Bedankt en een nieuwe layout

Bedankt voor al jullie reacties op het artikel van gisteren. Via mijn blog, via Facebook, via Twitter. Ik denk dat ik wel meer dan 75 berichtjes heb gehad. Ontzettend fijn. Omdat het iets teveel is om iedereen persoonlijk te bedanken, doe ik het even via deze weg. Bedankt! En nu ik hier toch zit…

Wat zijn dit voor tijden? Vijf uur was ik wakker en ik had me nog met liefde een keer omgedraaid, maar de pijn in dat verrekte lichaam van me had daar geen zin meer in. Dan maar opstaan. Koffie drinken. Voor me uit staren. Zinloos blogje typen. Er is altijd wel een gek die het leest. No offence, uiteraard.

De afgelopen weken heb ik gezocht naar een geschikt thema voor mijn blog. Ik kon hem niet vinden. Ik wilde een simpele lay out, maar wel één met een kopafbeelding. Dacht ik. Tot ik ineens gisteren keek naar een lay out zonder header. Dat was zo gek nog niet, want als ik dan wat meer aandacht zou besteden aan de foto’s boven het artikel, dan zou het er wel eens heel erg goed uit kunnen gaan zien. En zo gebeurde het dat ik, voor het eerst in circa vier jaar blogtijd, een lay out heb zonder header. Het bevalt me wel moet ik zeggen. Lekker simpel en strak. Klaar.

Ik zal ook de veilingen weer gaan delen. Ik zat te twijfelen of ik dat wilde doen, maar dat wil ik. In het menu bovenaan is de Share Some Happiness pagina weer opgenomen en daar kan je zien waar de opbrengst van de veilingen in de desbetreffende maand naartoe gaan. Ik moet hem nog aanpassen overigens, maar dat komt in de loop van de dag wel.

Vandaag wordt een dag van bijkomen. Veel liggen, vermoed ik. Ik heb ontzettend veel pijn, omdat ik gisteren teveel en te lang gezeten heb. Daar blijf ik toch op vastlopen. Ik moet eigenlijk een paar keer per dag even gaan liggen. Al is het maar een half uurtje. Het is een aangepast leven wat ik leid, maar ik hoop dat het me gegund is dat ik het zo kan blijven inrichten. Dat is en blijft toch iets wat me zorgen baart.

Beetje van de hak op de tak deze blog, maar het is wat het is; een uitlaatklep. Ik wens jullie allemaal een fijne woensdag. β™₯

6 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Christine schreef:

  Was ook al hondsvroeg…. sterkte met je lijf, vervelend voor je! En die onzekerheid is akekig! Liefs

 2. LiefsCarolien schreef:

  Sterkte! Jij ook een hele fijne woensdag.
  Liefs, Carolien

 3. mariellemarielle schreef:

  Hey lieve Marion
  HIer is zo’n “gek” die het leest ;-).
  Pak goed je rust vandaag!!! Het is heel heftig allemaal en dat vreet (naast de lichamelijke pijn) ook energie!

  Je blog ziet er weer mooi uit.
  Fijne dag!

 4. chucky1012 schreef:

  Jij moet doen wat het beste voor jouw is.
  Dit is en blijft een heel mooi en zeer interessant blog….

  Fijne dag en liefs Xoxo

 5. Lot schreef:

  Vandaag pas je bericht van gisteren gelezen, wens jou en je hele familie veel sterkte.

  Je lay-out is heel mooi simpel en fijne kleuren boven je logs

 6. Myriam schreef:

  Mooi idee voor de blog. Veel sterkte met alles xxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.