Chronisch Ziek Zijn Is … Nu ook Twitter!

Vanochtend maakte ik een nieuwe rubriek aan op mijn blog: Chronisch Ziek Zijn Is … Maar om nou dagelijks een compleet artikel te schrijven over alles waar ik tegenaan loop lijkt me ook niet zo heel erg tof. Daarom heb ik een Twitter account aangemaakt! Daar kan je kort, maar krachtig even je ei kwijt!

Kan best zijn dat ik de enige op de wereld ben die de behoefte heeft om me op die manier te uiten, maar dat is prima. Dat merk ik vanzelf. Het lucht mij in ieder geval altijd heel erg op als ik het eventjes van me af kan schrijven. Ik hoop dat het anderen ook zal kunnen helpen.

Het account heet uiteraard Chronisch Ziek Zijn Is en je vindt het hier!  

8 reacties Voeg uw reactie toe

 1. chucky1012 schreef:

  Zo goed ik volg je nu daar ook….

  Xoxo

  1. Marion schreef:

   Wat ben je toch een lieverd! En ook meteen gedeeld. Zoveel ♥♥♥ voor jou!!! XXX

   1. chucky1012 schreef:

    Ja, geen dank en graag gedaan Xx

 2. mckleuver schreef:

  Ik ben je gaan volgen. Ik denk dat van je afschrijven een hele goeie manier is. En het zal misschien een uitdaging worden om dat in 140 tekens te doen.

  1. Marion schreef:

   Dank je wel! Gelukkig kan je draadjes maken op Twitter 😆😆😆

 3. mariellemarielle schreef:

  Goed initiatief! Ik heb geen twitter maar succes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.