3 februari 2018

Het viel me allemaal toch wat zwaar vandaag. Niet zozeer dat het gisteren niet lukte om naar Tilburg te gaan, maar wel wat er allemaal aan vooraf ging. Twee paniekaanvallen. Wakker liggen tot midden in de nacht. Schuldgevoel. Mezelf afbranden tot op het bot. Ik wil het echt niet meer en ik ga er ook voor zorgen dat het niet meer gebeurt. Ik schreef het gisteren al: Ook voor mij is het goed zo. Ik ga geen uitdagingen meer aan die extreme angst oproepen. Er gebeuren teveel nare dingen in mijn hoofd én lichaam op het moment dat ik een paniekaanval heb. Ik trek hier de grens en misschien is het wel goed dat ik deze grens trek voordat ik aan mijn nieuwe therapie begin. Ik wil heel graag iets makkelijker omgaan met het leven, maar ik ben niet meer bereid om tot het uiterste te gaan.

Eergisteren had ik een bericht gestuurd aan het UWV over de plannen met Jouw Marktkraam. Ik wist eigenlijk wel dat het geen enkel probleem zou zijn en dat was het ook niet. Zolang het een hobby is en ik de opbrengst niet ga gebruiken om in mijn levensonderhoud te voorzien of om kapitaal op te bouwen, dan mag ik dit gewoon doen. Zodra ik plannen ga maken om een webshop te openen, dan moet ik dat uiteraard aangeven bij hen, maar dat zal ik dan ook zeker doen, want het UWV kan daar juist mee helpen. Eerst woensdag mijn plankje maar eens gaan inrichten en kijken of ik überhaupt iets ga verkopen.

Ik wens jullie een heel fijn weekend. ♥

 

3 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Evelyne schreef:

  Veel succes woensdag 😉 Ik vind het zo leuk voor je dat je dit onderneemt. Ik weet dat het voor jou een grote stap is en dat maakt het nog meer bewonderenswaardig. Maar hé, jij kan dat!

 2. mariellemarielle schreef:

  Jij ook een fijne zondag!
  Heel naar voor je, dat het zoveel kost, al die spanningen en angsten en paniek maar ook…het jezelf afbranden, zo verdrietig!

  Fijn van het UWV

  Lieve groetjes

 3. chucky1012 schreef:

  Veel succes….

  Xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.