29 januari 2018

Potverdorie zeg, wéér een goeie dag. Ik kan wel janken van geluk. Vandaag de hele caviakamer schoongemaakt en deels opgeruimd. Heel veel weg kunnen gooien en klaargezet om naar de stort te brengen. Dat hoop ik morgen of overmorgen nog even te kunnen doen. Dan samen met Peter een tweede stellingkast in elkaar zetten voor alle spullen die bezorgd gaan worden. Die stellingkast hebben we ooit gekocht voor in de schuur, om daar het gereedschap in op te bergen. Ding zit nog in het plastic na al die maanden, dus nu is hij van mij. Hah! Nog een paar houten kommetjes op de kop getikt. Die wil ik gaan vullen met de bestelde stenen. Verder wil ik een soort setje maken van bosjes lavendel, palo santo sticks en langwerpige edelstenen, bijvoorbeeld seleniet staven. Deze bind ik samen met gerafeld linnen. Ziet er heel erg leuk uit, al kan ik me voorstellen dat jullie geen flauw idee hebben waar ik het over heb. Komt goed! Foto’s volgen z.s.m.

Ik ben nog het nadenken over een naam voor de marktplaats pagina (en heel erg vooruitlopend op de zaak; de naam voor mijn te openen webshop). Het liefst wil ik een Nederlandse naam, maar dat is niet zo makkelijk. Ik denk met dit soort dingen vaak in het Engels. Door de stenen en setjes die ik wil gaan maken, kwam al meteen Sticks & Stones in me op. Dat is dus niet Nederlands, maar ik vind het wel een leuke naam. Voor Nederlands heb ik zitten denken om bij Een Steentje In De Rug te blijven, maar dat vind ik voor een webshop niet echt een geschikte naam. Of juist heel makkelijk, in navolging op Mijn Kladblog; Mijn Webshop of Mijn Webwinkel. Al die shit is natuurlijk allang bezet. Ik moet er maar eens flink over nadenken.

Verder kwam ik erachter dat er hier in Wageningen een Jouw Marktkraam winkel zit. Jouw Marktkraam winkel? Yes, check het filmpje hieronder.

Erg leuk idee! Nadeel is dat het vrij prijzig is. € 45,- per maand. Als je je producten op Marktplaats verkoopt is het allemaal gratis en maak je pure winst. Nadeel daarvan is natuurlijk dat je iedere dag bezig bent met pakjes inpakken en wegbrengen. Maar dan nog, het lijkt me wel heel erg leuk om een keer een maand te doen. Binnenkort maar eens binnenlopen om te kijken hoe het eruit ziet.

Dan ga ik nu kalm aan doen. Beetje brainstormen over een naam voor de webwinkel en misschien nog een aflevering van Grey’s Anatomy kijken.

Ik wens jullie een hele fijne avond! ♥

7 gedachten over “29 januari 2018

 1. Wat heerlijk dat je weer een goede dag had!
  /vind je het ergens ook “eng”, ik bedoel…nu gaat het zo goed en ik hoop ook echt dat dit blijft, maar wat als..nu ja je snapt me.

  Maar goed..voor nu is dit fantastisch en ik vind het heerlijk te lezen over je plannen en het enthousiame spat er vanaf! Een naam bedenken is best een uitdaging!!

  Leuk concept is dat, ik heb het ook een keer gezien voor 25 euro, 45 is best veel geld vind ik!

  Fijne avond en ik hoop voor jou op nog vele goede dagen.

  XX

 2. Stick & Stones is heel leuk bedacht, maar let op dat je echt goed nadenkt en dubbelcheckt of dit al niet bestaat in een ander concept. Hebben we ook meegemaakt met onze zoektocht van de naam voor onze vereniging. Er zijn toch enkele nachtjes over gegaan 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.