Straks Herkeuring UWV

Straks om 12:30 uur is het zover. Dan heb ik een afspraak bij het UWV en krijg ik te horen of ik wel of niet in de WIA mag blijven. Het is bijna niet voor te stellen dat ik goedgekeurd ga worden, maar je weet het maar nooit.

Probleem bij mij is vooral dat ik wel wil werken, ook wel kan werken, alleen nooit weet wanneer ik kan werken. Ik zou eigenlijk een baan moeten hebben waarbij je kunt komen en gaan wanneer je wilt. Zoals mijn vrijwilligerswerk op het eetstoornisforum. Dat mag en kan ik doen wanneer het mij uitkomt. Vaak is ook de reistijd voor mij bij een reguliere baan al de max. Een half uur in de auto en ik kan eigenlijk meteen weer terug. Fucked up shit, mensen.

Oh, even tussen neus en lippen door; dit artikel zal nergens over gaan. Puur een kwestie van de tijd vol lullen. Ik begin namelijk een beetje lichtelijk nerveus te worden. Ik moet zo nog even groenvoer halen voor de cavia’s. Oh wacht, toch niet. Ik heb nog een maiskolf liggen. Daar moeten ze het maar even mee doen tot vanmiddag. Dat is geen probleem. Haal ik op de terugweg wel even andijvie en peterselie. Peterselie vinden ze the bomb. Net als basilicum trouwens.

Marktplaats. Ik ben weer begonnen op Marktplaats. Ik kreeg van velen van jullie het advies om door te gaan, maar om wat harder te worden en gewoon duidelijk mijn grenzen aan te geven. Niet ophalen is niet ophalen. Al woon je naast me, als ik niemand aan de deur wil om spullen op te halen, dan komt er niemand aan de deur. Zo gezegd, zo gedaan. Ik heb wel een nieuw account aangemaakt om het mezelf ietsje makkelijker te maken. Even helemaal opnieuw beginnen. Heerlijk.

Vandaag dus niet eten tot na de afspraak. Ik kan niet het risico lopen dat mijn darmen overstuur raken en ik moet afbellen. Daar zit ik echt niet op te wachten. Ik heb al mijn medische gegevens en papieren in een map verzameld. Mijn medicijnenlijst erbij. ID kaart heb ik vrijdag opgehaald. Ik ben klaar en ready to go. Enige punt is dat het nu nog maar 9:15 uur is en ik heb de afspraak pas om 12:30 uur. Wachten dus. Wachten. Wachten. Wachten. Misschien dan toch maar even naar de winkel om andijvie te halen. Ja, laat ik dat maar doen. Ik zit hier tenslotte ook alleen maar uit mijn nek te lullen. Jullie horen vanmiddag of anders morgen weer van me.

Fijne maandag! ♥

8 gedachten over “Straks Herkeuring UWV

 1. Ik zat er gisteren al aan te denken dat jij dit deze week moet gaan doen.
  Heel veel sterkte en succes…..
  Ik wens je het allerbeste….
  Leuke song van heel lang geleden…

  Xoxo

 2. Voel zo met je mee. Had ook klamme handjes anderhalve week geleden. En uiteraard nu nog geen uitslag op papier. Gaat zo traaaaag bij UWV. Al had ik wel een begripvolle arts, waar ik dankbaar voor ben.

  De spanning kostte me flink wat energie, bleek achteraf. Als jij ook bij moet tanken, dan weet je waar het vandaan zou kunnen komen 😉 Maar jij bent er mooi op tijd bij qua keuring. En dat kan ook wat rust geven.

  Sterkte lieverd 💛

 3. Sterkte!!!
  Het is en blijft spannend vooral omdat de uitslag soms zo onvoorstelbaar/onvoorspelbaar kan zijn.
  Intussen zit jij daar bijna, ik denk aan je en leef/lees met je mee!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.