12 februari 2018

Ik heb zojuist een Facebookpagina aangemaakt voor mijn kraampje. Beetje lastig voor degene die geen Facebook hebben, dat begrijp ik, maar het is een makkelijke en goedkope manier om mijn kraampje een beetje te promoten. Daarnaast is het ook handig voor de mensen die in Wageningen wonen om eens te zien wat er precies staat en of het wel interessant is voor ze. Je vindt de pagina hier. Overigens staat er nu nog niets op. Alleen een welkomstbericht en een filmpje over Jouw Marktkraam en wat dat precies inhoudt.

Afgelopen weekend zette ik, een beetje uit verveling, een wishlist op Twitter. Ik heb vroeger wel vaker een wishlist geplaatst, ook wel eens hier op mijn blog, en ik weet nog wel dat ik toen zelden iets voor mezelf wenste. Tijden veranderen echter, mensen! Ik heb een hele waslijst ondertussen voor mezelf! Nee, dat is overdreven, maar ik kan al een stuk beter dingen voor mijzelf wensen dan een jaar of wat geleden. Met stip bovenaan staat de draadkubuskooi voor de cavia’s, maar daar later meer over, want als de verkoop in mijn winkeltje zo doorgaat, dan duurt het niet al te lang voordat ik dat geld bij elkaar heb gespaard. Op 2 stond een bamboe gezondheidskussen. Ik zag deze laatst in de winkel en was meteen verkocht. Het kussen was ook nog eens in de aanbieding, maar helaas, op dit moment hebben we er gewoon het geld niet voor. Ik moest het geweldig aanvoelende kussen tot mijn grote spijt aan mij voorbij laten gaan. Totdat ik een berichtje kreeg van iemand opTwitter. Ze had mijn wishlist gezien en… ik kreeg het kussen van haar cadeau. Wat? Hoe dan? Iemand die ik in feite niet ken, nog nooit in het echt gezien of gesproken heb, gaat zomaar een kussen voor mij kopen? Een kussen van € 30,- nog wel? Ik kon mijn ogen niet geloven. Hoe geweldig is dat? Vanochtend werd er een bedrag op mijn rekening bijgeschreven en niet eens 30 euro, maar maar liefst 40 euro! Met de boodschap eronder: Koop ook maar iets lekkers voor bij de koffie. Dat heb ik gedaan en de koffie is klaar, dus ik ga pleite. Ik wens jullie een hele fijne avond en tot morgen! ♥

6 reacties Voeg uw reactie toe

 1. mariellemarielle schreef:

  Wow..dat is toch geweldig zoiets! Wat bestaan er toch lieve mensen!
  Ik hoop dat je veel plezier hebt aan je kussen!

  Leuk dat je een pagina hebt aangemaakt, ook zonder FB kun je er wel iets van zien, ik hoop dat het weer klandizie geeft!
  Succes ermee!

  Leuk als er een nieuwe kooi kan komen! Is deze niet goed?

  Hoe gaat het nu ?

  Lieve groetjes

  1. Marion schreef:

   Op dit moment hebben ze eigenlijk geen kooi. Ik heb een deel van de kamer afgebakend met van die tuinpaaltjes die met ijzerdraad aan elkaar zitten. Omdat Jip niet bij de andere twee kan/mag, heb ik er een houten plank tussen gezet. Allemaal heel erg onhandig en ook een beetje gevaarlijk met dat ijzerdraad. Het voordeel van de kooi die ik wil kopen, is dat het allemaal hekjes zijn die met koppelstukken aan elkaar zitten. Een soort ren eigenlijk. Je kan de kooi helemaal zelf vormen zoals je wilt. Vierkant, langwerpig, L vorm. En het voordeel is dat ik dan twee kooien aan elkaar kan maken zodat Jip toch de andere twee cavia’s kan zien en wat meer contact kan hebben. Lang verhaal, maar zodra de kooi er is, zal ik foto’s maken!

   Vandaag ging gelukkig weer wat beter. Nog steeds heel erg moe en ik lig veel, maar het is te overzien. Ik moet deze week eigenlijk wel echt naar de GGZ om een afspraak te maken voor de intake, maar ik zie er zo tegenop om weer met therapie aan de slag te moeten. Als ik dat er ook weer bij krijg…. Ik moet er eigenlijk niet aan denken, maar ja. Wie weet waar het toe zal leiden. Goede moed houden maar.

   Dank je wel. Hou je taai, meis. ♥

   1. mariellemarielle schreef:

    Bedankt voor je uitgebreide reactie!! Die kooi klinkt super, en dank je voor de info, het filmpje, ziet er mooi en praktisch uit!

    Oh meis…het zal ook zwaar zijn, ik gun je zo dat het beter met je gaat!
    Sterkte en take care!

 2. Xamantha schreef:

  Hartverwarmend!

 3. chucky1012 schreef:

  Zo lief en een mooi gebaar!
  Leuk dat de spullen op die fb pagina staan en ik had het gezien.

  Xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.