7 januari 2018

Vandaag was een fijn dagje. Doordat ik me mentaal goed voelde werd de menstruatiepijn naar de achtergrond verdreven. Daarnaast deed de paracetamol ook haar werk. Ik dwong mezelf even naar buiten te gaan door het glas naar de glasbak te brengen. Dat is maar een paar 100 meter hier vandaan, maar het is toch weer een momentje buiten en dat is altijd al een overwinning op zich. Ik merk echt dat het minderen op social media nu al zijn vruchten afwerpt. Ik voel me veel beter en minder overbelast.

Morgenochtend gaat om 7:30 uur de wekker. Ik ga mijn vader ophalen en naar het ziekenhuis brengen voor zijn tweede chemo. Vandaag sprak ik hem nog even aan de telefoon en hij vertelde dat nu ook zijn haar aan het uitvallen is. Altijd toch een vervelend moment, maar het is, als het goed is, ook weer tijdelijk, zeker gezien het nieuws wat we vorige week kregen, dat de chemo aanslaat. Wat een geweldig moment was dat. Laten we hopen dat het zich zo voortzet.

Komende donderdag starten de Gentle Yoga lessen. Ik ben echt heel erg benieuwd en heb er enorm veel zin in. Ik wens jullie nog een fijne zondagavond. ♥