De Gouden Tip

Gisteravond kreeg ik van iemand de tip of het wellicht een idee was om alleen de reacties uit te zetten bij de persoonlijke artikelen. Die gedachte was al wel even in me opgekomen, maar ik ben nogal geneigd naar alles of niets. Het is echter wel een heel goed idee. Waarom zou ik inderdaad reacties uitzetten als ik een artikel schrijf over de belastingdienst of Kundalini Yoga? Het zijn eigenlijk alleen de persoonlijke artikelen waar ik angst heb voor de reacties. Dus bedankt voor de gouden tip. Top! Ik ben er echt blij mee. ♥

6 reacties op ‘De Gouden Tip’

  1. Goede tip!
    het is en blijft jouw keuze, ik was sowieso blijven lezen maar vind het wel leuk af en toe nog iets te kunnen schrijven aan je!

    De allerbeste wensen !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.