Fucking veel appeltjes en eitjes

Mijn blog ziet er even anders uit. Ik ben mijn thema kwijt. That sucks, want ik was erg blij met mijn vorige thema. Ik kan hem alleen niet meer terugvinden. Het zal er dus de komende dagen regelmatig anders uitzien hier. Het komt vanzelf goed.

Doen waar ik gelukkig van word. Soms voel ik me bijna bevoorrecht om in de ziektewet te zitten. Ik kan de hele dag bezig zijn met edelstenen en mineralen, foto’s maken en geld inzamelen voor mooie doelen. Ik weet ook wel dat er een enorme keerzijde zit aan het ziek zijn, maar waarom de keerzijde bekijken? Daar wordt niemand gelukkig van. En dus kijk ik naar de mooie kanten die het ziek zijn mij biedt.

De afgelopen weken waren heerlijk. Sinds tijdens lag ik niet meer enkel op bed met pijn en/of extreme moeheid. Ik ben nu alweer een paar middagen opgebleven en dat is fijn. Als ik vervolgens na het avondeten naar bed ga, ben ik ook echt moe. Lig ik niet meer tot twee uur ’s nachts wakker, maar slaap ik weer hele nachten door. Van mij mag het zo nog wel even doorgaan.

€ 186,25 heb ik opgehaald met de verkoop van een set edelstenen. Die set kocht ik destijds voor € 50,-. Ik was er snel bij, want ik zag dat ze zeker het driedubbele waard waren en dat klopte. Ik heb ze nu op één na allemaal geveild. De volledige opbrengst is gedoneerd of tenminste, aan de kant gezet en gaat straks gedoneerd worden. Nu is het even wennen. Als ik nu een steen verkoop voor € 20,- kan ik niet meer direct € 20,- doneren, maar moet ik eerst de aankoopprijs eraf halen. Dan gaat het inzamelen ineens een stuk langzamer. Dat geeft verder niet, maar het is wel even wennen. Zeker omdat ik het de eerste paar keer vergat en niet begreep waarom mijn bankrekening zo snel leegliep. Oh ja…

Het is wel mooi hoor, kunnen doen wat je leuk vindt, binnen de grenzen die voor jou gelden. Behoorlijke grenzen in mijn geval. En dan toch iets vinden waar je je helemaal in kwijt kunt. Het is lang geleden. De laatste keer was het maken van mijn eigen kaartendeck. Toen werd het kopen en verkopen op marktplaats, zonder voldoening, en nu dan het kopen en verkopen op marktplaats mét voldoening. Ik ga gewoon lekker door. Het schrijven ligt weer iets op de achtergrond, het lezen van andere blogs al helemaal, maar ik richt me even op mezelf. Doen wat mij gelukkig maakt. Wat me ontspant en me even laat vergeten dat ik ziek ben. Ik vind dat dat moet kunnen.

Ik ga prutsen aan mijn blog nu. Dus schrik niet als er dingen heel raar uitzien ineens. Ik wil proberen een link naar mijn veilingen te plaatsen in de sidebar. Zodat je in de sidebar kunt zien wat er op dit moment geveild wordt. Met foto, met tekstje, en dat je dan gewoon op de foto kunt klikken om bij de veiling uit te komen. Leek me leuk. In mijn hoofd is het appeltje eitje, maar in mijn hoofd zitten een heleboel appeltjes en eitjes en die komen er nooit zo soepel uit als ik in gedachten heb. Ik wens jullie een hele fijne zondag. ♥

16 gedachten over “Fucking veel appeltjes en eitjes

  1. Je bent mijn favoriete verkoper op MP op dit moment, ik kwijl, maar hou me in…. Heb zelf ook nog wel wat edelsteendingen die ik je wellicht kan schenken. Ik broed even op een van jouw “eitjes”… 😉

    1. Hahaha, je kwijlt. Ja, ik ook regelmatig hoor. Wat komen er een mooie dingen voorbij. Voordeel is dat ik het allemaal toch weer verkoop. Kan ik even een paar weken genieten van iets en dan gaat het weer. Ook leuk hoor! Ik hou me warm aanbevolen voor schenkingen. Ontzettend lief van je!

  2. Haha je thema kwijt? Staat die niet gewoon tussen je downloads? Heb je ‘m verwijderd daarvoor? Nouja ik vind dit ook mooi in ieder geval! Fijne update ook, focussen op de goede dingen. Fijne zondag nog! Liefs x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.