31 januari 2018

on

Mensen, ik hou het kort, want ik ben echt vreselijk moe. Ik gooi zo mijn medicijnen naar binnen en dan doe ik niets meer. Misschien val ik zelfs wel meteen in slaap. Kan maar zo. Morgenochtend gaat de wekker om 8:00 uur, want om 9:15 uur ga ik weer richting yoga. Daarna nog twee pakjes wegbrengen en mijn verwijzing ophalen bij de huisarts. Ik lijk zowaar weer een beetje een leven te hebben.

Vandaag was ik om 10:00 uur in Jouw Marktraam. Het ging allemaal heel vlotjes en soepel. Hoewel ik in gedachten had meteen voor een kraampje te gaan, is het toch enkel een plank geworden. Een grote, mooie ruime plank op een zeer mooie plek in de winkel. Ik ben er zeer tevreden mee en kijk er enorm naar uit om mijn plekje te gaan vullen met allemaal mooie en leuke spulletjes. Volgende week woensdag gaat de huur in en dan kan ik direct om 10:00 uur ’s ochtends mijn stekje gaan inrichten. Ik hou jullie op de hoogte.

Nog even een positieve update over mijn vader. Hij was een kilo aangekomen en dat tijdens de chemo! Zeer positief dus. Daarnaast waren alle bloedwaarden nog steeds helemaal picobello en was de arts zeer tevreden. Maandag start chemo nummer drie. Ik breng en haal mijn vader weer. Erg fijn dat ik dat voor hem kan doen. Dan is aan het einde van deze maand tijd voor de scan om te kijken of de tumoren kleiner geworden zijn. Een heel spannend moment waarvan we op 1 maart de uitslag krijgen.

Dan zit de eerste maand bloggen onder het kopje De Realiteit er alweer op! Het bevalt me prima zo bloggen in dagboekvorm. Niets aan veranderen. Ik wens jullie een hele fijne avond en tot morgen! β™₯

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. mariellemarielle schreef:

  Slaap lekker!!!
  Wat leuk en spannend van je winkeltje!!

  Bedankt voor de update van je vader en veel sterkte voor hem/jullie voor morgen!!! Ik hoop echt dat dit aanslaat.

  Ongelooflijk tijd vliegt, bedankt voor het inkijkje in jouw leven elke dag weer opnieuw!!!

 2. chucky1012 schreef:

  Fijn dat jij je spullen had gebracht naar de winkel waar geshopt kan worden van wat jij twe koop aanbiedt!
  Mooi dat het met je vader goed gaat…..

  Liefs Xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.