18 januari 2018

Donderdag is vanaf vorige week Yoga Dag en zo ook vandaag. Op de foto zie je de ruimte waar we les krijgen. Zo mooi. De les van vanochtend was zwaar. Toch was het wederom heerlijk. 90 minuten die voorbij vlogen. Ik zou dit echt dagelijks kunnen doen. De ruimte, de sfeer, de energie, de muziek. Zalig.

De rest van de dag was dramatisch. Even met de cavia’s geknuffeld, maar toen begon mijn maag vervelend te doen. Mijn lunch kwam zelfs omhoog. Waarschijnlijk door het verkeerd ademen van vanochtend en het te krampachtig proberen het goed te doen. Ik heb ook echt spierpijn rond mijn middel. Het eten laat ik vandaag maar even schieten. Straks wat yoghurt en morgen weer verder kijken.

Dan uiteraard de storm. We konden vanochtend al bijna niet weg bij het Yoga Centrum. Het is éénrichtingsverkeer daar en er was een boom omgevallen. Dwars over de weg. Het was een chaos. Uiteindelijk moesten we tegen het verkeer in wegrijden en dan via de busbaan weer op de goeie weghelft terecht zien te komen. Dat lukte en ik kon direct door naar de apotheek.

Dankzij een tweep heb ik vanochtend dan eindelijk de huisarts gebeld. Die briefjes, die leg ik gewoon opzij en vervolgens liggen ze daar maar een beetje te liggen. Ik zie ze gewoon niet meer. Hoe dan ook, huisarts gebeld en ik hoef niet eens langs te komen. Ik kan dinsdag de verwijzing ophalen. Oh wacht, ik moest nog wel even terugbellen. De assistente moet weten of het de gespecialiseerde GGZ moet zijn en welke psycholoog ik wil. Dat vind ik dan weer wel apart. Ik kan toch niet zelf mijn psycholoog uitzoeken? Er zitten daar allemaal psychologen met allemaal verschillende specialismen. Het lijkt me logischer dat je naar de specialistische GGZ verwezen wordt, een intake krijgt en dat men daar gaat bepalen welke psycholoog voor jou het meest geschikt is. Zo gaat het in de praktijk ook, maar ze zullen wel weer een naam nodig hebben voor die bureaucratische shitregels. Henk. Doe mij maar Henk.

Applaus voor iedereen die trouw iedere dag meeleest hier. Omdat ik wel benieuwd was wat het uitzetten van de reacties met mijn statistieken zou doen, ben ik dat een beetje in de gaten gaan houden. In het begin ging het even omhoog, maar nu zijn we weer terug bij het vaste aantal. Tussen de 200 en 225 unieke bezoekers per dag. Dat is en blijf ik toch een bijzonder iets vinden. De statistieken zijn gehalveerd als ik het vergelijk met 2016, maar nog steeds lezen meer dan 200 mensen iedere dag mijn bullshit! Oké, het is niet altijd bullshit, maar het is toch echt niet meer wat het geweest is hier op Mijn Kladblog. Briljant. Jullie zijn echt te gek.

Ik ben moe. Ik ga nog even een schaaltje yoghurt eten en dan gaat hier het licht uit. Ik wens jullie nog een hele fijn avond. ♥

7 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Ciska schreef:

  ik kijk er elke dag weer naar uit
  XX

 2. Je hebt een soort ontspanning gevonden die je echt ligt. Vasthouden, die !

  1. Marion schreef:

   Ja, ga ik zeker doen!

 3. Lot schreef:

  Ha fijn reactie mogen geven.
  En heel fijn dat de yoga voor je lukt.
  Ik lees ook elke dag even mee en vind het prettig begin van de dag.

  1. Marion schreef:

   Leuk om te lezen 😊 Ja, het is echt fijn dat het lukt de yoga. Zwaar, maar dat geeft niet. Ik hoop uiteindelijk ook kracht op te bouwen door de oefeningen. De reacties aan of uit, het blijft een dingetje. Ook voor mij. Ik mis de reacties, maar het geeft ook weer rust.

 4. mariellemarielle schreef:

  Correctie: “jij bent te gek, en je blog ook”! Het is gewoon zo leuk om te lezen!
  Ik ben heel blij voor je dat je naar de yoga kunt gaan en als ik de foto zie…denk ik dat het echt bij je past!
  Hoe gaat het nu met je maag?

  Haha wat heb jij toch met Henk ;-).

  Het beste maar weer!
  Lieve groetjes

  ps ik vind de lay out erg mooi met die grote foto’s, heel rustig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.