24 januari 2018

Het liefst had ik hier een hele grote middelvinger opgestoken, maar ik hou me in. Het gaat gewoon slecht. Mooier kan ik het niet maken. Vanochtend even bij mijn yogalerares geïnformeerd hoe ik me kan afmelden voor de les van morgen. Ik heb haar nummer gekregen en kan haar een berichtje sturen als ik niet kom. Zoals het er nu naar uitziet gaat het echt niet lukken. Ik vind het moeilijk dat ik de derde les al af moet zeggen. Vieze, gore, stomme, klote ziektes allemaal.

Een aantal van jullie vroegen hoe het met mijn vader ging. Dank jullie wel daarvoor. Het gaat naar omstandigheden goed met hem. Over anderhalve week is de derde chemokuur. De bloedwaardes waren de vorige keer een stuk verbeterd. Dat was enorm goed nieuws. Nu gaan we na de derde kuur een scan krijgen om te zien of de tumoren misschien kleiner zijn geworden. Dit vind ik zelf wel een heel spannend moment. Verder heeft hij wel last van de prednison. In de week dat hij dat slikt kan hij amper slapen en dat is uiteraard frustrerend en vermoeiend. Verder moet ik bekennen dat ik hem weinig gesproken en gezien heb door mijn eigen stomme toestanden. Ik wou dat ik vaker bij mijn ouders langs kon gaan, maar het is nu gewoon niet te doen.

Ik ga nu ook kappen met schrijven, want het overeind zitten in bed doet zeer. Schrijffouten? Jammer dan! Ik kan niet wachten tot die stijgende lijn me weer gevonden heeft. Fijne avond allemaal. ♥

8 reacties Voeg uw reactie toe

 1. mariellemarielle schreef:

  Bedankt dat je ons op de hoogte wilt houden van je vader! Sterkte voor hem en jullie allemaal!

  Oh. lieve Marion, ik wens je wederom sterkte! Pijn en achteruitgang is zo naar! Ik denk aan je en gun je zoveel beter!

  Lieve groetjes

 2. Jenn schreef:

  Ik wilde al een like geven maar ik zag dat je de reacties aan hebt staan 🙂 Fijn om te lezen dat het met je vader naar omstandigheden goed gaat. Voor jou heel veel sterkte, ik hoop dat jij je ook snel iets beter gaat voelen ♥

 3. Evelyne schreef:

  Veel beterschap Marion! En sterkte met je vader!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.