21 januari 2018

Niets ten nadele van de jarige job en degene met wie ik geluncht heb, maar dit is het niet waard. Ik dacht dat het gisteren erg was, maar vandaag gooit mijn lichaam er nog een schepje bovenop. Vanochtend bij het opstaan had ik al pijn, maar het ging nog enigszins. Na een uurtje was het echter al over en uit. Ik kon geen 5 minuten meer overeind zitten. Is dat normaal, vraagt men wel eens. Ja, helaas is dat normaal. Mensen denken vaak dat PDS een beetje buikpijn is, maar dat is het niet. Het is helaas veel meer dan dat. Nee, mensen, dit is het niet waard. Dit is het echt niet waard.

Fijne avond. ♥

 

6 reacties Voeg uw reactie toe

 1. mariellemarielle schreef:

  Sterkte lieverd!!

 2. Fauve schreef:

  Je wilt gewoon, gewoon eens wat een ander ook doet, kan doen, zonder er over na te denken, gewoon….misschien tegen beter weten in, maarja, je zou ook graag eens gewoon… (‘je’ is niet persé persoonlijk,maar algemeen) Kudt met peren in het kwadraat dat je teruggefloten wordt. Heel veel sterkte dame!
  Ps: Is er iets, wat ‘deze lezer’ voor je kan doen?

  1. Marion schreef:

   Dat is het ja. Gewoon een keer je leven leiden zonder alsmaar te plannen en de gevolgen moeten inschatten. Een keer niet ziek worden na iets leuks gedaan te hebben. Soms breekt dat op. Altijd vanuit reserve moeten leven. Nu breekt het even op. Nee, je kan niets doen, maar meelezen en meeleven doet me al heel goed. Dank je wel.

 3. Alice schreef:

  Veel ❤❤❤❤❤❤ voor jou!

  1. Marion schreef:

   Dank je wel. Het is echt even zwaar en ❤❤❤ helpen me door de zwaarste momenten heen 🙏🙏🙏

 4. Ciska schreef:

  Ik lees mee hoor , elke dag weer XXX

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.