De Realiteit

In mijn weg om gezien, gehoord en nog belangrijker, geaccepteerd te worden, sla ik wederom een nieuw pad in. Vanaf vandaag zal er dagelijks een vrij korte blog online komen over mijn dag. Deze artikelen krijgen de tag De Realiteit mee en krijgen als titel de datum van die dag. Ze vallen onder de categorie Chronisch Ziek, omdat het vooral een verslag zal zijn over hoe mijn leven als chronisch zieke eruit ziet. De realiteit. Niet alleen maar de leuke praatjes en de dingen die lukken, ook de dingen die tegenzitten en die niet (meer) kunnen. Ik merk dat ik hier behoefte aan heb en heb het idee dat het mij zou kunnen helpen in het acceptatieproces.

Op Facebook, Twitter en Instagram heb ik weer eens flink huisgehouden. Facebook is alleen nog maar familie, vrienden en bijzonder dierbare kennissen. Van Instagram wil ik de een spirituele plek maken en Twitter is en blijft mijn uitlaatklep. Een medium waar veel kan en mag en waar ook veel mogelijkheden zijn om elkaar te negeren of te blokkeren, mochten dingen te triggerend zijn of als je simpelweg een pesthekel aan elkaar hebt.

Mijn beslissing om te stoppen met het vrijwilligerswerk op Ik Ook Van Mij blijkt één van de beste beslissingen van de laatste maanden. Ik merk dat ik me veel rustiger voel en nog veel meer afstand kan nemen van mijn eetstoornisverleden dan ik dacht. Ik dacht dat ik het al helemaal losgelaten had, maar voel nu pas wat het is om het echt los te laten. Het ook achter me te laten. Wie weet wat ik er in de toekomst nog mee ga doen, maar voor nu is het klaar. Even niet meer lezen over eetstoornissen. Ook even geen anderen meer helpen. Ik wil even helemaal los zijn van die verdomde eetstoornis. 25 jaar was lang. Veel te lang. ♥

 

5 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Anuscka schreef:

  Jouw realiteit is vaak echt onvoorstelbaar voor mij… hoe je zo vaak, zo lang, pijn kunt hebben… pppfff….. X

 2. Nina schreef:

  Gelijk heb je. En ik hoop met je mee dat ‘De Realiteit’ je kan helpen!

 3. Rob Alberts schreef:

  Sterkte met jouw realiteit!

  Bemoedigende groet,

 4. Evelyne schreef:

  Als dit je kan helpen in je proces, dan moet je dit zeker doen! Succes er mee! Je doet het alvast goed 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.