Kerst Is Voor Iedereen 2017

Kerst Is Voor Iedereen. Weten jullie het nog? De actie van vorig jaar van Karim? Hij deed wat velen van ons wel willen, maar vaak niet durven. Hij maakte een filmpje, zette een crowdfunding pagina online en begon met geld inzamelen voor een kerstdiner voor de minder bedeelden en eenzame mensen hier in Wageningen. Het werd een groot succes en dus volgt er dit jaar een tweede Kerst Is Voor Iedereen.

Meteen maar beginnen met het intro filmpje van Karim, waarin ook aantal foto’s van vorig jaar te zien zijn. By the way, hoe noem je mij nou? Grovers? Als in die gast van Sesamstraat?

Als ik die foto’s zie word ik alweer helemaal blij. Door mijn angststoornis en lichamelijke klachten kan ik er helaas zelf niet bij zijn. Dat maakt mijn inzet er echter niet minder om.

Vanmiddag kreeg ik al meteen geweldig nieuws. Bij mijn vorige actie meldde iemand zich om de opbrengst van een bepaald moment te verdubbelen. Zo gebeurde het dat er afgelopen maandag ineens een bedrag van ruim € 100,- op mijn rekening werd gestort door een wildvreemde. Dat maak je ook niet iedere dag mee. Maar het verhaal wordt nog mooier. Vandaag kreeg ik een mailtje van iemand die zich door die gulle gever had laten inspireren. Zij wil het bedrag wat ik de komende twee weken ga inzamelen graag verdubbelen! Tot een maximum van € 250,-. Ik wist niet wat ik las. En nog steeds niet. Wat een geweldig mooi gebaar. Kan het nog mooier?

Voor de documentaire ’t Is Goed Zo heb ik € 250,- ingezameld. Dankzij veel kopers van mijn stenen, meerdere donateurs en uiteraard de gulle gever, heb ik exact hetzelfde bedrag opgehaald voor Een Steentje In De Rug Voor... Het zou natuurlijk helemaal geweldig zijn als we dit ook bij elkaar weten te krijgen voor Kerst Is Voor Iedereen! Vorig jaar hebben we € 210,- opgehaald. Als dat dit jaar weer zou lukken, zou dat ook nog eens verdubbeld worden! Ik durf er niet eens aan te denken. Wat zou dat geweldig zijn.

Ik ga dit jaar geen eigen crowdfunding pagina opzetten. Ik ga verder met de verkoop van mijn stenen via marktplaats. Bij de vorige twee acties liep dat redelijk goed, dus waarom niet lekker voortborduren op die weg? Ik heb gisteren een aantal hele mooie stenen binnen gekregen, heb nog een voorraad hangertjes liggen die ik kan verkopen en ik heb nog een paar kersttasjes liggen die ik wil vullen met leuke dingetjes. Ik ga er proberen weer wat moois van te maken.

Ik kan me echter zo voorstellen dat er mensen zijn die geen zin hebben in al die extra meuk in huis, maar die wel graag een bijdrage willen leveren. Dat kan via deze link. Wel is het zo dat je op deze pagina minimaal € 5,- moet doneren. Dat is niet voor iedereen haalbaar en daarom wil ik, net als vorig jaar, de mogelijkheid bieden om via mij een lager bedrag te doneren. Het mooie is dat als je via mij doneert het bedrag verdubbelt gaat worden dankzij onze Gulle Geefster.

Wil je doneren via mij? Mail dan naar marion11777@gmail.com. Je krijgt dan, net zoals vorig jaar, mijn rekeningnummer en ik zorg dat het bij Karim terechtkomt.

Oh en heel belangrijk: Niets moet, alles mag! Het moet wel leuk blijven uiteraard.

Ik wens jullie een hele fijne avond! ♥

4 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Karim abdelkhalqui schreef:

  Thanks dat je weer zoveel aandacht aan deze aktie besteed.
  Enorm waardevol dit ❤️❤️

  1. Marion schreef:

   Met liefde ❤❤❤

 2. Karim abdelkhalqui schreef:

  Ik heb 2 anonieme donaties, als jullie hier vandaan komen, hartelijk dank! Mijn dank is samen met die van andere enorm groot! #zonderjullieisditnietmogelijk

 3. chucky1012 schreef:

  Prachtig en zo goed!

  Xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.