27 januari 2018

Had ik gisteren een goede dag, vandaag had ik een geweldige dag. Dat is toch wel het voordeel van chronisch ziek zijn; als je je goed voelt ben je zo’n übergelukkig mens! Vanochtend werd ik sinds lange tijd weer eens pijnvrij wakker. Een verademing! Zelfs na koffie en ontbijt kwamen er geen krampen of pijnscheuten. Ik nam het ervan en ging wederom naar de stad. Even een rondje over de markt lopen. Zo lang geleden. Het was top. Ik kocht allemaal lekkere groenten voor de cavia’s en het kan aan mij liggen, maar ik heb ze in dagen niet zo zien smullen. Zou het verser zijn op de markt? Ik hoop dat het me weer wat vaker gaat lukken om op zaterdagochtend naar de markt te gaan.

Vanmiddag werd er een partij mineralen bezorgd. Deze moet ik nog uitzoeken en sorteren, maar er zitten een paar prachtstukken bij. Een geweldig mooie rozenkwarts sculptuur, een prachtige agaat en een seleniet waxinelichthouder waar ik al een poos naar op zoek was. Die laatste blijft voorlopig even hier. De andere stukken ga ik doorverkopen. Hopelijk kan ik er een beetje winst op maken en nog wat leuke spulletjes kopen voor mijn creatieve bezigheden. Morgenochtend nog een paar stenen ophalen in Arnhem en dan door naar mijn ouders. Eindelijk weer even koffie drinken en kijken hoe het met ze gaat.

Heel af en toe gebeurt het; dat ik een nummer hoor en direct verkocht ben. Dit komt eigenlijk nooit voor met Nederlandse muziek, maar tijdens de Top2000 overkwam het me. Ik hoorde het volgende nummer en het was liefde op het eerste gezicht.

Fijne avond allemaal! ♥

4 gedachten over “27 januari 2018

  1. Wat heerlijk voor je!! Ik zit hier met een glimlach te lezen!!
    Wat gun ik je deze dagen (veel vaker)!!!!

    Fijne zondag en veel plezier bij je ouders!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.