22 januari 2018

Ik ben net een baby. Ik slaap, ik huil, ik eet en ik poep. Oké, en ik kijk Grey’s Anatomy. Mijn twee witte (jazeker!) yogabroeken werden bezorgd. Ik had een huilbui van zeker een half uur. Ik at verse friet. En een stoofpeer. En een sojaworstje. Ik zette een hele dag géén foto’s op Instagram. Was het gezeik op marktplaats over het niet kunnen ophalen van spullen aan de deur helemaal spuugzat. NEE NEE NEE NEE! Ik ben de pijn zat. Ik ben de kramp zat. Ik voel de depressie weer opkomen. Wat niet zo heel gek is als je alleen maar op bed kunt liggen en zoveel pijn hebt. Het is gewoon shit, maar het blijft helpen om het hier van me af te schrijven. So, deal with it.

Fijne avond, lieve mensen. ♥

12 reacties op ‘22 januari 2018’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.