9 januari 2018

Gisteren heb ik op Twitter weer eens deelgenomen aan Blogpraat. Of tenminste, een poging gedaan tot. Het ging me nog redelijk goed af ook. Blogpraat is eigenlijk heel simpel gezegd een heleboel bloggers die tegelijkertijd op Twitter over hetzelfde praten en niemand kan het eigenlijk nog volgen, maar ergens tussendoor pik je altijd wel iets op, roep je iets nuttigs, of niet, en soms kom je er nog een paar leuke nieuwe bloggers tegen. Zo ook gisteren, maar daar een andere keer meer over.

EΓ©n van de vragen tijdens blogpraat was:

Wat zijn jouw plannen voor je blog dit jaar?

Nu hou ik niet zo van plannen, want zodra ik een plan maak, dan wordt het vaak moeten en ik hou niet van moeten. Daarom plan ik maar zo min mogelijk. Echter, stiekem heb ik wel een plan. Een plan wat ik nu ga verpesten door het met jullie te delen, want zodra ik het met jullie ga delen, is het een echt plan geworden en wordt het wederom een moetje. Ik doe hier dus spreekwoordelijk mezelf mijn eigen das om. En toch ga ik het met jullie delen. Mijn plan is….

Een heel jaar lang iedere dag een stukje realiteit schrijven.

Ik ben al 9 dagen op weg. Nog 356 te gaan.

Dan nog even een stukje Blogpraat voortzetten. Voor de bloggers onder ons; wat zijn jouw plannen voor je blog dit jaar? Wil je dingen anders gaan doen of blijf je gewoon lekker in hetzelfde bootje doorvaren?

Verder was vandaag een rustig dagje. Zo rustig dat ik al niet eens meer weet wat ik heb gedaan. Even naar de winkel geweest, de cavia’s verzorgd, pizza gegeten en daarna gaan liggen. Dat was het. Morgen ga ik echt even de stad in. Als het lichaam meewerkt uiteraard, maar de planning is Action, Kruidvat, Etos, Lidl en weer naar huis. We gaan het meemaken.

Fijne avond, lieve mensen, und bis Morgen! β™₯

10 reacties Voeg uw reactie toe

 1. chucky1012 schreef:

  Dat is leuk zo een praatje op twitter….
  Ik wens je een fijn shop dagje morgen…

  Xoxo

 2. mariellemarielle schreef:

  Leuk plan!
  Fijne dag morgen!
  xx

 3. Anuscka schreef:

  Hoop dat je morgen een fijne dag hebt! Ik heb geen plannen voor het blog; dat zal ook gewoon de realiteit volgen en daar hebben we dan wel weer een plan voor: komende zomer verhuizen naar Denemarken πŸ™‚ (en daarvoor hoort dan nog: huis hier verkopen, baan opzeggen, enzovoort…) Ik ben benieuwd! πŸ˜‰

 4. levelieze schreef:

  Ik heb geen speciale blogplannen, in principe gewoon 3 keer per week blijven bloggen, maar als het eens minder (of meer) is, ook goed. Het enige dat misschien wat zal veranderen is dat ik meer over huizen bouwen ga schrijven omdat ik daar dit jaar mee bezig zal zijn.

 5. Lot schreef:

  Ik heb geen blog en ook geen plan er een te beginnen.
  Vandaag in de tuin werken als het weer meewerkt. En passiebloem die een muur van 9×2 meter besloeg was al een deel geknipt maar de sneeuw en kou van afgelopen tijd hebben hem helemaal vd muur losgerukt/ Ga alles wegknippen en afvoeren op de de stam na natuurlijk, dan komt er weer nieuwe aangroei in het voorjaar.

  1. Marion schreef:

   Hahaha, dat zijn mooie blogplannen πŸ˜‚ Mooi he! Wij hebben er ook eentje in de tuin. Wisten we niet toen we hier kwamen wonen en ineens kwamen die prachtige bloemen tevoorschijn!

 6. Jenn schreef:

  Gezellig dat je er was bij blogpraat! Ik heb geen speciale plannen, gewoon lekker doorgaan πŸ™‚

 7. Loena schreef:

  goh blogplannen… Dit jaar weet ik het niet zo goed. Vorig jaar een heftig jaar gehad en bloggen viel er jammer genoeg regelmatig een beetje naast. De vraag hoe lang ik blijf doorgaan is dan ook rijzende. Voorlopig ben ik naar 1 keer per week gegaan ipv de 3 keer, en verder zal het knopen doorhakken zijn πŸ™‚

 8. Evelyne schreef:

  Mijn plan is om elke dag een blog online te gooien. Ik ben daar gelukkig tot nu toe al goed in geslaagd πŸ˜‰ Ik hoop dat ik het op deze manier kan volhouden πŸ˜‰

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.