijd voor een gezellige blog. Gisteren was ik er al aan begonnen, maar toen brak in ene de hel los in de middag. PDS. Ik heb een half uur vastgezeten op de trap. Ik kon niet meer bewegen, zoveel pijn had ik. Ik heb serieus overwogen om naar de spoedeisende hulp te gaan. Maar ja, ik kon niet bewegen, he?

Het probleem was dat ik niet overeind kon komen. Dan werd de pijn zo hevig, dat ik automatisch, zonder het te willen, weer in elkaar dook. En zo zat ik een half uur op mijn knietjes op de trap te lullen tegen het tapijt. Af en toe kwam Peter vragen of het ging. Wat denk je, vriend? Dat ik hier voor de lol op de trap hang? Gek genoeg werkt extreme pijn op mijn lachspieren. Misschien is dat een soort trucje van mijn lichaam waardoor ik de pijn wat makkelijker kan verdragen. Oh wacht, dit zou een gezellig blogje worden. Ik rond het even snel af. Na een half uur zakte de pijn in ieder geval zover dat ik de trap op kon. Daar nog een paar uur liggen kreunen van de pijn en uiteindelijk om 2 uur vannacht in slaap gevallen om weer volledig pijnvrij wakker te worden om 9:00 uur. Je snapt het niet, hè? Ik niet in ieder geval.

Hoe gaat het ondertussen verder met mij? De afgelopen maanden, de hele zomer eigenlijk, waren niet oké. Ik heb meer in bed doorgebracht dan erbuiten. Vaak was het uitstapje naar de supermarkt het enige uitstapje wat ik had. Ik hoop, nu de herfst zijn intrede doet, dat ik me weer wat beter ga voelen en weer wat vaker naar buiten kan. En niet alleen dat, ik hoop dat ik ook weer zelf kan gaan lezen, weer met mijn kaarten aan de slag kan en weer actief iets creatiefs kan gaan doen. Op dit moment kom ik niet veel verder dan een boek luisteren via Storytel. Hoewel dat heerlijk rustgevend is, is het ook heel erg passief en een beetje meer actie zou welkom zijn.

Eerste plan wat ik heb is om kerstkaarten te gaan maken. Dan kan vrij eenvoudig, net als de kaarten die ik afgelopen jaar gemaakt heb voor de actie voor Giro555. Ik ga er een aparte pagina voor aanmaken op mijn blog waar je ze kan bestellen. Je kan je eigen wensen en eigen tekst opgeven. Het enige wat vast staat is de vorm en het formaat. Maar dat lijkt me geen ramp. Hoe meer mensen bestellen hoe goedkoper het zal worden. Dat is wel leuk. Komt binnenkort meer over. Het is tenslotte nog maar september.

Iets wat ik ook echt heel graag wil doen is een social media stop. Als ik dat doe dan ontploft hier de boel denk ik. Zes artikelen op een dag of zo. Morgen is het vrijdag. Goed, laat ik eens beginnen met een lang weekend geen Twitter en geen Facebook. Zo moeilijk kan dat toch niet zijn. Fucking FOMO. Ja, strak plan. Oké, ik moet wel een beetje reëel zijn. Laten we beginnen met Twitter.

Zo, dan ga ik nu pakjes inpakken en wegbrengen. Daarna even door naar de Gamma voor wat verpakkingsmateriaal. Foto’s maken voor de nieuwe artikelen op marktplaats en dan ben ik vast wel weer klaar voor vandaag. Geniet van de regen en see you soon! ♥

P.s. Sorry dat ik zo weinig bij jullie lees op dit moment. Lezen lukt me gewoon echt nog niet. Sorry!

 

14 reacties Voeg uw reactie toe

 1. chucky1012 schreef:

  Hé wat verschrikkelijk zeg 😦
  Zo zeg jij bent erg goed bezig…..
  Wauw wat toppie dat jij zo een goede actie gaat doen……

  Good luck en sterkte Xoxo

 2. Christine schreef:

  Leuk Marion ..kerstkaarten! Sterkte maar weer met je lijf!!! Fijn weekend ! Liefs

  1. Marion schreef:

   Dank je wel, Christine ♥

 3. tommie345 schreef:

  Goede blog, maar schat, die laatste paragraaf is echt niet nodig. Geen sorry, je doet wat je kunt en dat je andere blogs niet leest geeft echt niet.

  Stay strong, sterkte! ❤
  En zal je missen op Twitter 😉

  1. Marion schreef:

   Soms voelt het gewoon rot. Al die mensen die hier zo trouw meelezen en ik laat nooit mijn gezicht zien. Maar dank je wel.

   En ja, ik zal jou ook missen op twitter 😀

 4. Nina schreef:

  Oohh haha die video!! Instant smile, terwijl ik net nog zin had om een potje te janken 🙂

 5. MoJuffie schreef:

  Raar dingetje, dat PDS ☹️ Hoop dat het nu weer een poos wegblijft bij je. Dat van die humor bij erge pijn herken ik. Ik heb het zelfs van de schrik als anderen zich bezeren (oeps). Wordt dan niet altijd gewaardeerd haha.

  Top die speciale kerstkaarten van jou! Ik heb zin om een paar te bestellen (als ik budget heb☺️). Ik hou de aankondiging in de gaten.

  Fijne dag. Tenminste iemand die blij is met al die regen 😆

  1. Marion schreef:

   Mijn zus heeft dat ook!!! Die gooide een keer de achterklep van de auto dicht en toen zat de vinger van mijn zwager (geloof ik) ertussen. Mens pieste bijna in haar broek van het lachen hahaha!

   Leuk dat je misschien kaarten gaat bestellen. Ik ga alleen de kostprijs rekenen, dus we houden het zo goedkoop mogelijk! En inderdaad, is er geen budget, dan is er geen budget. Ik weet er alles van 😉

 6. mariellemarielle schreef:

  Wat zou het fijn zijn als je weer wat meer kunt!
  LEuke p lannen hoor!!

  En geen sorry aan anderen bloggers! Je hoeft je niet te verontschuldigen!
  Pas op jezelf!

 7. Ciska schreef:

  Dat je nu even niet op twitter bent is jammer voor alle twitteraars, waar ik dus niet bij hoor.
  Zolang ik je maar wel af en toe hoor hier op facebook vind ik het prima.
  Vind het elke keer weer fijn om van je te horenhoe het met je gaat, je doet het prima en ik vind de manier waarop je met alles wat je overkomt omgaat bewonderingswaardig
  . XX

  1. Marion schreef:

   Je bent een lieverd. Fijn dat we al zo lang en nog steeds contact hebben. ❤❤❤

 8. Saar schreef:

  PDS, herkenbaar. Alleen duurt zo’n pijn moment bij mij nooit zo lang… Het is maar een fractie van wat jij vertelt. Jammer dat je ook zo weinig hebt kunnen doen deze zomer. Bewegen is zo belangrijk voor je gemoedstoestand, maar dan moet je lichaam natuurlijk wel meewillen.
  Ach meid, ik hoop zo voor je dat het met de herfst allemaal wat beter gaat. En dat er ook een paar mooie dagen tussen zitten om lekker buiten van te genieten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.