€ 250,- voor ’t Is Goed Zo – Eelco de Gooijer

Gisteren was het zover. Ik kon € 250,- doneren aan de crowdfunding voor ’t Is Goed Zo, de documentaire die op dit moment in de maak is over de laatste dagen van het leven van Eelco de Gooijer. Eelco koos voor de dood en in deze documentaire kan je zien hoe dat op een hele mooie en humane manier kan. 

Een paar weken geleden, toen ik voor het eerst van deze crowdfunding hoorde, besloot ik een paar van mijn edelstenen te verkopen. Dit liep goed en er werd flink tegen elkaar opgeboden. Daarom besloot ik veilingen te organiseren en dat was een goed plan. Binnen no time was ik door mijn eigen stenen heen en ik besloot een deel van de opbrengst te gebruiken om weer nieuwe te kopen. Uiteraard was ik veel te enthousiast en kocht ik veel te veel, waardoor ik nu zonder geld, maar mét een heleboel stenen zit. Sommige mensen noemen dat dom, maar mijn overenthousiasme en doldwaze impulsiviteit vind ik persoonlijk het leukste aan mezelf. Ik vind het heerlijk om te zien hoe ik mezelf met regelmaat door dit soort dingen in de nesten werk en het is dan een kunst om daar weer op ludieke wijze uit te komen. Gek genoeg komt het altijd goed. Uit de meest gekke hoeken komt dat ineens een flinke bijdrage waardoor ik weer net buiten de rode cijfers kom en het einde van de maand ga halen. Maar ik dwaal af. Zoals gewoonlijk…

Waar is die € 250,- naartoe gegaan? Hier zie je een stukje tv van gisteren. Je ziet en hoort Monique de Gooijer, de moeder van Eelco, en Jesse van Venrooij, de maker van de documentaire ’t Is Goed Zo.

Er is op dit moment 92% van het beoogde bedrag opgehaald. We hebben nog een kleine € 1.000,- nodig. Waar het geld precies voor nodig is hoorde je in het tv fragment hierboven. Wil je nog een bijdrage leveren? Dat kan. Klik hier om te doneren. Dank je wel en een hele fijne zondag. ♥

9 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Ooit raken die stenen wel verkocht…
  Heel mooi initiatief, heb ik mateloos bewondering voor!

  1. Marion schreef:

   Absoluut hoor. Komt helemaal goed. Mijn persoontje heeft nog wat moeite met zulke uitbundige complimenten, maar ik neem hem toch dankbaar in ontvangst.

 2. yvonne schreef:

  Echt goed hoor. Flink bedrag opgehaald! Denk dat die 1000 euro er ook nog wel gaat komen.

 3. chucky1012 schreef:

  Zo goed van jou dat een zeer goed initiatief had genomen.

  Xoxo

 4. bentenge schreef:

  Ondernemersenthousiasme heet dat (bijkopen voorraad) dan.

 5. Christine schreef:

  Super Marion!!!

 6. mariellemarielle schreef:

  Je enthousiasme heeft al tot mooie dingen geleid!

 7. Evelyne schreef:

  Ik weet persoonlijk wat het is om voor een goed doel geld in te zamelen en dat geeft je een ontzettend fijn gevoel. Top Marion wat je doet!

 8. MoJuffie schreef:

  Een heel mooie opbrengst door jouw inzet lieve Marion. Gaaf dat je veilingen zo goed liepen.

  Liefs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.