Kladbloggen

Fuck you and fuck it all


Getagd: , .

Oh Marion, wat heb je er weer een mooie positieve en enthousiaste titel van gemaakt! Heerlijk zo op de zondagochtend. Ja, hè, dat dacht ik nou ook. Ik dacht, weg met die Loving Lazy Sundays zoetsappige bullshit en hakken met die zooi. Nee hoor, grapje. Alhoewel?

Ik ben een beetje mensenmoe. Nou, een beetje? Beetje heel erg. En mensenmoe zijn is best lastig als je een wereldverbeteraar bent. Ik denk dan ook dat ik mijn missie als wereldverbeteraar even voor een jaartje aan de wilgen ga hangen. Ik heb zin om een jaartje even helemaal niet aan anderen te denken. Gewoon even een jaartje voor mezelf en alleen fuck you en fuck it denken en roepen.

Dus….

Fuck Twitter. Fuck Facebook. Fuck kerstkaarten voor eenzame ouderen. Fuck altijd lief en aardig reageren. Fuck altijd maar begripvol zijn. Fuck die irritante straatkrantverkoper die altijd die lieve en aardige straatkrantverkoopster van haar plek jaagt. Fuck Marktplaats met “Ophalen kan toch best, het is maar twee minuten van je tijd”. Fuck regelmatig bloggen. Fuck te weinig bewegen. Fuck teveel koffie. Fuck mensen die denken dat ik liever lui dan moe ben. Fuck azijnzeikers. Fuck racisten. Fuck het huishouden. Fuck een nette tuin. Fuck teveel geld uitgeven. Fuck tampons zonder twistdingdingetje.

Fuck, vergeten mijn ID kaart af te halen vrijdag. FUCK! 

Fuck de herkeuring waar ik me toch best een beetje zorgen om maak. Fuck mensen die denken het beter te weten. Fuck mensen die het daadwerkelijk beter weten. Fuck Schlagermuziek. Fuck mandarijnen met een strak velletje. Fuck het feit dat ik niet altijd zin heb om naar de glasbak te lopen en dan stiekem een lege pindakaaspot in de prullenbak gooi. Fuck mensen die gaan lopen zeiken over de hoeveelheid vet in een product onder een artikel wat gaat over minder suiker in het betreffende product. Fuck mensen die zeiken dat ze het irritant vinden dat ik zoveel en zo vaak Engelse woorden gebruik. Fuck you. Fuck it. Fuck it all.

And no one said it better than Lily Allen.

Fuck you

Look inside, look inside your tiny mind
and look a bit harder
cause we’re so uninspired
so sick and tired
of all the hatred you harbor

So you say, it’s not okay to be gay
well I think you’re just evil
you’re just some racist who can’t tie my laces
you’re point of view is medieval

Do you get, do you get a little kick out of being small-minded?
you want to be like your father
it’s approval you’re after
well that’s not how you’ll find it

Do you, do you really enjoy living a life that’s so hateful
cause there’s a hole where your soul should be
you’re losing control of it
and it’s really distasteful

Fuck you, fuck you very very much ♥

31 Comments

 • ah jammer van je kaarten project! je had moeten zeggen dat t voor vluchtelingen was. dan was de pleuris helemaal uitgebroken. eigenlijk moet je er boven staan, maar mij lukt dat ook nooit. ik uit mn frustraties alleen op een andere manier. ik ga mn kinderen slaan.
  en door al die fucking roeptoeters heb ik nu het gevoel dat ik erbij moet zeggen dat het een grapje is. dus: het was een grapje. grapjes waarbij je erbij vertelt dat het grapjes zijn, zijn eigenlijk hele stomme grapjes. dus nou verpesten zij ook nog mijn wereldse grappen! fuck hey!
  ga je echt niet door met je kaarten? zo zonde!

  • Hahahaha, oh ja, kaarten voor vluchtelingen! Wat? Zij wel en wij niet? Ik zie het al voor me. Uitleggen van grapjes is het stomste wat er is. Buiten dat moet je je kinderen gewoon af en toe met een stok slaan. Staat in de bijbel. “Daar gaan ze niet dood van.” Staat er letterlijk. Nee, ik ga echt niet door met de kaarten. Misschien volgend jaar. Ik zal nu alleen maar angstig zijn dat ik iemand, al is het maar één iemand, zijn kerst nog eenzamer en ellendiger maak. Zo zit ik gewoon in elkaar. Fuck it.

 • Heerlijk dat jij zo goed jouw gevoelens uit…..
  Petje af….
  Applaus voor jou en laat anderen maar eens goed voelen wat het is om je zo te voelen….
  Die hebben er geen weet van….

  Liefs, knuffels en geniet van een prachtige zonovergoten dag Xoxo

 • Ooh echt? Geen kaarten voor de oude mensen? Hoe gemeen Marion! (grapje, hoor 😉 ) Zoals hierboven al gezegd, je moet er je kunnen boven zetten, maar ja.. ik kan het ook niet. Momenteel worstel ik met een inmense keuze die ik moet maken en dat maakt mij bang. En tegelijkertijd zeg ik Fuck You! Maar toch.. Ik begrijp je wel hoor 😉

 • Eerlijk gezegd denk ik, nu ik je een poosje volg, komt alles wel weer terug. Ik vind het kaartenproject een heel leuk initiatief. En denk eens aan het vorige project wat je met zoveel plezier deed.

  Misschien moet je een middenweg vinden tussen je wereldverbeteren en je sensitiviteit?
  Je bent een gevoelig en creatief mens met het hart op een goede plaats. En dat is des te bijzonder omdat jezelf zoveel narigheid meemaakt.

  Vorige keer schreef ik dat ik me op Facebook en Twitter aansluit bij mensen die denken zoals ik. Ik reageer niet meer op anders denkenden. (Ik ben behoorlijk actief geweest op de anti Wilders hyve en heb daar ook rotreacties gekregen). . Ik doe het nu anders. Nogmaals sluit me aan bij mensen die denken zoals ik. Ik denk daarbij. Hoe meer er bij elkaar komen, hoe sterker we staan. En……. Ik plaats positief nieuws op Facebook mbt de mensen waar ik voor op wil komen. Bijv. een vluchtelinge die de hoogste cijfers haalt. Positieve berichten uit het Midden Oosten. Ik weet dat een aantal van mijn vroegere collega’s Thierry Baudet fans zijn. Ik dacht, ik blokkeer ze. Maar ik denk nu, ik doe dat niet want zo zien ze mijn berichten ook.

  Misschien kun jij voor jezelf een middenweg bedenken die bij jou past. Want volgens mij vind jij de sociale media erg leuk. En is het niet zonde wanneer mensen zoals jij en ik het veld ruimen voor idioten?

  ik vertelde je over de Facebook pagina van Anja Meulenbelt. Er zijn genoeg idioten die daar op willen reageren. Zij maakt er korte metten mee. Ze zegt zoiets als: “Oude discussie……stop ik geen energie meer in. Ga naar een site waar je op thuishoort. Hierbij ben je geblokkeerd”.

 • Hey Marion, Ja, er zijn van die dagen dat ik ook bijna niks anders meer kan bedenken dan dat de hele mensheid een soort mislukt experiment is….ik denk dat ik je stemming van vandaag wel een beetje snap. Toch denk ik dat er ook nog fijne, aardige en slimme mensen zijn die het goed voor hebben met de wereld. Ik denk ook dat jij één van die mensen bent. Waarom zou je je laten ontmoedigen door de mensen die traag van begrip zijn?

  Misschien is “Ze zeggen” van De Dijk ook een toepasselijke 😉

  ze zeggen dat je dit
  ze zeggen dat je dat
  ze zeggen dat je zus
  en zo is er altijd wat

  ze zeggen ze zeggen
  de mensen zeggen zoveel
  ze laten met hun praten
  geen spaander van je heel

  zou je dan niet zus
  zou je zus niet zo
  doe het dan voor mij
  doe het voor de show

  ze zeggen ze zeggen
  de mensen zeggen zoveel
  ze laten met hun praten
  geen spaander van je heel

  woorden zijn een zeldzaam iets
  wie teveel zegt
  zegt niets

  laat de mensen praten
  want lullen doen ze toch
  laat de mensen lullen
  en lullen ze dan nog

  ze zeggen ze zeggen
  de mensen zeggen zoveel
  ze laten met hun praten
  geen spaander van je heel

  woorden zijn een zeldzaam iets
  wie teveel zegt
  zegt niets

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s