Veiling 1: Witte Calciet

De komende periode zullen er op mijn blog een aantal verwijzing komen te staan naar veilingen die ik organiseer op marktplaats. De opbrengt van deze veilingen komt volledig ten goede aan de documentaireΒ ‘t Is Goed Zo.

Klik hier om door te gaan naar Veiling 1!

11 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Wonderbaarlijk mooie steen. Hopelijk wordt toch wat meer geboden! (ik zou zelf kunnen bieden, maar weet niet wat aan te vangen ermee…)

  1. Marion schreef:

   Ik hoop het ook! Hij is erg mooi. Hier stonden ze voorheen mooi te wezen in de kast, maar die vult zichzelf nu langzaam aan met boeken, dus deze mogen het veld ruimen.

 2. mariellemarielle schreef:

  Mooi hoor!!
  Succes ermee!!

  1. mariellemarielle schreef:

   mooie eigenschappen heeft deze steen, hoe “werkt” dat dan?? die eigenschappen?

   1. Marion schreef:

    Sommige mensen geloven dat je een steen simpelweg bij je kan dragen en dat deze dan een heilzame werking op je heeft. Ik geloof zelf wel dat edelstenen en mineralen bepaalde eigenschappen bezitten, maar dat ze iets voor je doen door ze bij je te hebben geloof ik niet. Zelf geloof ik meer in manifestatie. Dus je neemt een steen bij je, wetende wat de eigenschappen zijn en concentreert of mediteert hierop. Het vasthouden van de steen versterkt je mentale kracht en je wil is uiteindelijk (in mijn ogen tenminste) hetgeen ervoor zorgt dat je de werking ervaart. Klinkt dat enigszins logisch?

 3. Lies schreef:

  Wat ontzettend mooi deze witte calciet! Heel veel succes met de veiling!

  1. Marion schreef:

   Lies!!! Wat leuk! Hoe gaat het? Ik moest laatst nog aan je denken. Zit je nog ergens op social media?

   1. Lies schreef:

    Wat lief! Het gaat stukje bij beetje steeds weer beter en dat ik nu ook eindelijk na ruim 2 jaar weer mag bloggen van de gemeente werkt daar ook enorm aan mee. Ik zal daardoor nu ook gelukkig weer meer actiever kunnen zijn op social media haha. Hoe gaat het met jou?

    1. Marion schreef:

     Weer mag bloggen van de gemeente? Dat meen je niet… Hebben ze je dat stukje vrijheid, die uitlaatklep, ontnomen? Oh echt, nu mis ik mijn werk nog meer. Wat heb jij het slecht getroffen met je consulent. Nou goed, gelukkig mag het nu weer en dan maar focussen op het positieve en ervan genieten. Ik had je alweer gevonden inderdaad en ben je weer gaan volgen. Gezellig. Ik heb twee pittige jaren achter de rug. Volledig afgekeurd nu om te werken en dat valt me nu best zwaar. In het begin was er de opluchting, nu ook nog wel hoor, maar het is confronterend dat je nog zo weinig kan. Maar langzaam aan vind ik ook mijn weg. Leuk dat je er weer bent! β™₯

     1. Lies schreef:

      Ik mocht inderdaad niet meer bloggen van de gemeente doordat ik wel eens een samenwerking had gehad op mijn oude blog. Ze zagen het daarom als iets waar ik inkomsten uit kon halen. Dat kan ik mij goed voorstellen dat het in het begin als een opluchting voelt, want je bent dan toch van een bepaalde druk af lijkt mij, maar ook inderdaad wel confronterend. Ik was/ben dan tijdelijk afgekeurd en merkte dat ik toch ook wel echt naar dingen ging zoeken die ik kon doen om mij toch een soort van nuttig te voelen.

 4. chucky1012 schreef:

  Prachtig en goed initiatief!

  Veel succes Xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.