11 februari 2018

on

Schrik niet als iets er heel raar uitziet deze keer; ik probeer namelijk een keer een blog te schrijven op een mijn tablet. Gewoon, omdat ik geen zin heb om naar beneden te lopen en mijn laptop te pakken. Het gaat beduidend langzamer dan op mijn laptop, want ik kan op mijn tablet niet met 10 vingers typen. Ik zal even demonstreren wat er gebeurt als ik dat wel doe.

Niu, du typik dua et 10 ving3a.

Laat maar. Lijkt me duidelijk.

Vandaag dagje uitrusten na die vreselijke rotdag van gisteren. Wel even wat nieuwe spulletjes naar de winkel gebracht en tot mijn grote verbazing wederom goed verkocht. Na 2,5 dag heb ik al voor € 100,- verkocht. Nog even zo doorgaan en ik heb mijn investering van € 350,- er weer uit. Ik ben ook heel erg benieuwd aan het einde van de maand wat nu het beste verkocht wordt. Tot nu toe heb ik eigenlijk alleen maar ruwe stenen en kettingen verkocht. Bijna niets van mijn zelf gemaakte setjes. Dat vind ik wel jammer, want daar heb veel tijd in gestoken en plezier in gehad. Maar goed, de klant is koning. Zo simpel is het.

Volgens mij gaat er iets niet goed met de entertoets en een witte regel invoegen. Ik denk dat de hele tekst aan elkaar geplakt is als het straks online komt. We merken het wel.

Vandaag ben ik begonnen in het boek “May Cause Miracles” van Gabrielle Berstein. 40 dagen lang iedere dag bezig zijn met het loslaten van angst en het beoefenen van dankbaarheid. Iedere ochtend en avond een meditatie en kijken waar het schip strand na deze 40 dagen. Omdat het een vrij lange periode is hoop ik het mediteren weer op te kunnen pakken als een onderdeel van mijn dagelijkse routine.

Ik hoop dat jullie een fijn weekend hebben gehad. Geniet er nog even van. ❀

13 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Yvonne schreef:

  Fijn dat jouw marktkraam zo goed loopt. De mijne was echt flut. Moest er zelfs geld op toeleggen. Zo jammer.

  1. Marion schreef:

   Oh dat is echt heel erg jammer inderdaad!

   1. Yvonne schreef:

    Ja zeker…

 2. Anuscka schreef:

  Waar kan ik jouw marktkraam ergens vinden?

  1. Marion schreef:

   In Wageningen. Maar ik ben van plan om een facebookpagina aan te maken. Al vraag ik me af of jij wel facebook hebt πŸ˜†

 3. Ik heb ooit een logje geschreven via mijn telefoon. Duurde vier maal langer dan normaal :).
  Het weekend is weer voorbij, helaas. Straks snipverkouden naar dat werk…

  1. Marion schreef:

   Waardeloos, hè! En uh, verkouden kan nog net, meneer Pannenkoek, maar niet doorwerken als het overslaat in een griepje hè! Ik ken je langer dan vandaag. Goed voor jezelf zorgen.

   1. Ik beloof voor mezelf te zorgen πŸ™‚ !

 4. mariellemarielle schreef:

  Hey hoi
  Nou prima gelukt via de Ipad! Ik heb er geen maar het typt inderdaad niet handig (wel eens gebruikt elders).
  Wat leuk dat je winkeltje zo goed loopt ik hoop en wens dat het zo blijft gaan!!!
  Klinkt interessant dat boek, ik hoop dat je er veel aan hebt!

  Fijne dag vandaag! Voel je je weer iets beter?

  X

 5. Evelyne schreef:

  Ben blij voor je dat je zo goed verkoopt op Marktplaats πŸ™‚

 6. stephanievdrunen schreef:

  Fijn dat het zo goed loopt πŸ™‚ vind het hier in Dordrecht ook altijd leuk om rond te struinen bij zo’n winkeltje!

  1. Marion schreef:

   Het is ook erg lastig om niet alle andere kraampjes leeg te kopen als ik er ben om de mijne aan te vullen. Zoveel leuke spulletjes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.