4 februari 2018

Is het al saai aan het worden? Dat dagelijkse geratel van me? Jullie zullen het ermee moeten doen, want ik ben echt van plan om het hele jaar vol te maken. Iedere dag een stukje. Nooit meer onderwerpen bedenken. Nooit meer nadenken over een titel. Lekker hoor!

Vandaag kocht ik een nietmachine om er vervolgens achter te komen dat ik hem niet nodig heb. Ook bestelde ik eindelijk een nieuw snoertje voor mijn koptelefoon. Een snoertje wat ik al drie weken kwijt ben. Vanavond was het dan eindelijk zover. Ik bestelde een nieuwe. Twee minuten later, echt serieus, vond ik het snoertje. Ik kon niet vinden hoe ik mijn bestelling kon annuleren. Morgenochtend maar even bellen.

Oh wacht, ik  ga even laten zien welke bakjes ik gemaakt heb voor op mijn plankje in de winkel.

Ik snap, dat als je niets met edelstenen hebt, dit helemaal nergens op slaat, maar voor mensen die wél iets met edelstenen hebben en daarnaast ook nog een beetje kneuterig aangelegd zijn, is dit denk ik heel erg leuk. Naast deze bakjes heb ik nog wat edelsteen hangers, een paar losse edelstenen, een kaartenset over massages, gedroogde lavendel met seleniet en palo santo sticks en nog Een Doosje Vol Geluk. Dat zijn de dingen die ik in ieder geval te koop aan ga bieden. Dan moet ik nog wat leuks bedenken om mijn kraampje een beetje gezellig te maken. Ik heb nog een leuk bord met een geschilderde tekst erop met Be Thankful en eentje met Love Is All You Need. Verder wil ik het eigenlijk niet al te bomvol zetten. Woensdag ga ik mijn plankje inrichten en dan volgt uiteraard nog een foto van het eindresultaat. Als ik alles zou verkopen wat ik op mijn plank zet, zou ik € 125,- rijker zijn. Nou nee, dat is niet waar. Ik had tenslotte € 350,- geïnvesteerd. Dat was wellicht een beetje optimistisch. Ik begin hem nu toch wel een beetje te knijpen.

Het is al laat. Ik ga snel mijn ogen sluiten. Morgenochtend gaat de wekker om 7:30 uur, want om 8:30 uur moet ik in de auto zitten om mijn papa op te halen en hem naar het ziekenhuis te brengen. Slaap lekker allemaal. ♥

10 gedachten over “4 februari 2018

 1. Hey hoi
  Zat worden?? Juist superleuk zo’n dagelijks update!!

  Hoe ging het met de behandeling van je vader en hoe ging het met jou (je moest er toch heen rijden etc).

  Leuk ziet het eruit, wel een hele investering, dat je dat durft!!! Ik gun het je zo dat het wat gaat opleveren! Geen idee hoeveel mensen op dit soort winkels afkomt natuurlijk. Is Wageningen erg toeristisch?

  In elk geval succes en pas op jezelf!

  X

  1. Ah, lief! Je bent zo trouw met lezen. Echt superlief.

   Ja, ik vond het ook eng, zo’n groot bedrag. En nu sta ik dus bijna rood en dat haat ik, maar ik moet het er even voor over hebben. Het motiveert me ook wel om er echt iets leuks van te maken. Wageningen is wel een apart stad. Heel veel studenten uiteraard, maar ook groen groen groen, dus alles was tweedehands is, dat is in trek. Alle spulletjes die ik gebruik zijn tweedehands of zelfgemaakt; de bakjes, de potpourri, de stenen. Nou ja, die eigenlijk niet natuurlijk. Stenen zijn stenen. Ik heb echt geen idee wat er gaat gebeuren. Het leuke ik dus woensdag een app ga downloaden en daar kan ik inloggen en dan kan ik thuis zien als er iets verkocht is. Ga ik natuurlijk de hele dag op die app zitten kijken hahaha!

   1. hihi
    Minderen met social media en dan komt deze app ;-). Gekheid hoor.

    Echt spannend en ik leef/lees mee!!!

    Het lezen doe ik met groot plezier, anders zou ik allang gestopt zijn! Ik denk dat ik nog geen blog gemist heb, je schrijft gewoon erg leuk maar het gaat me vooral om jou! Jij bent zo’n bijzondere vrouw!

    XXX

  1. Ik moet zeggen dat het ook wel goed voelt. Die artikelen die echt over één ding gaan, dat is toch niet echt iets voor mij. Dank je wel! Als je het leuk vindt kan ik je wel eens een creatie opsturen. Wat zijn je lievelingskleuren? X

   1. Zo lief van jou… dat is goed… ik hou van roze de pastel kleur maar ook fuchsia…. en pastel blauw daar hou ik van dus ik kan niet wachten tot het voorjaar is om mijn springlooks aan te kunnen doen en dan maar hopen dat de temperatuur flink gaat stijgen 🌞

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.