25 januari 2018

Ik kwam er niet uit vanochtend. Als ik naar yoga zou gaan, was het dan mijn perfectionisme wat niet wilde afzeggen? Wilde ik me niet laten kennen? Wilde ik sterker zijn dan de ziekte? Of, als ik niet zou gaan, ging ik dan mee in de vermijding? Gaf ik dan toe aan de angst? Of geef ik juist een gezonde grens aan? Besefte ik vanochtend juist dat ik nog niet voldoende aangesterkte was om 90 minuten yoga te doen?Β Uiteindelijk ging ik, werd ik na een paar oefeningen duizelig en misselijk, kon ik niet tot rust komen tijdens de meditatie en heeft de les me zowel mentaal als fysiek niet goed gedaan. Je kunt niet altijd de juiste keuze maken.

Morgen maar een dag rustig aan. Ik heb flink wat stenen in te pakken, maar dat is een rustgevende bezigheid voor mij. Het wegbrengen naar het servicepunt zorgt ervoor dat ik verplicht toch even buiten kom.

Dhan dhan raam daas gur, jin siri-aa tinai savaari-aa

Chanting this mantra makes the impossible become possible. There are miracles happening everyday, if we have the good fortune to see them. β™₯

 

3 reacties Voeg uw reactie toe

 1. chucky1012 schreef:

  Och meis ik had hetzelfde na weer een nacht niet geslapen te hebben toch opgestaan…
  Deze mooie muziek spreekt me aan…
  Is het Indiase muziek?
  Wauw, dit moet je vaker sharen…
  Prachtig en zo rustgevend….

  Ik wens je morgen veel succes!

  Maar nu een fijne avond Xoxo

  1. Marion schreef:

   Deze muziek werd vanochtend gedraaid tijdens het mediteren. Indiase muziek is de basis inderdaad. Zangeres is wel Amerikaans trouwens. Leuk! Zal ik zeker vaker gaan delen. Jij ook een fijne avond! β™₯

 2. mariellemarielle schreef:

  wat een mooie tekst maar wat is dit soms moeiljk te zien.
  Naar te lezen dat het niet ging vandaag.
  Wees maar heel heel lief voor jezelf!!

  XXX

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.