Loving Lazy Sundays #128

Zo, wat zijn dit voor tijden? Ik werd vanochtend om 5:36 uur wakker en sprong een gat in de lucht. Ik wil namelijk mijn ritme zo graag weer veranderen. Lekker om 5:00 uur opstaan. Het volgende moment open ik mijn ogen, kijk op de wekker en zie dat het 10:35 uur is.

Sunday Sports
Wat was het mooi afgelopen donderdag. Vitesse tegen Lazio. We verloren, inderdaad, maar wat was het mooi. Ja, ik zeg het gewoon twee keer. En dan de reacties achteraf van de supporters. Op Twitter. Allemaal zo ontzettend trots op hun cluppie. Prachtig om te zien. Geen gezeik. Geen gevloek. Geen getier. Gewoon trots op de wedstrijd die was neergezet. Zo hoort het. Ondanks het verlies.

Vanmiddag speelt Vitesse het jaarlijkse Airborne Herdenkingsduel. Herdacht wordt De Slag om Arnhem en geëerd worden de veteranen die vochten voor onze vrijheid. Een impressie.

Happy Stuff
Minder heftige ontstekingen ♥ Mooie reacties op mijn blog ♥ Langzaam weer opkrabbelen ♥ Creativiteit ♥ Plannen maken voor een nieuw deck en kerstkaarten ♥ Een LP van Otis Redding kopen ♥ Julia Menken luisterverhalen ♥

Afgelopen Week
Afgelopen week is een beetje in een waas aan me voorbij gegaan. Ik weet echt niet meer wat er allemaal gebeurd is. Ik had hele slechte dagen, mentaal gezien, en bleef weer in bed. Verstandig op dat soort dagen. Mooie bijkomstigheid is wel dat, door de extra rust die mijn lichaam krijgt, mijn ontstekingen grotendeels verdwenen zijn. Altijd ergens een voordeeltje uitplukken als het kan. Halverwege de week kreeg ik last van mijn darmen. Dat werd uiteindelijk zo erg dat ik op een middag vast zat op de trap. Ik kon niet meer overeind komen, dat was te pijnlijk, en dus zat er niets anders op dan te blijven zitten. Op mijn knieën. Ik moet altijd lachen om dat soort dingen. Peter die komt vragen: “Gaat het?” “Ja hoor, lieverd, ik had gewoon behoefte om het tapijt eens van zeer dichtbij te bestuderen.” Na een half uur zakte de pijn wat weg en kon ik mijn bed bereiken. Ik heb twee dagen nog redelijk veel last gehad, ben een dag of twee volledig uit de roulatie geweest, maar nu lijkt de stijgende lijn er weer in te zitten. Hopelijk blijft dat voorlopig even zo.

Komende week
Ik ben weer lekker actief op Marktplaats. Een aantal mooie decks kunnen kopen en die gaan, op eentje na, weer de verkoop in. Het houdt mij bezig. Ik vind het leuk om te doen, ik heb op die manier korte contacten met mensen en ik ben verplicht de deur uit te gaan. Ik moet namelijk de pakjes verzenden, daar betalen mensen voor, en dit zorgt ervoor dat ik bijna dagelijks buiten kom. Ik heb dat nodig. Het zorgt ervoor dat ik af en toe doorrij naar het bos, even wat gras pluk voor de cavia’s en ook al wandel ik maar 5 minuten, ik ben toch weer even buiten geweest. Het is dus in die zin voor mij een ideale oplossing. Dat ik het nog leuk vind om te doen is mooi meegenomen. Verder hoop ik komende week weer eens bij mijn ouders langs te kunnen gaan, moet ik mijn ID kaart ophalen, ga ik boeken wegbrengen naar de Terre des Hommes winkel en gaan we hopelijk definitief de bestelling voor onze nieuwe stoel plaatsen. De levertijd is 6 weken geloof ik, dus dan hebben we die voor de kerst wel binnen.

Ik ga nu eerst even de cavia’s verzorgen, want ik hoor een heleboel herrie uit die kamer komen. Het zijn net pubers wat dat betreft. Fijne zondag allemaal. ♥

9 gedachten over “Loving Lazy Sundays #128

  1. Fijn dat het weer wat beter met jou gaat…..
    Leuk om te lezen dat je goed bezig actief bezig bent op marktplaats.
    Hahahaha ik zou dolgraag als je niet ze ver weg woonde die schatten van cavia’s willen zien hoe ze als pubers herrie schoppen….

    Geniet van een mooie dag Xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.