2 februari 2018

In plaats van in de auto richting Tilburg, zat ik net in de auto richting de dierenarts. Tilburg had ik aan het einde van de ochtend al afgezegd. Nadat ik tot een uur of drie vannacht wakker had gelegen, was ik vanochtend helemaal niets meer waard. Spanning is funest voor je lichaam. Alles deed zeer en ik was zo moe, dat ik me letterlijk door het huis sleepte. Uiteindelijk heb ik de hele middag in bed doorgebracht. Aan het einde van de middag wilde ik de cavia’s eten geven en zag dat de plek op Jip zijn rug weer vochtig was. Ik raakte het voorzichtig aan en Jip piepte meteen van de pijn. Ik belde de dierenarts en kon om 18:00 uur nog even langskomen. Ze leegde de wond, ontsmette de boel en ik kreeg Jip weer mee, samen met een afspraak voor aankomende woensdag voor een operatie. De klier moet worden verwijderd.

Geen Tilburg dus. Dat geeft niet. Het ging gewoon niet. Ik heb er een duidelijke les uit getrokken. Ook voor mij is het goed zo. Dit is het. Mijn leven zoals het nu is. De kleine kring die ik nu om mij heen heb is voldoende. Life begins outside your comfortzone geldt niet voor mij. Life ends outside my comfortzone,Β maar gezien ik graag nog een jaartje of 40 mee wil, hou ik het voor gezien met de zogenaamde uitdagingen.

’t Is goed zo. β™₯

8 reacties Voeg uw reactie toe

 1. mariellemarielle schreef:

  Hey Marion
  Heel jammer dat je er niet bij kon zijn maar heel goed dat je niet gegaan bent!
  Ik had je zo anders gegund, en vind het heel verdrietig voor je dat je nu weer zoveel klachten hebt.

  Oei wat een schrik van Jip! Ik hoop dat hij zich snel beter zal voelen (na de operatie)

  Sterkte ermee en zorg goed voor jezelf!

  1. Marion schreef:

   Ja, het was moeilijk om af te zeggen, ook al was het beter voor me niet te gaan. Dit was erg belangrijk voor me, maar goed, voor de familie en nabestaanden was het nog veel belanrijker. Ik kan de documentaire binnenkort rustig zelf bekijken.

   Jij had ook een mooie dag zag ik. Fijn om mee te mogen maken. Slaap lekker. ❀

 2. Laat het helemaal goed komen met Jip, want de man is ondertussen volwaardig lid van jullie gezinnetje geworden…

 3. Hermie schreef:

  Hallo Marion.
  Ik kan me indenken dat het soms moeilijk is met een kleine wereld.
  Ook ik heb die keus gemaakt. Voorheen had ik een druk sociaal leven.
  Van alle contacten is er misschien nog een kleine 10% over, maar het geeft me veel rust.
  Soms baal ik ervan dat ik die keus heb moeten maken, maar ik weet dat het ’t beste is voor mij en mijn dierbare.

  Ik hoop dat het snel beter gaat met Jip.
  Ik moet er niet aan denken dat onze Luna ziek zou zijn.
  Dus laten we hopen dat Jip snel weer helemaal top is
  Hermie

 4. Beterschap voor Jip en voor jou !!πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

 5. chucky1012 schreef:

  Wat balen….
  Maar keuzes maken is zo belangrijk en jij weet wat het beste voor jouw is….

  Sterkte en fijn weekend Xoxo

 6. Wat sneu voor Jip.
  En ik vind het toch wel heel erg jammer voor je dat je niet bij de première hebt kunnen zijn. Ik had het je zo gegund.

 7. anitawillems schreef:

  Moeilijk denk ik, om die keus te maken. Ook al is het de beste keuze van het moment.
  Fijn dat je zonder problemen met je webwinkel in wording verder mag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.