De Gouden Tip

Gisteravond kreeg ik van iemand de tip of het wellicht een idee was om alleen de reacties uit te zetten bij de persoonlijke artikelen. Die gedachte was al wel even in me opgekomen, maar ik ben nogal geneigd naar alles of niets. Het is echter wel een heel goed idee. Waarom zou ik inderdaad reacties uitzetten als ik een artikel schrijf over de belastingdienst of Kundalini Yoga? Het zijn eigenlijk alleen de persoonlijke artikelen waar ik angst heb voor de reacties. Dus bedankt voor de gouden tip. Top! Ik ben er echt blij mee. ♥

6 reacties Voeg uw reactie toe

 1. chucky1012 schreef:

  Heel goed!

  We wensen jullie een hele fijne jaarwisseling, liefs en geluk toe….

  Xx

 2. Miriam schreef:

  Wat fijn.. Wat een goed idee lieverd!! Kijk uit naar je blogs in 2018. Fijne rustige avond.. Xx

 3. Lot schreef:

  Fijn om toch te kunnen blijven reageren soms. Ik wens je alle goeds.

 4. mariellemarielle schreef:

  Goede tip!
  het is en blijft jouw keuze, ik was sowieso blijven lezen maar vind het wel leuk af en toe nog iets te kunnen schrijven aan je!

  De allerbeste wensen !

 5. Jenn schreef:

  Goede tip! ♥

 6. yvonne schreef:

  Goed zo. Doen wat goed voelt voor jou.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.