Toe aan vakantie

Raar, maar waar. Ik zit in de WIA, maar ben echt aan vakantie toe. De afgelopen maanden ben ik eigenlijk onophoudelijk bezig geweest met geld inzamelen voor goede doelen. Eerst voor de documentaire over Eelco, daarna voor de behandeling van Marjolein en nu voor Kerst Is Voor Iedereen. Ik ben moe, hahaha. Ik heb echt vakantie nodig.

Dus ga ik ook vakantie nemen. Gewoon lekker kerstvakantie. Ik heb met Karim afgesproken dat ik donderdagochtend het bedrag wat ik ingezameld heb aan hem over ga maken. Zo heeft hij vrijdag en zaterdag (en wellicht koopzondag) de tijd om alles te kopen en voor te bereiden. Hij is er echt zo druk mee. Hij is nog op zoek naar een busje of een caddy om alle spullen naar de ruimte te krijgen waar de avond gehouden gaat worden. Alles moet ingericht en aangekleed worden. Hij doet het allemaal zelf. Ik heb daar zoveel respect voor. Ik ben blij dat ik op deze manier mijn steentje kan bijdragen. Al die dingen die hij doet zou ik nooit kunnen regelen. Ik zou helemaal gek worden. En zo vullen we elkaar mooi aan. Samen kom je een eind om mooie dingen voor elkaar te doen.

Maar wat ik zei, ik ben moe. Het houdt je toch bezig. Spullen inkopen, ophalen en/of uitpakken. Op de foto zetten. Online zetten. Promoten, want anders gebeurt er niets natuurlijk. Vervolgens op alle reacties reageren. Betalingen controleren. Inpakken en verzenden. Het is echt heel veel werk. De planning was om in het nieuwe jaar meteen door te gaan met de volgende actie, maar dat is niet haalbaar. Tenminste, niet op deze intensieve manier. Ik wil de marktplaatspagina Een Steentje In De Rug Voor... wel aanhouden. Ik zet er straks in januari alles op wat ik nog heb, maar ga het niet meer heel actief promoten. Misschien eens in de week een actie, maar niet meer alles delen. Dat kost me teveel energie en die heb ik niet. Ik ga wel net zo lang door met inzamelen tot Marjolein het bedrag bij elkaar heeft. Ook al is dat pas over een jaar. We geven niet op. Die € 35.000,- moet er komen. Er is nu een andere blogster al bezig met de behandeling. Zij heeft een veel groter bereik en had het bedrag binnen 3 dagen bij elkaar geloof ik. Dat is natuurlijk geweldig, maar niet iedereen heeft zo’n groot bereik. Als het nieuwe eraf is, dan bloedt zoiets vaak dood. Marjolein staat al een hele poos stil op € 20.000,-. Dat is frustrerend. Je hebt een smak geld bij elkaar, een gruwelijke smak geld, maar je hebt er nog niets aan. Daarom moeten we volhouden en doorzetten. Wellicht wat minder actief dan de afgelopen maanden, maar we geven niet op.

Ik spring weer lekker van de hak op de tak. Donderdag ga ik het geld overmaken naar Karim. Mijn actie loopt dus tot en met woensdag en daarna neem ik vakantie. Kerstvakantie. Even helemaal niets tot en met januari. Lekker veel darten kijken, familie bezoeken en lekker uitrusten. Ik ben eraan toe. ♥

9 gedachten over “Toe aan vakantie

  1. Helemaal niet raar!!
    Een huismoeder die niet werkt heeft toch ook vakantie nodig! Jij werkt hard, voor anderen, aan jezelf etc
    Heel goed om wat rust te nemen!

    Pas goed op jezelf!

  2. Geniet van je rust! Je hebt het verdient! Het is niet omdat jij niet werkt dat je niet moe bent. Je zet je in voor jezelf én voor de medemens, wat ik prachtig vind. Maar denk ook aan jezelf. Een tijdje rust is je echt wel gegund.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.